kızlar ben geldimmm yineee nabıosunuzzzz
aman maşallah tatlımm aman nazar değmesin bi yerini kaşıEvet canım denk gelemedik bir türlü..
Biz çok iyiyiz ufaklıkla
Senin de yeniden mutlu olmana çok sevindim
merhaba bayanlar ben de katılıydım dedim aranıza
aman maşallah tatlımm aman nazar değmesin bi yerini kaşıiyiyim canım artık kendimi baya salmışım ozamanlar şimdi ama fıkır fıkırım eskisi gibi
güzel bayanlar ben çıkıyorum artık,,, 4,30'da mesaim doluyo,, biraz işlerimi toparlayayım çıkarım,,, hepinize iyi akşamlar diliyorum,, herşey gönlünüzce olsun,,,
hoşbulduk berrem güzel bi sezar salata yaptım mis gibi beşamal soslu kaşarlı brokoli yaptım fırında bide dünden portakallı kereviz vardı yedik afiyetlehoşgeldin selinim...
ne yemekler yaptın...
hoşçakal tatlım..güzel bayanlar ben çıkıyorum artık,,, 4,30'da mesaim doluyo,, biraz işlerimi toparlayayım çıkarım,,, hepinize iyi akşamlar diliyorum,, herşey gönlünüzce olsun,,,
hoşbulduk berrem güzel bi sezar salata yaptım mis gibi beşamal soslu kaşarlı brokoli yaptım fırında bide dünden portakallı kereviz vardı yedik afiyetlebirazdanda akşam yemeği stresi başlıcak
sende ölesindir ama çalışan bi bayan olarak yapman zor canım sadece evde oturup hamarat olmamak çok zordur zaten berremm sen iste bidlğim herşeyin tarifini veririm:)çok hamaratsın maşşalah yaa...
banada tarifini versene...
Smile gelmedi bugün,çok mu yoğun acaba:44:
sende ölesindir ama çalışan bi bayan olarak yapman zor canım sadece evde oturup hamarat olmamak çok zordur zaten berremm sen iste bidlğim herşeyin tarifini veririm:)
dünde çok yoğunda 16:00'dan sonra gelmişti...:26:
sanırım bugünde yoğun esram...:44:
kızlar izninizle ufakdan kaçıyım daha yemek yapıcam akşama aile büyüklerinle yemeğimiz var bizde
çok sağol selinim...
valla sizde olmasınız ben ne yaparım..
kızlar izninizle ufakdan kaçıyım daha yemek yapıcam akşama aile büyüklerinle yemeğimiz var bizde
Öyle demeeee
Kimbilir sende de ne tarifler vardır
valla esram...
bende yemek tarifi yok ama pasta tatlı tarifi var...
bu arada haftada 1 gün evde yapıcam yemek havalar ısınınca kendi evimde yapmaya başlıcam...
artık sizin başını ağrıtıcam ama kardeşinize yardımcı olursunuz demi yemek tariflerinde...
Hımm bana da yarar pasta tarifleri zaten:81:
Aaa tabii ki canım sen bi geç,bak neler neler yapıcaz birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?