Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ben ne yapıcam...çok kafam karışık...
inanırmısınız dün misafir gelmişti dalgınım ya kahvelere şeker koymayı unutmuşum..
kimse sesini çıkarmadı ben bi içtim zehir gibi çok utandım tabi...

Canım lütfen güzel düşün.
Bak her şey yolunda ne güzel.
Sorun yok ki hamile kalabiliyorsun.
Bu ay tutunacak belki bebişin,stres yapma artık
Hayırlısı de,sağlıklı olsun da 1 ay sonra olsun hayatım..

tabiiki canım hayırlısı neyse o olsun ...
ama ben neden o zamn regl olamıyorum...
kimyasal gebeliklerde bu kadar uzun sürermi acaba...:44:

merhaba canım....
biz iyiyiz çok şükür...
sen nasılsın...?

iyiyim berrem bende .. fazla netde duramadığımdan girip bi türlü yazamadım canım ama mutlaka girdim okudum gelişmelerini tatlım sıkma kendini olsun bidahiki aya inş veya belki geç döllenmedir değerin artabilir 1 haftaya kadar allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz ne olcağı.. yeterki sen kendini üzme canım benim

sağol canım benimm....
zannetmiyorum yükseliceğini benimde senin gibi değerim 2 şaşmıyo...
sen nasılsın canım oldun galiba regl demi....

sağol canım benimm....
zannetmiyorum yükseliceğini benimde senin gibi değerim 2 şaşmıyo...
sen nasılsın canım oldun galiba regl demi....

hayırlısı olsun canım benim... bizde değerler hep sabit tatlım benim ilk gün lekelenme oldu sonrasında kanama oldu ve dün bitti bugun hiç bişe yok yani 2 gün sürdü bi pedle geçti bitti ve reglime 4gün kala yaşadım bunları regli günüm halbuki yarındı:44:

Canım valla kilitlendim kaldım. Yorum yapamıyorum... Cuma günü idrar testinde çift çizgi çıkması hcg nin varlığını gösterir. Şimdi de sıfırlanmışsa regl olman lazım. Yani kimyasal gebelikse hcg sıfır olunca regl olunuyor. Regl olmuyosun, hcg sıfır, rahim kalınlaşmış :44:

Beklemek zor ama yapacak bişey de yok gibi canım...

Selincim sen jinekolojik muayene için en son ne zaman gitmiştin?

smile canım sen nasılsın bebişinin maşşallahı var bi sorun olmadığına çok sevindim canım

Canım bebişim iyi çok şükür. Cuma günü alıcam test sonuçlarını. 26 Şubatta da kontrolüm var. Büyüyor yaramaz:)

Canım sen bir doktora git bence. Normal bir durum değil bu kadar az regl olmak. Regl değilse de normal bir durum değil

çok haklısın canım bende doktordan kaçıyorum neolcaksa sanki ama gidicem bu durum beni sıktı çünkü umarım kötü bişe değildir ama :44:

çok haklısın canım bende doktordan kaçıyorum neolcaksa sanki ama gidicem bu durum beni sıktı çünkü umarım kötü bişe değildir ama :44:

Yani en kötü şey kist olabilir. Onunda çözümü kolay... Rahat ol ve doktoru ihmal etme. Biliyorum muayene kısmı iğrenç oluyor, ama yapacak bişey de yok:26:

Selaaaam...
Nasılsınız canlarım?
Bugün giremedim.misafirim vardı..
Berrem daha iyi olduğuna sevindim İlginç bir durum gerçekten ama beklicez..Önemli olan sağlığında bir problem olmaması..İnanıyorum ki yakın zamanda senin içinde sevinicez..
Smilecım sen nasılsın?Bebişte iyidir..
Esram sen ve bebişinde iyidir umarım ama ben göremedim resmini resim koymuşsun..
Selinimm geçti mi sancıların?
Gülcan,ela, bebeksi hepiniz iyisinizdir umarım..
Kızlar bu arada meriy ben değilim.Nick değiştirmem bir daha zaten bir kere şansınız oluyormuş.Ama zaten demişsiniz ya özlemimiz selam verirdi.. çok mutlu oldum vermem mi hiç siz benim en kötü anımda,en mutlu anımda hep yanımda olduğuz..Sİzleri seviyorum..İyi ki varsınızz

Son düzenleme:
Selam fıstıklar
Ay evet göbişimi eklemiştim ama sildim tekrar
Zaten ufacık teyzeleri,büyüyünce tekrar koyarım
Özlemcim şaşırdık bir an ne oluyor diye ama sonra anladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…