Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlar ben geldim nasılsınız? bugün sabahtan çıktık evden hastaneye falan gittim yeni geldik daha. test sonuçlarını aldım.kasızlığım yüksekti daha önceden şimdi 0,1 falan az. hepatitler şeker falan hepsi normal.yalnız anti toxoplasma ıgg negatif çıktı.pozitif olsa daha ii olurmuş netten baktım.yani ben virüsü hiç geçirmemişim bağışıklığım yokmuş.o yüzden sucuk, salam, çiğ et falan yememem ve kedi köpekten uzak durmam lazımmış. daha doktoruma göstermedim ama benim teyzemde doktor o yorumladı bir de netten baktım sonunda biz de doktor olup çıkıcaz hee :)))

maşallah özlemim ya ne kadar uyumuşsun öyle bebiş uyutuyo seni...

hakikaten canım sorma hee :))

Özlemcim biliyorum o dönemi, bende aynen hep uyuyordum. Masamın başında bile uyuduğum oluyordu. 4-5 hafta daha sürer sanırım. Mide bulantın yoktur umarım...Doktor randevun ne zaman?

Canım mide bulantım yok.doktoro da haftaya cumartesi gidicem.

hoşgeldin özlemim dikkat et kendine doktorun dediklerine uy canım çiğ et yeme sakın...
kendi doktoruna ne zamn göstericeksin...?

ben çıkıyorum paydos...çook iyi bakın kendinize...

hoşgeldin özlemim dikkat et kendine doktorun dediklerine uy canım çiğ et yeme sakın...
kendi doktoruna ne zamn göstericeksin...?

ben çıkıyorum paydos...çook iyi bakın kendinize...

Kendi doktoruma haftaya cumartesi gidicem.15gün sonra gel demişti. güle güle tatlımmm.yarın görüşürüz.
İyi akşamlar berremmm
Ben de bi bakıp çıkayım dedim:)

Esramm

tatlım senin açmanı bekledim sana bişey sorucaktım anlamadığım bi yer varda pirinç unu ne...?

Berreciğim pirinç unu sütlü tatlılarda en başta bebek mamalarında kullanılıyor ya..(Bir un çeşidi)Piyasada çok bilinen birşey cnm.Tavuk göğsünde falan çok güzel olur..Sütlaçtada tabi..

Buarada herkese iyi akşamlar hanımlar..Kimse yok şu anda ama gelen arkadaşlara tek tek iyi akşamlar dilerim..

günaydın....
nasılsınız kızlar...

Berreciğim pirinç unu sütlü tatlılarda en başta bebek mamalarında kullanılıyor ya..(Bir un çeşidi)Piyasada çok bilinen birşey cnm.Tavuk göğsünde falan çok güzel olur..Sütlaçtada tabi..

aaa tavuk göğsü güzelmi oluyo onda hemen deniyeyim sütlaç'da yapıcam çok sağol tatlımm...

Günaydın canımmm,
iyiyim ben, sen nasılsın?

günaydın smilemm hoşgeldin...
bende iyiyim çok şükür bugün biraz yoğun olucam...
bebiş nasıl bakalım...

Günaydıııın???
Berrem,smileım nasılsınız?
günaydın özlemim hoşgeldin iyiyim ben yoğunluğun haricinde sen nasılsın...bebiş nasıl...?

Günaydıııın???
Berrem,smileım nasılsınız?

Özlemcim bir geliyorsun, bir kayboluyosun. Ben iyiyim canım. Asıl sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Berrecim bende yoğunum canım. Arada görüşürüz artık
Bebiş iyi, heyecanlıyımmm Birde karnım acayip belli oluyor. Dün alışveriş merkezine gittik, arkadaşımı gördüm. Aaaa hamilemisin dedi hemen... Akşamları sabaha göre daha bir büyüyor. Bende uzun önü kapalı bir yelek aldım. Utanıyorum ya büyüklerin yanında

Only_smile bu arada bebeğini Allah bağaşlasın.Çok şeker demek yeni yeni çıkmaya başladı göbişin..Nazar değmesin aman=)

Only_smile bu arada bebeğini Allah bağaşlasın.Çok şeker demek yeni yeni çıkmaya başladı göbişin..Nazar değmesin aman=)

Anladım canım, hayırlısı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini yakın zamanda alırız.
Göbeğim çıkmaya başladı. Artık hamile görünümüne girmeye başladım Bebişimin yarın yeni resimlerini alıcam, gönderirim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…