aynısı geçen ayda bana öle oldu canım sanırım hormonlarla ilgili bişey bu:26:
Evet selinciğm..Kesin hormonel.Bir yandanda acaba kimyasal mı diye düşünmeden edemiyorum
valla tatlım ben geçen aydan beri düşünmüyorum biliyosun korunuyoruz ama arada bir işte eşim dinlemiyo benibakalım reglimede 2 gün kaldı zaten
doğru canım böle dengesizlikler olunca insanın kafasında bi sürü acabalar kaynıyo ama öbür aya inş bebişin gelir canm
Hani takip etmiyordum demiştim ya aslında bir kere bakmıştım daha var olduğunu biliyordum günüme.İşte acaba ben mi kaçırdım günümü falan panik oldum baktım takvime..Daha dört gün varmış.İnanamadım.Acaba dedim kimyasal gebelik mi?
İnşallah canım teşekkürler..Sanada
Berreciğm benm çıkmam lazım canım.Eşimle dışarı çıkacaz anca hazırlanırım.Görüşürüz canım.
Selin polat cnm öptüm ikinizide..Seni tanıdığıma çok memnun oldum
selam kızlar neler oluyo girememiyorum
cnm adetten bir iki gün sonra regl şeklinde kanama olursa kimyasal oluyor sanırım senn durumun bünyeye göre değişkenlik göstermiş.valla canım kimyasal gebelikde erkenmi oluyo bilemedim ben şimdi ama benim biliyosun kimyasal gebelikti ve geç oldum ben 41.günde oldum...:26:
tamam canım görüşürüz...
hoşçakal...:80:
iyi gezmeler...
İnşallah canım teşekkürler..Sanada
Berreciğm benm çıkmam lazım canım.Eşimle dışarı çıkacaz anca hazırlanırım.Görüşürüz canım.
Selin polat cnm öptüm ikinizide..Seni tanıdığıma çok memnun oldum
az kalmış tatlım...
hayırlısı olsun rahat olmak en iyisi..
bu ay senin için güzel geçti ama tatiller felan...
hoşgeldin ela...
nasılsın bebiş nasıl...?:26:
biz aynıyız canım bıraktığın gibi...
evet canımm buay çok güzeldi benim için rahatlık bi başka cidden
bende iyiyim canım benim bebeği bilmiyorum haftaya gidecem iydir inşallah bugün rüya gördüm erkekti adını taha berk koyuyordum hiç aklıma gelmicek bir isim
Merhaba kızlar,iyi haftasonları
Nasılsın cnım?Sanada güzel hafta sonları olsun..
Çok iyiyim tatlım,sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?