Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Evet canim ama idrar testlerim hep negatif esimde yok gelsin doktora gidicem sen neler yaptin?

alla alla belkide geç döllenme filandır canım en güzeli kan testi eşin gelince yaptır bakalım neymiş öğrenmiş olursun hemde.. valla bende iyiyim neolsun biraz tatil yaptım geldim eşimle.ben bebişi erteledim artık korunmaya çalışıyorum ama eşimi tam ikna ettim derken bi anda fikir değiştiriyo anlıcağın hem korunuyorum hem korunmuyorum

Ayyyy ne guzel seymis o oyle insallah korunmadigin gune denk gelirde bebisine kavusursun canim. Ah su tatili birde ben yapabilsem..!

ayyy şu çelişkiler insanı yiyip bitiriyor vallahi acaba ben neyim düşüncesi ... eşin nerdeki canım? bir an önce gtsen yaptırsan test keşke:26:

Esim sehir disinda canim marsil yada bir otelin ic dekarasyonu icin gitti hafta sonu gelicek insallah o zamana kadarda hastalanmazsam doktora gidicem ama inan meraktan ölmek üzereyim...

Ayyyy ne guzel seymis o oyle insallah korunmadigin gune denk gelirde bebisine kavusursun canim. Ah su tatili birde ben yapabilsem..!

evet canım insana tatil çok iyi geliyor aylardır kafama okadar takıyodumki şu bebek çalışmalarını yok çalışma yok gebelik testi tek çizgi çift çizgi hoppa kan tahliline git olumsuz al dön v.s v.s yemiş bitirmişim kendimi çok rahatım artık aklımın ucuna gelmiyo desem yeridir yani biraz kafada bitiyo sanırım..inş canım sende yaparsın güzel bi tatil

Esim sehir disinda canim marsil yada bir otelin ic dekarasyonu icin gitti hafta sonu gelicek insallah o zamana kadarda hastalanmazsam doktora gidicem ama inan meraktan ölmek üzereyim...
ayyy kocişinden de uzaksın negüzel haftasonu eşine kavuştuğunda bide güzel bi bebiş haberi alırsanız ohhh değme keyfine canımmm sen nerde oturuyordun canım burada?

ayyy kocişinden de uzaksın negüzel haftasonu eşine kavuştuğunda bide güzel bi bebiş haberi alırsanız ohhh değme keyfine canımmm sen nerde oturuyordun canım burada?

Fransa'nin sens eyaletinde oturuyoruz canim evlenince mecburen buraya yerlestim evlenene kadar istanbul bakirkoy tarafindaydim orda dogdum orda buyudum universiteyi kutahya da okudum ama simdi ev hanimiyim...

ohh ne güzel olmuş canım ...
senin adına sevindim sıkılmıştın zaten...
benim evet canım kimyasal gebelik yaşadım düşürdüm daha sonra geçti ama şimdi daha iyiyim
profil resminde biraz karışık dansmı ediyon napıyon orda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…