Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Merhabalar,güzel günler kızlarrrr
Nasılsınızzz??
İyiyiz canım teşekkürler..Sen nasılsın?Hoşgeldin..Bende çıkıyordum siz geldinizBir türlü karşılaşamıyoruz..

Amin smileciğim.Tabi gönder resimlerini meleğinin teyzeleri biraz pofpoflasın onu burda=)Dikkatli ol ama bol bol dinlen.Klasik bir laf ama bazen insanlar unutuyor hamile olduğunu ve hoplayıp zıplıyorlar..Bu yüzden sık sık hatırlatmak gerek hamişlere=)

Smile canım merhaba
Ayy çok az kaldı bebişini yeniden görmene,süper
Senin kontroller 2 haftada bir mi canım ?

Evet canım denk gelemedik bir türlü:44:

Berrecim hayirli cumalar canim nasilsin? Ben dun test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim beyazlardayim meraktan olucem... Sen ovulasyon testlerine ne zaman basliyorsun?

Son düzenleme:
Berrecim hayirli cumalar canim nasilsin? Ben dun test yaptim negatif cikti ama hala hastalanmadim beyazlardayim meraktan olucem... Sen ovulasyon testlerine ne zaman basliyorsun?

dikkat et canım kendine sen yorma fazla kendini...
ne güzel göbek çıkınca çok tatlı oluyo...
az kaldı valla şurda 24 saat bile yok...ama kendi resminide koy merak ediyoruz...

Tünaydın hanımlar

hoşgeldin bebekim nasılsın...?

Merhabalar,güzel günler kızlarrrr
Nasılsınızzz??

esram hoşgeldin...
sanada güzel günler canım ...
nasılsın bebiş nasıl...?

Son düzenleme:

hayırlı cumalar elifim iyiyim çok şükür sen nasılsın...?
şimdi senin kaç gün geçti canım reglin...:26:
ben pazartesi sipariş vericem canım testi....

Smile canım merhaba
Ayy çok az kaldı bebişini yeniden görmene,süper
Senin kontroller 2 haftada bir mi canım ?

Esracım merhaba, kusura bakma canım telefondaydım...

Az kaldı valla, git gide heyecanlanıyorum. Zaman geçmiyor sanki. Canım valla 2-3 haftada bir çağırıyor doktor. 2 hafta önce ikili teste gitmiştik, yarın da kendi doktoruma kontrole. Cinsiyet için
üçlü test, dörtlü test yaparmıyız bilmiyorum, onu konuşuruz belkide. İkili test normal çıkınca yapmıyormuş çoğu doktor...

Canım bu arada sen manikür yaptırıyormusun? Saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsun?

Koycam resmimi de akşamları unutuyorum hep...

Rica ederim tatlım ne kusuru
Ayy süper çok şanlısın.
Biz 1 ayda bir görüyoruz bebişi,zor oluyor,özlüyoruz çookkkkk
3'lü taramayı ben de hiç düşünmüyordum,doktora da söyledim gerek var mı diye.
Yapalım diyince bir şey demedim,sağlık olsun da yapılsın hiç problem değil..
Ayy demek cinsiyet belli oluyor off çok heyecanlııı

Manikür yaptırmıyorum canım,güvenemiyorum ben kuaförlere
Evde kendim de halledebiliyorum.
Saçlarımda boya yok zaten.
Ama sen boya yaptırıyorsan bence yaptırma.
Gerçi bazı doktorlar 3.aydan sonra sorun yok diyorlar bitkisel boyalarla ama
öyle beyaz saçın falan yoktur sanırım,istersen boyatma.
Manikür eğer güvendiğin bir kuaför varsa sorun olmaz sanırım.
Sen çalıştığın için hani kendin zaman bulamayabilirsin.
Pekii epilasyon işini ne yapıyorsun canım?
Kendin mi hallediyorsun,kuaföre mi gidiyorsun ?

hayırlı cumalar elifim iyiyim çok şükür sen nasılsın...?
şimdi senin kaç gün geçti canım reglin...:26:
ben pazartesi sipariş vericem canım testi....

İyiyim canim valla bugunle beraber 4 gun oldu canim az once test aldim yine yarin sabah yapicam ama umudum yok zaten ya gec dollenme yada birsey yok kafam karisik anlayacagin canim

Canım saçlarımda beyaz çok Yani %10 beyaz diyebilirim, rahatsız ediyor beni. Doktorum boyatabilirsin dedi. Hatta bitkisel olması şart değil dedi. Kimyasal da olabilirmiş. Ama ben yinede vicdanen rahatsız oluyorum. Mayıs ayında da kuzenimin düğünü var, bu saçla gidemem ki
O yüzden soruyorum herkese, ne yapsam diye... Emin olamıyorum yani...

Ben lazer yaptırmıştım kasık ve koltuk altına... Hiçbirşey yoktu, ama hamile kalınca hepsi yeniden çıktı:26: Ağda yaptırmayıda hiç sevmiyorum, ama mecburen gidiyorum. Arada evde kendim hallediyorum. Ama ağda ile değil Doğumdan sonra yine lazere gidicem... Çok rahat, tavsiye ederim.

İyiyim canim valla bugunle beraber 4 gun oldu canim az once test aldim yine yarin sabah yapicam ama umudum yok zaten ya gec dollenme yada birsey yok kafam karisik anlayacagin canim

Sabah bi daha yap bakalım tatlım ilk idrarınla eğer yarında regl olmazsan eğer imkanın varsa kan testi yaptır...:26:
inşallah hamilesindir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…