Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım süper bi değer. 4 gün sonra görürsün keseyi. Hadi hayırlısı... Herşey yolunda demektir...

Sağol tatlım.inşallah hayırlısıyla bir problem çıkmaz.

canım bende 4+4 günlükken gitmiştim kesem görünmedi ama korktum şimdi benim 4+4 ken beta hgc 1299 çıktı senin daha düşük bende sorunmu varrr:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:

Canım kormana gerek yok..herkesin yumurtlama zamanına göre farklılık gösterebilir..Asıl düşük olduğu için sorun varsa bende vardır.ama öyle düşünmüyorum.çünkü önemli olan artışları..benim ki de güzel artıyor..sen de korkma tatlım.

canım bende 4+4 günlükken gitmiştim kesem görünmedi ama korktum şimdi benim 4+4 ken beta hgc 1299 çıktı senin daha düşük bende sorunmu varrr:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:

Sorun yok canım. HCG kişiden kişiye değişir.Rahat ol...

Sen keseyi görmüşsündür, değil mi?

Kızlarrr..doktorumla konuştum şimdi.değer güzel.Artış iyi dedi.cuma gel artık görürürz dedi

Canım nasılsın? Doktora ne zaman gidiyosun?
ben cumartesi gideccem o zamana bebek 7 haftalık olur hem keseyi hemde kalp atışını duyarım ya çok heycanlııyım ağlarım sanırım duygulanırım sen napmıştın kalp atışını duyduğunda
Kızlarrr..doktorumla konuştum şimdi.değer güzel.Artış iyi dedi.cuma gel artık görürürz dedi

çok güzzel ya çok sevindim aynı ay doğum yaparız hayırlısıyla

Canım o kalp atışlarını duymak varya en heyecanlısıydı. Gözlerim dolu dolu olmuştu... Pıt pıt diye atıyor... Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

kızlar merhabalar nasılsınız bugun.. bi saatn önce benden kırmızı ufak bi kan gelmiş iç çamaşırımda var açık pembe bi renk hiç başıma gelmedi böle bişe benim regli tarihimi tam hesapladım 17 sinde olmam lazım. 2gün var biliyodum 3gün var not etmiştim ordan baktım sizce buu az olan kan nedir

ay bilmem ki neden acaba?test yaptırmıştın di mi canım sen?

merhaba canım..bende bilmiorum evet dün reglime 5 gün kala yaptırdım test 1.20 çıktı değer bugunde 4 gün var reglime böle bi lekelenme oldu ilk defaa yaaa offf

adetime 6 gün kala kan testi verdim sonuç 0.03 çıktı ama şuanda hamileyim canım erken yaptırmasaydın keske boşa üzdün kendini günün geçerse gene yaptır

adetime 6 gün kala kan testi verdim sonuç 0.03 çıktı ama şuanda hamileyim canım erken yaptırmasaydın keske boşa üzdün kendini günün geçerse gene yaptır
valla bilmiorumki canım yaa zaten taktım bi nalet hastaneye aylardır nezaman yaptırsam hep 1.20 verio 1.21 bile verdiyi yok bende buay böle çok göğüs ağrısı çekince acaba demiştim bide bugun gelen bi kanama hayatımda ilk defa olunca çok şaşırdım.. peki sen canım nezaman değerin artmıştı?

ben ondan sonra kan vermedim adetim 4 gün geçince 1299 çıktı

merhaba canım..bende bilmiorum evet dün reglime 5 gün kala yaptırdım test 1.20 çıktı değer bugunde 4 gün var reglime böle bi lekelenme oldu ilk defaa yaaa offf

tatlım ben reglime 3 gün kala yaptırdım 6,57 çıktı biliyorsun. yani belki 5 gün kala yaptırsaydım öyle çıkardı. sonra 2 gün arayla yaptrıdım 17,45 ve 69,27 çıktı.3 gün geçti bugün yaptırdım 586 çıktı.

ben ondan sonra kan vermedim adetim 4 gün geçince 1299 çıktı

ımm anladım canım bende anlamadım ilkdefa böle bişe yaşadığım için biraz şaşırıp kaldım dün 1.20 çkınca negatif olmaz dedim ama sen şimdi başına geleni anlatınca acaba dedim bakalım tabi hayırlısı artık

canım maşşalah negüzel değerin artmış çok sevindim bunaa doğru senin dediğinde aslına lekelenme yaşamıştın dimi sen canım kaçıncı gün olmuştu lekelenmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…