Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın kızlar ya size birşey sorcam cumartesi doktora gitcemde arkadaşlarım diyoki 3 aylıktan önceleri alttan bakarlar diyo ya doktorum eğer alttan bakmak isterse izin veriyimmi yoksa bi sakıncası varmı?

günaydınnlarr kızlar.....
nasılsınız..?:26:
ben bugün daha iyiyim çok şükür...
ama çook yoğunum yarına yetiştirmem gereken rapor var....:18:
esram,smilem,selinim,özlemim,gülcanım,bebekim,elam,gülcanım ve elifim...
hepinizi öpüyorumm.....
fırsat bulduğum zamanlarda gelirim...:80:
hoşçakalın,yeğenlerimede iyi bakın...:103:

iyiyim canım benim sen nasılsın ya berreee üzülme lütfen vardır bundada bi hayır öbür ay olur inşallah dua ediyorum sana

iyiyim canım benim sen nasılsın ya berreee üzülme lütfen vardır bundada bi hayır öbür ay olur inşallah dua ediyorum sana

ben üzülmüyorum canım...
hayırlısı böyleymiş...
şimdi daha iyiyim...

Selam hanımlar nasılsınız?Berre canım iyi olduğuna sevindim.Keşke karşılaşabilseydik.Muhabbet ederdik.

Kızlarrr selam,

artık foruma çok fazla katılamayacağım. Yeni bir projemiz başlıyor. Sabah toplantısı yapıldı. Benim yapmam gereken kısımları doğuma kadar bitirmeliyim. Çok az sürem var ve etkili kullanmalıyım. Öğleden sonra sohbete biraz katılmaya çalışırım ama çok uzun kalamam gibi

selam canım...
yaa niye öyle oldu seni fazla yormasınlar ama....
sen yinede arada girmeye bak ....

selam canım...
yaa niye öyle oldu seni fazla yormasınlar ama....
sen yinede arada girmeye bak ....

Canım aslında aynen senin dediğin şeyi söylediler bana, çok yorma sen kendini dediler. Ama kariyerim açısından önemli bir proje. Bende bu projede yer almak istiyorum, yer almanın tek şartı da çok çalışmak.

Hamilelik ilerleyene kadar işlerimi yoluna koymalıyım. O dönemlerim ağır geçebilir.

Ekmek parası napıcan

Sen nasılsın canım? Regl filan olmadın dimi?

Elacım selam,

hamileliğin ilk haftalarında vajinal bakıyorlar. Hiçbir sakıncası yok.. Rahatlıkla yaptırabilirsin canım

çocukta yaparım kariyerde ...diyosun yanii...
hayırlısı olsun canım ama sen yinede fazla yorma kendini...
bende iyiyim canım çok şükür..
regl olmadım olucam gibide değil ağrım felan yok...göğüslerim hassaslaştı .:26:
uykum çok var,birde hemen yoruluyorum yaa.

Valla aslında çocuk ve kariyer aynı anda olmaz :) Ben çabalıycam artık. Nereye kadar gidebilirsem.

Canım haftaya cumamı gidicen doktora, randevunu aldın mı? Peki doktor arada test yap dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…