Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlaaarrrr günaydın...

Berrecim naptın canım, varmı gelen giden?

Elacım tebrikler, çok sevindim canım. Yavaş yavaş herkes hamiş oluyor

Bu arada kızlar size bebişimin resmini göndereyim, çok tatlıydı. Parmağını emiyodu yaramaz. Kolları kımıl kımıldı. Çok mutlu oldum kızlar. Ense kalınlığı da 1,3 mm herşey gayet normal dedi doktorum, çok şükür... Cinsiyeti söylemem, daha erken dedi.

Bakın teyzeleri, minişime... 57 mm olmuş...

Kızlaaarrrr günaydın...

Günaydın canım nasılsın? ayyy yerim ben onu maşallahh...darısı başımıza inşalah..
bende doktora gidicem bugün berremi çok merak ediyorum ama inşallah güzel haber verir o da..öpüyorumm.

Günaydın canım nasılsın? ayyy yerim ben onu maşallahh...darısı başımıza inşalah..
bende doktora gidicem bugün berremi çok merak ediyorum ama inşallah güzel haber verir o da..öpüyorumm.

Canım iyiyim ben, mutluyum :) Sende keseyi görürsün canım. Çok heyecanlı oluyor o dönemler.Aslında her dönem çok heyecanlı...

Canım bende berreyi çok merak ediyorum. Doktora gitti galiba,inşallah hayırlı haberlerle gelir...

günaydın güzel bayanlar

nasılsınız

berreeenin randevusu kaçtaydı bir haber alan varmı

only smile bebeğin için çok sevindim cnm hadi bakalım çok rahat ve güzel bir hamilelik olsun
cnmbenim
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hepiniz

günaydın...arkadaşlar nasılsınız...?
smilem bebişi yerim ben çok tatlı....nasılsın smilem...?
ela'cım çoook sevindim canım tebrik ederim....Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
selinim hayırlısı olsun tatlım sıkma canını dişin nasıl oldu?...
esra'cım seni ve bebişide öpüyorum nasılsınız.....?
merry nasılsın canım? hayırlı haberlerini bekliyoruz...
coqbebeqsi sen nasılsın canım...?
gülcanım sen naıslsın...?

beni hiç sormayın arkadaşlarım çünkü gerçekten fena haldeyim şuan ...
nerdeyse bu kadar kötü en son 3 sene önce tutulmuştum gribe...
şuan bunları bile zor yazıyorum sanırım eve gidip yatıcam ayakta durmakta zorluk çekiyorum...
bende hala gelen giden yok beyazlardayım...belirtilerimde yok sadece sol ayağım kasılıyo ara sıra sırtım belim ağırıyo ve halsizim sanırım hasta olmamdan kaynaklanıyo...
eşimle uzlaşamadık erkek doktor konusunda yeni doktorum gizem yıldırım doruk tıp merkezinde bununda çok iyi olduğunu duydum...bakalım hayırlısı...
randevum yarın saat 12:00 arkadaşlar...
bugün bi iyileşeyim yarın güzel güzel doktoruma giderim...
öpüyorum hepinizi çokkk...

kandiniliniz mübarek olsun...

Son düzenleme:

Canım ben iyiyim...
Geçmiş olsun, fena yakalandın hastalığa. Dikkat et diycem ama artık olan olmuş. Umarım hemen geçer canım. Git dinlen evde, yat uzan..Dinlenmeden geçmez bu hastalık. Birde gebelik testi yapsan hiç fena olmaz. Eve giderken ezcaneden al bari 1 tane... Artık kesin çıkar canım.1 hafta geçti nerdeyse...

evim işime çok yakın canım eczane daha uzakta kalıyor...oraya gitmeye halim yok..
yarın herşeyi öğrenmek istiyorum ve eşime süpriz yapmak istiyorum ...
eşime hediye almadım ona kan testi sonucumu hediye etmek istiyorum...
eğer varsa tabii inşallah vardır...
dualarınızı eksik etmeyin...

Canım dualarımız seninle tabiki...Senden müjdeli haberler bekliyoruz. İyi bari git eve de dinlen canım. Çabuk atlat. Antibiyotik filan gerekiyorsa kullanda, hastalığın tam geçsin... Sonra tekrarlarsa daha zor olur...

geçmiş olsun cnm benim allah şifa versin cnm

seninde kandilin mübarek olsun

Canım dualarımız seninle tabiki...Senden müjdeli haberler bekliyoruz. İyi bari git eve de dinlen canım. Çabuk atlat. Antibiyotik filan gerekiyorsa kullanda, hastalığın tam geçsin... Sonra tekrarlarsa daha zor olur...

inşallah canım....
ilaç hiç kullanmadım bol bol c vitamini doğal şeylerle iyi olmaya çalışıyorum...
ben gidiyorum canım hoşçakal....

geçmiş olsun cnm benim allah şifa versin cnm

seninde kandilin mübarek olsun

amin canım teşekkür ederim...

Kızlaaarrrr günaydın...

çok teşekkür ederim canım

sagol canım benim test yaptınmı hiç? sende hamilesin bence ne güzel ya herkes bebişlendi

Kızlar geldim ben..henüz bir şey gözükmedi ama doktorum rahmin çok güzel bağaı kalınlaşmış bir problem yok dedi. beta değerin 1500 olunca keseyi görücez dedi.test yaptık sonucun artysa artık yaptırmana gerek yok dedi.sonuç belli oldu şimdi. cuma 69,27di ya bugün 586.7 olmuş çok artmış sanki anaaaam ikiz olmasın bir de

berrem geçmiş olsunn..ne inatsın ama bir test yapmadın haaa

Canım süper bi değer. 4 gün sonra görürsün keseyi. Hadi hayırlısı... Herşey yolunda demektir...

canım bende 4+4 günlükken gitmiştim kesem görünmedi ama korktum şimdi benim 4+4 ken beta hgc 1299 çıktı senin daha düşük bende sorunmu varrr:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…