Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Berrecim nasıl oldun canım? Kolun hala uyuşuyor mu? Doktora gittin mi?

Esracım sen nasılsın??Miniş nasıl?

Canım hoşgeldin.
Biz iyiyiz,seni merak ettik,nasılsın

Canım iyiyim bende.İş güç, uğraşıyorum... Burda süper kar yağıyor. Camdan seyrediyorum ara sıra.
Umarım yollar kaygan değildir.Düşmekten korkuyorum. Eşimde aradı 2 kere dikkat et diye..

Antalya da hava nasıl canım?

Aman çok dikkat et canım.
Her yer kar kış kıyamet
Burda yağmur var ama öyle çok değil yani

hoşgeldin smilemm...
biz iyiyiz çok şükür...kolumun uyuşuklu yok denicek kadar az canım o yüzden gerek kalmadı gitmedim doktora...
sen nasılsın bebiş nasıl...?

İyiyim canım, aynen iş-güç devam... Bebiş de iyi çok şükür.

Kolun geçti diye ihmal etme bence. Doktora gitmen lazım,kolunun uyuşmasının bir sebebi olmalı... :26:

İyiyim canım, aynen iş-güç devam... Bebiş de iyi çok şükür.

Kolun geçti diye ihmal etme bence. Doktora gitmen lazım,kolunun uyuşmasının bir sebebi olmalı... :26:

senin dediğin çıktı ebe nine..
akşam boynum ağırdı sıcak havlu felan iyi geldi sabah kalktım uyuşukluk daha az...
boynumun ağırmasından kaynaklanıyormuş sanırım...

ayy burdada kar yağıyor ama yerlerde yok şuan sadece ince ince...:97:

Ya çok güzel şeyler var aslında, cuma günü bambiden bot aldım. Daha önce 150 TL idi sorduğumda, baktım 49 TL'ye düşmüş. Hemen aldım

evet bu ara çok indirim var sezon sonu olduğu için ...
çıkmak istiyorum aslında çarşıya ama vaktimde yok bakalım cumartesi çalışmam inşallah..

Ya ben artık mağaza mağaza dolaşmak istemiyorum. Çok yoruluyorum. En güzeli internet aslında ama bedeni tutturamazsan uğraş dur...

Canım burda iyice şiddetlendi kar.Bide ben bu sabah araba ile geldim
Hiç karda araba kullanmadım, kardeşimi aradım o kullanıcak...

Ama çok güzel yağıyor ya, bir an önce eve gidip ayaklarımı uzatıp karın yağışını izlemek istiyorum.

Fonda güzel sakin bir müzik.. Ohhhhh değmeyin keyfime...

Ben sana dedim dimiiiii

Senin suçun duş alıp dışarı çıkmak. Sakın haaa, bi daha yapma.Allah korusun felç olanlar bile var. Kış günü kesinlikle, sakınnnn

Ben duştan sonra saçımı kurutup, birde bere takıyorum

Bende gidiyorum

Küstüm

haklısın canım benim suçum duşdan sonra dışarı çıkmaktı...
yaa ne kadar güzel keyfin var...
bende akşama eve gidicem perdeyi sıyırıcam filmimi izlicem kahvemide alıcam yanıma ohhh..

neden küsüp gidiyon ama benim işim vardı içeriye kadar gitmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…