Selincim seninkiler hamilelik belirtileri, hadi hayırlısı diyelim. Regl gününü bekliycen dimi?
Selinpolat nasılsın?konuşamadık
aslında güçlü olurum böyle zamnlarda sabırlıyımdırda...
dün birikim vardı biraz...
bugün iyiyim çok şükür....
ne güzel evini temizliceksin benimde temizlik yapmam lazım ama ufff ne zman..
valla bugunde rahatsızım kızlar göğüslerim çok acıyo yine bütün gece çok ağrıdılar bitek sırt üstü yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum valla bide hafiften diş ağrısı vurdu sabah öle yani kızlar.. oh siz mis gibisiniz allah bozmasın canlarım güzel muhabbetiniizi
anladım canım maşallah.bozulmasın keyfin.öyle valla şöyle bi girişeyim eve köşe bucak.azıcık sizden doping alıyorum:)
Bende evimi kendim temizlemeyi seviyorum ama vakit olmuyor. Birde eşim aman bebeğe bişey olur diye pek müsade etmiyor....
Aslında ev hanımlığı da çok güzel... Çalışınca hiç birşeye yetişilmiyor
Bu arada herkese hayırlı cumalar...Bereketli günlerimiz olsun inşllah.Kızlar görüşmek üzere kalkayım ben iyi bakın kendinize fıstıklar byby
aaa 1-2 tane kabul ederiz de öyle çok olmaz
canım benim yaa neden acaba böyle oldu...
valla aklımdan geçenleri söyleyip umutlandırmak istemem ama ne bileyim bende smilem gibi düşünüyorum
inşallah hayırlısı bakalım bu sefer iyi gördüm seni ama diğer aylara göre...
iyiyim canım bu
ay kafamdan çıkardığım için bi stresim yok çok şükür çalışmada yapmadık zaten olumlu olarak görmüyorum .. senin gelmedimi kırmızılar hala canım
tamam canım konu sahibi olarak çok tatlı sıcak birisin ısındım sana=)hayırlı cumalar canım..
dikkat et kendine ara ara mola ver gel yanımıza....
kolay gelsin görüşmek üzere....:80:
sanırım evcilsin sende ne güzel....
biz çalışınca zor oluyo bende yetişemiyorum valla...:18:
yok canım
benim hiç gelmedi zaten kırmızı ben hiç görmedim sadece pedime gelmiş gece çok az oda zaten kahvemsi pembeli bişeydi...sabah kalktığımda normala dönmüştü zaten...:44:
tamam canım konu sahibi olarak çok tatlı sıcak birisin ısındım sana=)
gelmez miyim:)
canım bir senedir evdeyim...
Allah yardımcınız olsun...
DEMİN Burnum kanadı yaa az bişeyyy offff
Allah Allah niye böyle oluyo selin'cim yaa
doktora git istersen...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?