Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hoşgeldin selinim...
iyi diyelim iyi olalım çok şükür...
sen nasılsın bakalım...
niye sık sık gelmiyosun..

bende iyiyim berrem aynı bildiğin gibi.. buarada canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm çünkü bu migrenin ne illet olduğunu iyi bilirim 17 yaşından beri çeken biri si olarak 15 de bir mutlaka tutar benimde ilaç filan hak getire tek çözümü geçirmenin karanlık sessiz bir odada bir saat uyumak başka hiç bir çözümü yok bu iletin en büyük etkenide sesli ortam bu yaşımdayım sesli müzikli ortamda çok fazla duramam tekrar geçmiş olsun canım ya berrem ben buaralar spor ve yüzmeye sardım bizim sitenin içinde özel sosyal tesis var gitmiyordum ama artık başladım vakit geçirmek için bide vakit buldukça dışarı çıkıyorum ee biyandanda ev yemek derken uğrayamıyorum canımm:26:

berremmm ben çıkıyorum canım sende yoğunsun işte sanırım bende yemeğe girişicem şimdi çok öpüyorum tatlım seniiiiiiiii

evet canım çok zor...
sanada çok geçmiş olsun canım benim...
senin adınada çok sevindim iyi olmuş kafanı dağıtırsın biraz canım...

berremmm ben çıkıyorum canım sende yoğunsun işte sanırım bende yemeğe girişicem şimdi çok öpüyorum tatlım seniiiiiiiii

tamam selinim fırsat bulduğun zamanlarda hemen kaç buraya tatlım...
bu arada kar varmı orda...:26:

Canımmmm çok yoğundum bugün, geçmişi de okuyamadım

Napıyosun, varmı bir yaramazlık?? Herşey yolundadır umarım.

yolunda diyelim canım çok şükür..biraz rahatsızdım akşam ama şimdi iyiym kolumun uyuşması dışında...
senin çıkma vaktinde geliyo yarın anlatırım artık...
sende kendini bu kadar yorma tatlım...

Son düzenleme:

Canım sen yaz bakim, ebe ninen hemen yorum yapsın sana.

Ben anneme gidiyorum, ordan açarım... Gidince okurum.15 dk sonra burdayım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…