Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Evet canım denk gelemedik bir türlü..
Biz çok iyiyiz ufaklıkla
Senin de yeniden mutlu olmana çok sevindim
aman maşallah tatlımm aman nazar değmesin bi yerini kaşı iyiyim canım artık kendimi baya salmışım ozamanlar şimdi ama fıkır fıkırım eskisi gibi

güzel bayanlar ben çıkıyorum artık,,, 4,30'da mesaim doluyo,, biraz işlerimi toparlayayım çıkarım,,, hepinize iyi akşamlar diliyorum,, herşey gönlünüzce olsun,,,

aman maşallah tatlımm aman nazar değmesin bi yerini kaşı iyiyim canım artık kendimi baya salmışım ozamanlar şimdi ama fıkır fıkırım eskisi gibi

Kaşıdım kaşıdım
Aman maaşallah canım

güzel bayanlar ben çıkıyorum artık,,, 4,30'da mesaim doluyo,, biraz işlerimi toparlayayım çıkarım,,, hepinize iyi akşamlar diliyorum,, herşey gönlünüzce olsun,,,

Hoşçakal hayat..

hoşbulduk berrem güzel bi sezar salata yaptım mis gibi beşamal soslu kaşarlı brokoli yaptım fırında bide dünden portakallı kereviz vardı yedik afiyetle birazdanda akşam yemeği stresi başlıcak

çok hamaratsın maşşalah yaa...
banada tarifini versene...

sende ölesindir ama çalışan bi bayan olarak yapman zor canım sadece evde oturup hamarat olmamak çok zordur zaten berremm sen iste bidlğim herşeyin tarifini veririm:)

çok sağol selinim...
valla sizde olmasınız ben ne yaparım..

Öyle demeeee
Kimbilir sende de ne tarifler vardır

valla esram...
bende yemek tarifi yok ama pasta tatlı tarifi var...
bu arada haftada 1 gün evde yapıcam yemek havalar ısınınca kendi evimde yapmaya başlıcam...
artık sizin başını ağrıtıcam ama kardeşinize yardımcı olursunuz demi yemek tariflerinde...

Hımm bana da yarar pasta tarifleri zaten:81:
Aaa tabii ki canım sen bi geç,bak neler neler yapıcaz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…