selam kızlar nasılsınız bebekleriniz cinsiyetleri belli oldumu?
Nerelerdesin sen kaçak
Özledik yahu,nasılsın bakalım
Bizim cinsiyetimiz belli oldu,minik bir kızımız olacak inşallah
Kullananlar öneriyor aslında ama banada garip geldi...
En iyisi biraz daha araştırmak. Hem bebiş annemde de kalabilir, park yatağı ona da rahatlıkla götürebiliriz.
Haklısın canım, bu model hem pahalı hemde uyuması zor olur...
anammmmmmmmm maşallah prensesmi geliyo ne güzel ayyyy bende heycanlandım yaaaa ay bide benimki büyüse ya beni işte sorma giriyorum arada fazla duramıyorum benim bulantılar kusma mahvediyo ağlaya ağlaya işe gidiyorum ağlaya ağlaya geri geliyorum şükür akşamları artık bulantılar geçmeye başladı ama sabahlar hiç olmasaaa
Elacım hoşgeldin canım...
Bizimki henüz belli değil, cumartesi randevumuz var. Kısmet artık...
Sen nasılsın?Bebiş nasıl?
hoşbulduk canım şükür bugünüme idare etmeye çalışıyorum annem geldi o bakıyo banabebeğim maşallah turp gibi yiyip içip yatıyo yaaaa günler geçmiyo bi büyüseydi bende merak ediyorum cinsiyetini
hoşbulduk canım şükür bugünüme idare etmeye çalışıyorum annem geldi o bakıyo banabebeğim maşallah turp gibi yiyip içip yatıyo yaaaa günler geçmiyo bi büyüseydi bende merak ediyorum cinsiyetini
anammmmmmmmm maşallah prensesmi geliyo ne güzel ayyyy bende heycanlandım yaaaa ay bide benimki büyüse ya beni işte sorma giriyorum arada fazla duramıyorum benim bulantılar kusma mahvediyo ağlaya ağlaya işe gidiyorum ağlaya ağlaya geri geliyorum şükür akşamları artık bulantılar geçmeye başladı ama sabahlar hiç olmasaaa
Ne güzel annende yanında, bakar ilgilenir seninle.
Benimde 10. haftada geçmişti bulantılarım. Umarım seninde geçer hemencecik..
inşallah yarın 10. haftaya giriyoz geç döllenme olduya bende aslında şimdi 13. haftaya gircektik nasip artık ay iyiki geldi annem yemek yapamıyodum ağlıyodum yemek yapamıyom diiye eşimde benle beraber ağlıyoduannem geldi rahatladık
Canım ya sorma ben meraktan ölcem, şu cinsiyeti bir öğrensem. Kız çok istiyordum ama artık fark etmez diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun:26:
evet hissediyorum erkek olcak benimki hep eşimle ben rüyalarımızda erkek görüyoruz hayırlısı artıkAaa annen mi geldi,süper o zaman
daha rahat olursun bu şekilde..
Hımm cinsiyet için dur bakalım erken daha
belki 3 hafta sonra falan tahminde bulunurlar doktorlar:44:
Hiç hissediyor musun kız ya da erkek?
Hoşgeldin canım...Allah yardımcın olsun. Benim cinsiyet belli değil daha yani benim ki belli de bebişin ki belli değil9nsanda belli olcak inşallah..
Kızlar benim çıkış saatim geldi...
Çok öptüm hepinizi...
Çok öptüm hepinizi...
biraz canım sıkılıyo..
niye bende bilmiyorum..
bi arkadaşımada kırıldım ama söylemedim...
farklı bir psikolojim var bugün...
sizinde muhabbetinizi bölmek istemedim...
Çok öptüm hepinizi...
biraz canım sıkılıyo..
niye bende bilmiyorum..
bi arkadaşımada kırıldım ama söylemedim...
farklı bir psikolojim var bugün...
sizinde muhabbetinizi bölmek istemedim...
evet hissediyorum erkek olcak benimki hep eşimle ben rüyalarımızda erkek görüyoruz hayırlısı artık
aramızda fazla bir gün yok beraber gidiyozdoğumun ne zaman diyolar?
evet hissediyorum erkek olcak benimki hep eşimle ben rüyalarımızda erkek görüyoruz hayırlısı artık
aramızda fazla bir gün yok beraber gidiyozdoğumun ne zaman diyolar?
Aşkolsun ama,biz sadece gülüp oynamak için mi burdayız?
Regl zamanı,normaldir stresin canım.
Neler oldu anlat bakalım..
Hımm hayırlısı bakalım,ben de rüyalarımda erkek görüyordum,kızım olacak
tabiiki öyle değil canım...
konu ve kişiler olduğu için anlatmam çok uzun sürer ama beklemediğim kişi olduğu için fazla kırıldım sanırım...
neyse hatası anlar umarım..
sanırım canım..içim sıkıldı iş yerinde kendimi bir an önce evime atmak istiyorum...
tabiiki öyle değil canım...
konu ve kişiler olduğu için anlatmam çok uzun sürer ama beklemediğim kişi olduğu için fazla kırıldım sanırım...
neyse hatası anlar umarım..
sanırım canım..içim sıkıldı iş yerinde kendimi bir an önce evime atmak istiyorum...
desene rüyalar tersine çıkıyo çin takvimine göre uyuyomu peki baktınmı hiç? ya farketmez iikisinede ihtiyacımız var hayırlı bir evlat olsunda farketmez
Kafana hiç bir şey takma...Seni üzen şeyleri düşünmemeye çalış. Bak az kaldı eve gidiceksin..Ve şunu unutma biz her zaman elimizden geldiğince yanındayız..Seni seviyoruz minik berremiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?