Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Benim daha var canım saat 18:00'de çıkıcam...
sen nasıl oldun sabaha göre daha iyisin demi...:26:

Hafif bir ağrı var yine canım, ama sabaha göre daha iyiyim. Doktora da söyledim.Olabilir dedi...

Sende çok çalışıyosun canım ya..Cumartesi öğlene kadar olsa bari:26:

Hafif bir ağrı var yine canım, ama sabaha göre daha iyiyim. Doktora da söyledim.Olabilir dedi...

Sende çok çalışıyosun canım ya..Cumartesi öğlene kadar olsa bari:26:

bugün doktora gitmen iyi oldu yoksa kendini yer bitirir bizide yerdin...
en azından için rahatlamıştır tatlım...bebişin resmin koysana varsa lütfen lütfen....
kendi resminide koy akşam o kadar mesaj attım bide...

evet canım son 2 haftadır böyle bazen hiç çalışmıyorum bazen yarım gün bazende tam gün...

Canım kusura bakma ancak gelebildim. Komşu geldi de bebişi sormaya,onunla oturuyorduk. Şimdide annemler geliyorlarmış... Bebişin resmini akşam koyarım artık. Gerçi düzgün resim yok, sürekli hareket ettiği için doktor düzgün bir resim alamadı... Kendi resmimi de koyucam söz...

Bu arada 1,5 kilo almışım. 54,8 ile başladım.Şimdi 56,4 olmuşum... Doktor gayet iyi dedi. Bebişde 9,6 cm olmuş.2 haftada 4 cm büyümüş.

Canım Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah...Heycanla seni bekliyorum

ne çok var bebişi seven yaa...maşallah..
maşallah canım çok güzel ilerlemiş...nerdeyse 10cm olmuş sende gayet iyi kilo almışsın...
benimde bitti reglim...

elif'cim sen ne yaptın regl oldunmu tatlım...:26:

Berreciğim nasılsın canım selam.Güzel hafta sonun olsun.Bende fazla kalamayacam bi uğramak istedim sana=)

Herkese iyi pazarlar kızlar
Kısacık tatilciğimiz bitti:93:
Güzelce gezdik,tozduk,enerji depoladık ve geldik

selam kızlar ben geldimmmmm doktora gittim bebişim sağlıklı geç döllenme olmuş doktor ultrasonda gösterdi ama ben anlamadım kıpır kıpır dedi arkadaşlar 3 gündür özellikle fena miğdem bulanıyo kus kus harap oluyorum halsizleşiyorum ya napmalıyım böyle gidersem çok kötü

Güzel kızlar selamlar
Güzel geçiyordur umarım pazar geceniz..Berreciğim nerdesinnn?
Esrantcığım ve diğer arkadaşlar kimse yok malesef

kızlar merhabalar uzun bi süreden sonra ben geldimmmmçok özlemişim sizlerii oku oku biteremedim konuşmalarınızı varmı güzel gelişmeler

kızlar merhabalar uzun bi süreden sonra ben geldimmmmçok özlemişim sizlerii oku oku biteremedim konuşmalarınızı varmı güzel gelişmeler

Günaydın selinim....
hoşgeldin nerdesin sen yaaa....
bi gelişme derken ela hamile ve özlem bunları biliyodun demi...
anlat bakim nerdesin sen...

Günaydın selinim....
hoşgeldin nerdesin sen yaaa....
bi gelişme derken ela hamile ve özlem bunları biliyodun demi...
anlat bakim nerdesin sen...

hoşbulduk berrecimm biraz kaçamak yaptımm istbuldan:) bizim yazlığa gittim sonra birazda kartepeye geçtik ufak bi tatil yaptık geldik çok ii geldiiiiii canım kimyasal gebelik yaşamışsın çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım ama hamiş kalabiliyomuşsun demek buda çok güzel bi haber .... sen neler yapıyosun canım

Herkese iyi pazarlar kızlar
Kısacık tatilciğimiz bitti:93:
Güzelce gezdik,tozduk,enerji depoladık ve geldik

hoşgeldin esram...
ohh ne güzel iyi oldu sizin için...

Hadi gözün aydın canım çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

Güzel kızlar selamlar
Güzel geçiyordur umarım pazar geceniz..Berreciğim nerdesinnn?
Esrantcığım ve diğer arkadaşlar kimse yok malesef

bebekim ben hafta sonları giremiyorum genelde...
hafta içi burdayım ama...

Hos geldin selincim uzun zamandir yoktun nasilsin? Benimle ayni zamandi regl gunun varmi bir gelisme?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…