maşallah özlemim ya ne kadar uyumuşsun öyle bebiş uyutuyo seni...
Özlemcim biliyorum o dönemi, bende aynen hep uyuyordum. Masamın başında bile uyuduğum oluyordu. 4-5 hafta daha sürer sanırım. Mide bulantın yoktur umarım...Doktor randevun ne zaman?
Kızlar ben geldim nasılsınız? bugün sabahtan çıktık evden hastaneye falan gittim yeni geldik daha. test sonuçlarını aldım.kasızlığım yüksekti daha önceden şimdi 0,1 falan az. hepatitler şeker falan hepsi normal.yalnız anti toxoplasma ıgg negatif çıktı.pozitif olsa daha ii olurmuş netten baktım.yani ben virüsü hiç geçirmemişim bağışıklığım yokmuş.o yüzden sucuk, salam, çiğ et falan yememem ve kedi köpekten uzak durmam lazımmış. daha doktoruma göstermedim ama benim teyzemde doktor o yorumladı bir de netten baktımsonunda biz de doktor olup çıkıcaz hee :)))
hakikaten canım sorma hee :))
Canım mide bulantım yok.doktoro da haftaya cumartesi gidicem.
İyi akşamlar berremmm
Ben de bi bakıp çıkayım dedim:)
ela'cım o resimin altında yazar belki o yüzden sordum benimkinde yazıyodu...
araştırsana canım güzel bi doktor nedir bizim bu doktorlardan çektiğimiz ya..
maşallah özlemim ya ne kadar uyumuşsun öyle bebiş uyutuyo seni...[/QUOT
ay canım resim yok sadece kan testi istedi sadece beta hcg değeri var ultrasonda o rresimlerden çıkarmadı
hoşgeldin özlemim dikkat et kendine doktorun dediklerine uy canım çiğ et yeme sakın...
kendi doktoruna ne zamn göstericeksin...?
ben çıkıyorum paydos...çook iyi bakın kendinize...
İyi akşamlar berremmm
Ben de bi bakıp çıkayım dedim:)
tatlım senin açmanı bekledim sana bişey sorucaktım anlamadığım bi yer varda pirinç unu ne...?
Berreciğim pirinç unu sütlü tatlılarda en başta bebek mamalarında kullanılıyor ya..(Bir un çeşidi)Piyasada çok bilinen birşey cnm.Tavuk göğsünde falan çok güzel olur..Sütlaçtada tabi..
Günaydın canımmm,
iyiyim ben, sen nasılsın?
günaydın özlemim hoşgeldin iyiyim ben yoğunluğun haricinde sen nasılsın...bebiş nasıl...?Günaydıııın???
Berrem,smileım nasılsınız?
Günaydıııın???
Berrem,smileım nasılsınız?
aaa tavuk göğsü güzelmi oluyo onda hemen deniyeyim sütlaç'da yapıcam çok sağol tatlımm...
günaydın smilemm hoşgeldin...
bende iyiyim çok şükür bugün biraz yoğun olucam...
bebiş nasıl bakalım...
günaydın özlemim hoşgeldin iyiyim ben yoğunluğun haricinde sen nasılsın...bebiş nasıl...?
Tünaydın hanımlar
Tünaydın canım..Seni biraz tanıyabilirmiyimGeçmişi okumadım... Evlimisin? Bebiş istiyomusun?
Only_smile bu arada bebeğini Allah bağaşlasın.Çok şeker demek yeni yeni çıkmaya başladı göbişin..Nazar değmesin aman=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?