Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hoşbulduk berrem sende hoşgeldin napıyım canım evde oturuyorum işte iyiyim bende sen nabıon canım

benimde işlerim biraz durgun takılıyorum...
ohh seni kıskanıyorum bazen hee...
esramıda kıskanıyom...

elif ne yaptın ...
çok merak ettim canım...:18:

yok be balımm evde oturmakda sıkıyo bazen çalışmak daha iyi bence tatlımm.. eee berrem çalışmalar nasıl gidiyo buay takip etmiodun dimi

haklısın canım...
evet canım takip etmiyorum bu ay olurunda herşey nasip kısmet bakalım...
sen napıyon tatlım...?:26:

merhabalar kızzlar,
ara sıra giriyor takip edıorum ne yapıonuz dıe
bazen yazıyorum ama yogun konusmalarınız sırasına güme gidiyorum galiba karsılık alamıyorum
küsmüştüm o yuzden
ama hadii büyüklük bende kalsın dayanamdım yıne

ben hep burdaydım zaten de sen beni görmüyosun ,,, alınıyorum bak haaa:2::2::2::2:

ahh kıyamam...
ben seni açık görüyorumda topikte göremiyorum bazen...
yoksa görmezmiyim hiç...
kusura bakma...barışalım...

merhabalar kızzlar,
ara sıra giriyor takip edıorum ne yapıonuz dıe
bazen yazıyorum ama yogun konusmalarınız sırasına güme gidiyorum galiba karsılık alamıyorum
küsmüştüm o yuzden
ama hadii büyüklük bende kalsın dayanamdım yıne

kuzeycim hoşgeldin canım valla ben seni hiç görmedim aslında bende çok sıklıkla girmiyorum oyüzden olsa gerek nasılsın canım nasıl gidiyor varmı bi gelişmeler tatlım

ahh kıyamam...
ben seni açık görüyorumda topikte göremiyorum bazen...
yoksa görmezmiyim hiç...
kusura bakma...barışalım...

tamam tamam hadi barışalım bariii ,,, bak kuzey 35'in yazısına o da küsmüş,,, sen ev sahipisin berre cim herkesle ilgilenmen lazım dimi ama:79::79::79::79::79:

haklısın canım...
evet canım takip etmiyorum bu ay olurunda herşey nasip kısmet bakalım...
sen napıyon tatlım...?:26:

engüzeli tatlım bencede..canım ben buay adam akıllı hesaplamadığımdan ben bi hafta önce olucam zannediyordum reglimi hesapladım dün bugun müş regli günüm daha bişe gelmedi hiç bi belirtide yok buay bende regliyle ilgili bakalım

aşk olsun kuzey'cim sen küsmezsin bize...
senin sayende tanıştık senin topiğinde dimi ama...
nasılsın canım nasıl gidiyo...?:26:

tamam tamam hadi barışalım bariii ,,, bak kuzey 35'in yazısına o da küsmüş,,, sen ev sahipisin berre cim herkesle ilgilenmen lazım dimi ama:79::79::79::79::79:

tamam barıştık...

kuzeycim hoşgeldin canım valla ben seni hiç görmedim aslında bende çok sıklıkla girmiyorum oyüzden olsa gerek nasılsın canım nasıl gidiyor varmı bi gelişmeler tatlım

hb cnmm ben hatırlarsan 3 ocakta kurtaj olmstum 8 haftalık kalbi durmustu sonra dogru duzgun regl olamamıstım neyse ki 7 martt ta benim bii regl tarihimi oldu dıe sevinerek bugun itibariyle reglimi atlattım yeni şans yeni oyun baslıyor hesap kıtap yapmadan gun asıırı başlıcaz artık ..
senin regl gununmuydu bugun ? acele etme bari supriz olsun artık :)

aynen tatlım bende hiç hesep yapmıyorum..
istediği zaman gelsin bebişler...
bu ay erken olmadın demi geçen ay erken olmuştu galiba...

biliyorum tatlım olsun inş buaydan sonra sağlıklı bi bebeğiniz gelir süpriz olarak size umut herzaman var bugun canım benimde geçen ay düzensizleşmişti biraz reglim sıkıntıdan bakalım tabi aslında ben artık biraz ara verdim bebiş için çalışma filan yapmıyoruz anlıcağın biraz zaman geçsin istiyorum tabi herşey kısmet nasip

aşk olsun kuzey'cim sen küsmezsin bize...
senin sayende tanıştık senin topiğinde dimi ama...
nasılsın canım nasıl gidiyo...?:26:

yaa berrecimm zaman nasıl gecıyoo ya kasım ayıydı amann işte bazen bişeyler aklıma getirtiyor işte devam etseydi 4 ay a girecekti falan dıe....bu ay girişecez allah ne verdiyse artık ...
o zmnda gün aşırı çalışmıstık..bu arada enfeksiyon kapmısım gecen hafta doktora gittim ilaçlarımı içtim iylişetim reglimide bitirdim işte ..su akıntılar kurtajdan 2-3 hafta sonra hep devam edıordu ay hamilemiyim dıe dıe 1 ay hasta dolasmısım ....sanki hamilelik öncesi akıntıya cok benziyordu..neyse işte karman corman anlaatım
sende gecmiş olsun o sıralar yazmıstım ama sende sıkıntılıydın konusamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…