Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

bugün daha iyiyim içimi döktüm rahatladım akşam...

Canım hepimizde zaman zaman sıkıntı olabiliyor. Ama mutlaka bunun bir sebebi vardır, sebepsiz can sıkıntısı olmaz

Güvendiğin ve dertleşmeyi sevdiğin birisiyle konuşunca genelde rahatlarsın. Benimde kuzenim var ve onunla her türlü sorunumu konuşurum. O da benimle... Saatlerce sohbet edebiliriz, saatin nasıl geçtiğini anlamayız. Hayatında böyle insanların olması çok önemli...

Canın sıkkın olduğunda mutlaka birileriyle paylaş ki, içine atmayasın. Kendi kendini yiyip bitirmeyesin

evet canım oluyor bazen böyle zamanlar..
benimde kuzenim var kardeşim gibi anlatırım herşeyimi ablamda var onunlada paylaşırım herşeyi..
yanlız bazen öyle zamanlar oluyo en ufak birşeye bile kızsan o içinde kaldığı zaman başka birisine başka şekilde aksettire biliyosun..
yani benim gibi.
dün arkadaşıma kızdım daha sonra ona kızdığımı söylemedim bile akşam ettim içimi yiye yiye.
eve gittim hiç sebepsiz eşime kızdım onunla tartıştım sebepsiz ağladım..
neyseki anlayışlı davrandı eşim üstüme gelmedi.

Son düzenleme:

Zaten herşeyi öncelikle eşlere yansıtıyoruz. Yapıcak bişey yok. Aynı durumda onlar olsa, onlarda bize yansıtır.

Evliliğin en güzel yanı da bu işte. Şiddetli bir kavgadan 1-2 saat sonra hiç bişey olmamış gibi sevgiyle sarılabileceğin, huzur bulabileceğin başka bir insan yok

Canımcım yemeğe gidiyorum, gelince görüşürüz

evet canım Allah onları başımızdan eksik etmesin...
afiyet olsun canım..
görüşürüz...:79:

Canım az önce kaç bıyık işlerini hallettim
Birazdan da tırnak bakımımı yaparım
Epilasyon ihtiyacım yok henüz,zamanlara bölüyorum her şeyimi

ohh ne güzel kendine vakit ayırabilmen:97:
ben hiç kaşlarımı almadım canım biliyomusun...:26:

Aaa ciddi misin
Açık tenlisin ya ondandır canım.
Ne güzel ama rahatsın ohhh

ablam ve annemde almadı hiç....
bende almadım ama soruyolar bazen arkadaşlarım hangi kuaföre gidiyosun aldırmaya diye aldırmıyorum diyorum ama inanmıyolar:97:
keşke bıyıklarımıda almasaydım..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…