Canım süper bi değer. 4 gün sonra görürsün keseyi. Hadi hayırlısı... Herşey yolunda demektir...
canım bende 4+4 günlükken gitmiştim kesem görünmedi ama korktum şimdi benim 4+4 ken beta hgc 1299 çıktı senin daha düşük bende sorunmu varrr:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:
canım bende 4+4 günlükken gitmiştim kesem görünmedi ama korktum şimdi benim 4+4 ken beta hgc 1299 çıktı senin daha düşük bende sorunmu varrr:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:
Sorun yok canım. HCG kişiden kişiye değişir.Rahat ol...
Sen keseyi görmüşsündür, değil mi?
yok canım görmedim 9 gün sonra gitcem doktora beta 1299 çıkınca normaldir dedim bidaha yaptırmadım
Canım ben 5+3 iken keseyi gördüm. 6+5 iken kalp atışını duymuştum... 2-3 gün sonra görebilirsin. 9 gün niye bekliyosun?
Kızlarrr..doktorumla konuştum şimdi.değer güzel.Artış iyi dedi.cuma gel artık görürürz dedi
ben cumartesi gideccem o zamana bebek 7 haftalık olur hem keseyi hemde kalp atışını duyarım ya çok heycanlııyım ağlarım sanırım duygulanırım sen napmıştın kalp atışını duyduğundaCanım nasılsın? Doktora ne zaman gidiyosun?
Kızlarrr..doktorumla konuştum şimdi.değer güzel.Artış iyi dedi.cuma gel artık görürürz dedi
ben cumartesi gideccem o zamana bebek 7 haftalık olur hem keseyi hemde kalp atışını duyarım ya çok heycanlııyım ağlarım sanırım duygulanırım sen napmıştın kalp atışını duyduğunda
çok güzzel ya çok sevindim aynı ay doğum yaparız hayırlısıyla
kızlar merhabalar nasılsınız bugun.. bi saatn önce benden kırmızı ufak bi kan gelmiş iç çamaşırımda var açık pembe bi renk hiç başıma gelmedi böle bişe benim regli tarihimi tam hesapladım 17 sinde olmam lazım. 2gün var biliyodum 3gün var not etmiştim ordan baktım sizce buu az olan kan nedir
ay bilmem ki neden acaba?test yaptırmıştın di mi canım sen?
merhaba canım..bende bilmiorum evet dün reglime 5 gün kala yaptırdım test 1.20 çıktı değer bugunde 4 gün var reglime böle bi lekelenme oldu ilk defaa yaaa offf
valla bilmiorumki canım yaa zaten taktım bi nalet hastaneye aylardır nezaman yaptırsam hep 1.20 verio 1.21 bile verdiyi yokadetime 6 gün kala kan testi verdim sonuç 0.03 çıktı ama şuanda hamileyim canım erken yaptırmasaydın keske boşa üzdün kendini günün geçerse gene yaptır
valla bilmiorumki canım yaa zaten taktım bi nalet hastaneye aylardır nezaman yaptırsam hep 1.20 verio 1.21 bile verdiyi yokbende buay böle çok göğüs ağrısı çekince acaba demiştim bide bugun gelen bi kanama hayatımda ilk defa olunca çok şaşırdım.. peki sen canım nezaman değerin artmıştı?
merhaba canım..bende bilmiorum evet dün reglime 5 gün kala yaptırdım test 1.20 çıktı değer bugunde 4 gün var reglime böle bi lekelenme oldu ilk defaa yaaa offf
ben ondan sonra kan vermedim adetim 4 gün geçince 1299 çıktı
tatlım ben reglime 3 gün kala yaptırdım 6,57 çıktı biliyorsun. yani belki 5 gün kala yaptırsaydım öyle çıkardı. sonra 2 gün arayla yaptrıdım 17,45 ve 69,27 çıktı.3 gün geçti bugün yaptırdım 586 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?