Bende iyiyim selinciğim.Ne zamandır göremedik seni.Yada ben mi kaçırdım gözden
yok tatlımm giremedim bayadır oyüzden denk gelememişizdir..
yok tatlımm giremedim bayadır oyüzden denk gelememişizdir..
hastaydım biraz hemde ev işleri bitmek bilmiyoki valla bugunde duramadım yaptım ama fzladan oturuyorum artıkyok tatlım benim yokdu bebiş:) benimde buarada geçen ay 4 gün önce olmuştm regli senin ne durumda çalışmalar varmı bebiş için
eee berrem bebek çalışmaları ne alemde nabıon ne ediyon anlat hepsini dedikodu yapalım azcıkk
Başladık cnm ama regl düzensizlikleri yaşıyorumİki üç aydır.Bu şekilde nasıl yumurtlama günlerini tutturacam bilmiyorum.Yumurtlama ölçen alettlerede güvenemiyorum hiç kullanmadım.Siz istiyor musunuz peki?
şekerim valla ne olsun.bu ay test kullanmıyorum kendimi kasmamak adına...
normal gün aşırı çalışmlar...
hayırlısı olsun rahatım bu ay zaten 40 gün sonra olucam sanırım regl...:97:
Berree ne kadar güzel süpriz bu böyle cnm...Çok güzel geçmiş doğum günün şimdi okudum cnm geçmişi.Gerçekten çok romantik miş
en iyisini yapmışssın berrem hayırlısı olsun canım
evet canım çook güzel geçti...
çok seviyorum ben onu yaa...
İiyiym tatlım.Regl düzensizliği oluyo çok şaşırdım dün gece.Geçen ay geç oldu şimdide çok erken
Ay eşler sevilmez mi berreciğm nazar değmesin.İnsanın en yakını eşi.
Bende eşimi çokkkk seviyorum bebek gibi geliyor bana..Doyamıyorum sana diyorum aman Allah çocuğum olsa anca bu kadar severim
Selinpolat aksaray canım..İş dolayısıyla.Sen?
niye ki acaba canım.kaç gün erken oldun...:26:
amin selinim sen neler yapıyon..:97:
düşünüyon mu bu ay...?:26:
Hani takip etmiyordum demiştim ya aslında bir kere bakmıştım daha var olduğunu biliyordum günüme.İşte acaba ben mi kaçırdım günümü falan panik oldum baktım takvime..Daha dört gün varmış.İnanamadım.Acaba dedim kimyasal gebelik mi?
Amin canım hepimize...Rabbim mutluluğunuzu bozmasın canım ...
bir ömür boyu hep böyle olun inşallah...
istanbul tatlım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?