Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

valla tatlım ben geçen aydan beri düşünmüyorum biliyosun korunuyoruz ama arada bir işte eşim dinlemiyo beni bakalım reglimede 2 gün kaldı zaten

az kalmış tatlım...
hayırlısı olsun rahat olmak en iyisi..
bu ay senin için güzel geçti ama tatiller felan...

doğru canım böle dengesizlikler olunca insanın kafasında bi sürü acabalar kaynıyo ama öbür aya inş bebişin gelir canm

İnşallah canım teşekkürler..Sanada
Berreciğm benm çıkmam lazım canım.Eşimle dışarı çıkacaz anca hazırlanırım.Görüşürüz canım.
Selin polat cnm öptüm ikinizide..Seni tanıdığıma çok memnun oldum

valla canım kimyasal gebelikde erkenmi oluyo bilemedim ben şimdi ama benim biliyosun kimyasal gebelikti ve geç oldum ben 41.günde oldum...:26:

tamam canım görüşürüz...
hoşçakal...:80:
iyi gezmeler...

valla canım kimyasal gebelikde erkenmi oluyo bilemedim ben şimdi ama benim biliyosun kimyasal gebelikti ve geç oldum ben 41.günde oldum...:26:
cnm adetten bir iki gün sonra regl şeklinde kanama olursa kimyasal oluyor sanırım senn durumun bünyeye göre değişkenlik göstermiş.
tamam canım görüşürüz...
hoşçakal...:80:
iyi gezmeler...

sağol cnm

hoşçakal canım bende çok öpüorummm bende çok memnun oldum canım

hoşgeldin ela...
nasılsın bebiş nasıl...?:26:
biz aynıyız canım bıraktığın gibi...

bende iyiyim canım benim bebeği bilmiyorum haftaya gidecem iydir inşallah bugün rüya gördüm erkekti adını taha berk koyuyordum hiç aklıma gelmicek bir isim

bende iyiyim canım benim bebeği bilmiyorum haftaya gidecem iydir inşallah bugün rüya gördüm erkekti adını taha berk koyuyordum hiç aklıma gelmicek bir isim

ne güzel isim...
hayırlısı olsun canım...
az kalmış bebişi görmeye...

günaydınn canlarım...:124::124::124:

İyi akşamlar ve güzel hafta sonları kızlar..Berreciğim günaydın mesajından sonra hiç mesajın yok yalnız mı kaldın canım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…