günaydınnnnnnnnnnn ben geldimmmm
selinimm...
hoşgeldin....
nasılsın...?
günaydın herkeseeeee
hoşbulduk berrem iyiyim tatlım sen nasıl oldun bugun daha iyisindir umarım canım
aman maşallah canım senmi benmi çürük bugun bi diş ağrısınla uyandım sorma bi günde bi yerim ağrımasa şaşırıcam:) tatlım bugun istanbulda karla uyandık fena poyraz var ve güze kar ama dışarı çıkmak mümkün değil soğuldan bursa nasıl canımbende bugün daha iyiyim canım...
kolumun uyuşması daha az...
çürüğüm ben çürük...
istanbul'da havalar nasıl selinim...?
selin cim naber nası gidiyo hayat,,, herşey güzeldir umarım,,,
berre ve selin sizi arkadaş olarak ekleyebilirim değil mi????
tabi tatlım nedemek lütfen:) biraz anlatsana canım kendini nerdensin kaç yıllık evlisin bilgi sahibi olalım birazcık senin hakkında
kızlar günaydın.berrem bugün daha iyisindir inşallah.
dün doktora gittim pıt pıt atıyor kalbi12 mm olmuş.her şey yolunda dedi doktor. ama dün doktora gitmeden çok kötü bir şey geldi başıma. sağ elime komple kaynar ağda döküldü. çok feci yandı elim. bütün gece uyuyamadım hala çok kötüyüm. geçircek ilaç da süremiyorum zararlıymış. bütün gece buzlu suda tuttum acı geçio öyle ama zararlıymış.elim davul gibi şişti zaten...off of..
tatlım profilime baksana bilgilerim orda ismim hayat,,,
günaydın canım hoşgeldin bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım.. buarada çok çok geçmiş olsunn acını anlayabiliyorum 15 gün önce parmağım öle yandı sıcak suyla 15 günde anca geçti ufak olmasına rağmençok acı çektim ki senin acını çok ii anlıorumm dikkat et kendinee çok geçmiş olsun tekrardann
kızlar günaydın.berrem bugün daha iyisindir inşallah.
dün doktora gittim pıt pıt atıyor kalbi12 mm olmuş.her şey yolunda dedi doktor. ama dün doktora gitmeden çok kötü bir şey geldi başıma. sağ elime komple kaynar ağda döküldü. çok feci yandı elim. bütün gece uyuyamadım hala çok kötüyüm. geçircek ilaç da süremiyorum zararlıymış. bütün gece buzlu suda tuttum acı geçio öyle ama zararlıymış.elim davul gibi şişti zaten...off of..
aman maşallah canım senmi benmi çürük bugun bi diş ağrısınla uyandım sorma bi günde bi yerim ağrımasa şaşırıcam:) tatlım bugun istanbulda karla uyandık fena poyraz var ve güze kar ama dışarı çıkmak mümkün değil soğuldan bursa nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?