Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hayırlısı selinim..
seni böyle rahat görmek ne kadar güzel...
bak bizi merakta bırakma hee...

dimi ama berrem ben ve böle rahatlık neydim ogünler ölee hatırladıkca fenalıklar geliyor içime içimee takmıcam dedim ve sonunda başardım rahatım huzurluyum kafamdan sildim attım valla tek istedğim biraz zaman bebiş için .. bırakmam bırakırmıyım hiç vakit buldukça tek kaçtığım yer burası valla berrem

yok berrem geçen ay olmştum erken ben buay bakalım neolcak tabi muallak

regl olamamak cok rahatsız bişeymıs ya en az hamile oldugumu ogrendiiim kadar sevindim kırmızıyı gorduuumde
neden acaba kurtajda mı bi sorun oldu yoksa kıst var geciktiriyor yoksa olayımda bitsin yumurtuliim çalısalım dıe dıe
ama lutfen arkdslar burda dertleşiyorz aman doktora mutlaka gidelim zamanımızdan gidiyorr..ihmal etmeyin

hiç canını sıkma kuzey'cim herşeyde vardır bir hayır...
demekkii sizin ve bebeğiniz için hayırlısı böyleymiş...
inşallah bekletmez sizi miniğiniz...
benimde kimyasal gebelikti başladı ve sonlandı...
bizde çalışmalara başladık bakalım hayırlısı kimyasaldan sonra kalması kolay diyolar ama bakalım neler olucak...:18:

ayy aklıma geldi o ilk hallerimizde şimdi ne günlerdi ama...
hep böyle ol selin'cim...
sana mutluluk yakışıyo...

kızlar siz birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz,, yani birbirinizle hiç görüştünüzmü ,,, sadece burda mı konuşuyorsunuz,,,?????????????????????

kızlar siz birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz,, yani birbirinizle hiç görüştünüzmü ,,, sadece burda mı konuşuyorsunuz,,,?????????????????????

hayır canım görüşmedik burda konuşuyoruz ama çok bağlandık birbirimize yaklaşık 5 -6 ay oldu sanırım..
kuzey arkadşımızın açtığı topicde karşılaştık ve orda başladı dostluğumuz...

inşalllh cnm benim ya allah gonlumuze gore versin

doğru kişiyi buldum ama evliliğe daha çok var,,, çooookkk para lazım çoookkk:18::18::18::18::18::18::18:

doğru kişiyi buldum ama evliliğe daha çok var,,, çooookkk para lazım çoookkk:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…