Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

yok tatlımm giremedim bayadır oyüzden denk gelememişizdir..[/QUOTE]

Olabilir cnm olsun.İşlerin vardı sanırım..Sendede bebiş vardı değil mi?

yok tatlımm giremedim bayadır oyüzden denk gelememişizdir..

Olabilir cnm olsun.İşlerin vardı sanırım..Sendede bebiş vardı değil mi?[/QUOTE]

hastaydım biraz hemde ev işleri bitmek bilmiyoki valla bugunde duramadım yaptım ama fzladan oturuyorum artık yok tatlım benim yokdu bebiş:) benimde buarada geçen ay 4 gün önce olmuştm regli senin ne durumda çalışmalar varmı bebiş için

Berree ne kadar güzel süpriz bu böyle cnm...Çok güzel geçmiş doğum günün şimdi okudum cnm geçmişi.Gerçekten çok romantik miş

Başladık cnm ama regl düzensizlikleri yaşıyorumİki üç aydır.Bu şekilde nasıl yumurtlama günlerini tutturacam bilmiyorum.Yumurtlama ölçen alettlerede güvenemiyorum hiç kullanmadım.Siz istiyor musunuz peki?

eee berrem bebek çalışmaları ne alemde nabıon ne ediyon anlat hepsini dedikodu yapalım azcıkk

şekerim valla ne olsun.bu ay test kullanmıyorum kendimi kasmamak adına...
normal gün aşırı çalışmlar...
hayırlısı olsun rahatım bu ay zaten 40 gün sonra olucam sanırım regl...:97:

ımmm valla berre geçen ay yumurtlama takibi yapmıştı hamişde kaldı ama kimyasal gebelik yaşadı işte..bizim smilede öle hamiş kaldı faydalarını gördüler valla canım bundan önce istiyoduk ama ara verdim ben biraz korunuyorum tabi eşim arada bir malesef bebek isteğinle beni kandırıyor buarada sen nerdendin canım

Berree ne kadar güzel süpriz bu böyle cnm...Çok güzel geçmiş doğum günün şimdi okudum cnm geçmişi.Gerçekten çok romantik miş

evet canım çook güzel geçti...
çok seviyorum ben onu yaa...

evet canım çook güzel geçti...
çok seviyorum ben onu yaa...

Ay eşler sevilmez mi berreciğm nazar değmesin.İnsanın en yakını eşi.
Bende eşimi çokkkk seviyorum bebek gibi geliyor bana..Doyamıyorum sana diyorum aman Allah çocuğum olsa anca bu kadar severim

Ay eşler sevilmez mi berreciğm nazar değmesin.İnsanın en yakını eşi.
Bende eşimi çokkkk seviyorum bebek gibi geliyor bana..Doyamıyorum sana diyorum aman Allah çocuğum olsa anca bu kadar severim

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın canım ...
bir ömür boyu hep böyle olun inşallah...

niye ki acaba canım.kaç gün erken oldun...:26:

Hani takip etmiyordum demiştim ya aslında bir kere bakmıştım daha var olduğunu biliyordum günüme.İşte acaba ben mi kaçırdım günümü falan panik oldum baktım takvime..Daha dört gün varmış.İnanamadım.Acaba dedim kimyasal gebelik mi?

esrammmm...
smilemm....
elifimmm..
elammmm...

nerdesiniz hadi gelin....
hepimiz toplandık....

aynısı geçen ayda bana öle oldu canım sanırım hormonlarla ilgili bişey bu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…