ben ne yapıcam...çok kafam karışık...
inanırmısınız dün misafir gelmişti dalgınım ya kahvelere şeker koymayı unutmuşum..
kimse sesini çıkarmadı ben bi içtim zehir gibi çok utandım tabi...
Canım lütfen güzel düşün.
Bak her şey yolunda ne güzel.
Sorun yok ki hamile kalabiliyorsun.
Bu ay tutunacak belki bebişin,stres yapma artık
Hayırlısı de,sağlıklı olsun da 1 ay sonra olsun hayatım..
kızlar merhabalar nasılsınız
merhaba canım....
biz iyiyiz çok şükür...
sen nasılsın...?
iyiyim berrem bende .. fazla netde duramadığımdan girip bi türlü yazamadım canım ama mutlaka girdim okudum gelişmelerini tatlım sıkma kendini olsun bidahiki aya inş veya belki geç döllenmedir değerin artabilir 1 haftaya kadar allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz ne olcağı.. yeterki sen kendini üzme canım benim
sağol canım benimm....
zannetmiyorum yükseliceğini benimde senin gibi değerim 2 şaşmıyo...
sen nasılsın canım oldun galiba regl demi....
ben ne yapıcam...çok kafam karışık...
inanırmısınız dün misafir gelmişti dalgınım ya kahvelere şeker koymayı unutmuşum..
kimse sesini çıkarmadı ben bi içtim zehir gibi çok utandım tabi...
hayırlısı olsun canım benim... bizde değerler hep sabittatlım benim ilk gün lekelenme oldu sonrasında kanama oldu ve dün bitti bugun hiç bişe yok yani 2 gün sürdü bi pedle geçti bitti ve reglime 4gün kala yaşadım bunları regli günüm halbuki yarındı:44:
Selincim sen jinekolojik muayene için en son ne zaman gitmiştin?
smile canım sen nasılsın bebişinin maşşallahı var bi sorun olmadığına çok sevindim canım
Canım bebişim iyi çok şükür. Cuma günü alıcam test sonuçlarını. 26 Şubatta da kontrolüm var. Büyüyor yaramaz:)
Canım sen bir doktora git bence. Normal bir durum değil bu kadar az regl olmak. Regl değilse de normal bir durum değil
çok haklısın canım bende doktordan kaçıyorum neolcaksa sankiama gidicem bu durum beni sıktı çünkü umarım kötü bişe değildir ama :44:
Yani en kötü şey kist olabilir. Onunda çözümü kolay... Rahat ol ve doktoru ihmal etme. Biliyorum muayene kısmı iğrenç oluyor, ama yapacak bişey de yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?