hoşgeldin canım günaydın... 7.günüm derken reglinmi geçti canım haberlerden biraz uzak kaldımda
sağol tatlım valla canım 17 sinde ben regli olmam gerekirken 13 gibi oldum baya erken yaşadım bende bi gelişme yok canımHos geldin selincim uzun zamandir yoktun nasilsin? Benimle ayni zamandi regl gunun varmi bir gelisme?
Evet canim ama idrar testlerim hep negatif esimde yok gelsin doktora gidicem sen neler yaptin?
sağol tatlım valla canım 17 sinde ben regli olmam gerekirken 13 gibi oldum baya erken yaşadım bende bi gelişme yok canım
alla alla belkide geç döllenme filandır canım en güzeli kan testi eşin gelince yaptır bakalım neymiş öğrenmiş olursun hemde.. valla bende iyiyim neolsun biraz tatil yaptım geldim eşimle.ben bebişi erteledim artık korunmaya çalışıyorum ama eşimi tam ikna ettim derken bi anda fikir değiştiriyo anlıcağın hem korunuyorum hem korunmuyorum
Benimde 22'sinde olmam gerekiyordu ama olmadim...
ayyy şu çelişkiler insanı yiyip bitiriyor vallahi acaba ben neyim düşüncesi ... eşin nerdeki canım? bir an önce gtsen yaptırsan test keşke:26:
Ayyyy ne guzel seymis o oyle insallah korunmadigin gune denk gelirde bebisine kavusursun canim. Ah su tatili birde ben yapabilsem..!
Gunaydin kizlarrrr... Ben geldim nasilsiniz bugun benim 7.gunum ama ne hamilelik nede regl belirtim yok...
ayyy kocişinden de uzaksın negüzel haftasonu eşine kavuştuğunda bide güzel bi bebiş haberi alırsanız ohhh değme keyfine canımmmEsim sehir disinda canim marsil yada bir otelin ic dekarasyonu icin gitti hafta sonu gelicek insallah o zamana kadarda hastalanmazsam doktora gidicem ama inan meraktan ölmek üzereyim...
hoşgeldin elif'cim...
daha olmadın demek eşin ne zaman geliyo...?:26:
ayyy kocişinden de uzaksın negüzel haftasonu eşine kavuştuğunda bide güzel bi bebiş haberi alırsanız ohhh değme keyfine canımmmsen nerde oturuyordun canım burada?
hoşbulduk berrecimm biraz kaçamak yaptımm istbuldan:) bizim yazlığa gittim sonra birazda kartepeye geçtik ufak bi tatil yaptık geldik çok ii geldiiiiiicanım kimyasal gebelik yaşamışsın çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım ama hamiş kalabiliyomuşsun demek buda çok güzel bi haber .... sen neler yapıyosun canım
Hafta sonu gelicek canim, gunler gecmek bilmiyor hastalinicam diye korkmaya basladim artik...
1 hafta sonra yani canım nasıl sabretcen...:18:
sen tek gidemezmisin canım...:26:
Fransizcam olsaydi simdiye kadar kirk kere girmistim canim ama esimi beklemekten baska sansim yokki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?