yok berrem geçen ay olmştum erken ben buay bakalım neolcak tabi muallak
hayırlısı selinim..
seni böyle rahat görmek ne kadar güzel...
bak bizi merakta bırakma hee...
yok berrem geçen ay olmştum erken ben buay bakalım neolcak tabi muallak
yaa berrecimm zaman nasıl gecıyoo ya kasım ayıydı amann işte bazen bişeyler aklıma getirtiyor işte devam etseydi 4 ay a girecekti falan dıe....bu ay girişecez allah ne verdiyse artık ...
o zmnda gün aşırı çalışmıstık..bu arada enfeksiyon kapmısım gecen hafta doktora gittim ilaçlarımı içtim iylişetim reglimide bitirdim işte ..su akıntılar kurtajdan 2-3 hafta sonra hep devam edıordu ay hamilemiyim dıe dıe 1 ay hasta dolasmısım ....sanki hamilelik öncesi akıntıya cok benziyordu..neyse işte karman corman anlaatım
sende gecmiş olsun o sıralar yazmıstım ama sende sıkıntılıydın konusamadım..
dimi ama berrem ben ve böle rahatlık neydim ogünler ölee hatırladıkca fenalıklar geliyor içime içimeetakmıcam dedim ve sonunda başardım rahatım huzurluyum kafamdan sildim attım valla tek istedğim biraz zaman bebiş için .. bırakmam bırakırmıyım hiç vakit buldukça tek kaçtığım yer burası valla berrem
kızlar siz birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz,, yani birbirinizle hiç görüştünüzmü ,,, sadece burda mı konuşuyorsunuz,,,?????????????????????
hiç canını sıkma kuzey'cim herşeyde vardır bir hayır...
demekkii sizin ve bebeğiniz için hayırlısı böyleymiş...
inşallah bekletmez sizi miniğiniz...
benimde kimyasal gebelikti başladı ve sonlandı...
bizde çalışmalara başladık bakalım hayırlısı kimyasaldan sonra kalması kolay diyolar ama bakalım neler olucak...:18:
selam merhaba hanimlar.. bende sohbete katilabilir miyim ?
inşalllh cnm benim ya allah gonlumuze gore versin
selam canım hoşgeldin..
tabiiki katılabilirsin...
tsk ederim hosbuldumNasilsiniz ? ben paristen gul 20 yasindayim evliyim 7 aydir sizler ?
bende 23 yaşındayım 7 ay bitti 8.aya girdi evliliğim...
ismim berre...
ben bekarım yaaaaa
Bekarlik sultanlik degil miAllah sanada mutlu bir evlilik nasip etsin
vala bilmiyorum gül ,,, sultanlık mı,, delilik mi,, :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?