Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hoşbulduk canım napıyosunuz bakalım

Napalım canım bildiğin gibi işte, çok şükür herşey yolunda. .Sen nasılsın?

İkili testte ayrıntılı ultrason yapılıyor. Ense kalınlığına, burun kemiğine ve organ gelişimine bakılıyor. Kalp, kollar,bacaklar v.s.

Birde kan testi yapılıyor, onda da risk oranlarına bakılıyor.

Smilecım hani bu ikili testte bir değer varmış ona göre belli olabiliyormuş cinsiyet.senin ona göre ne?

Elacım sen nasılsın? neler yapıyorsun? geçti mi bulantıların?

Smilecım hani bu ikili testte bir değer varmış ona göre belli olabiliyormuş cinsiyet.senin ona göre ne?

çok şükür 2 gündür iyiyim bi sabahları kustum inşallah geçecek gibi ya canım benimde randevum ayın 9 da acaba benimkide belli olurmu en erken kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet:79:

Canım hcg değerine bakılıyor, benim 96,4... Kız gözüküyor, bakalım cumartesi belli olcak

Benim Çin Takvimine göre de kız çıkıyor. Hayırlısı artık...

çok şükür 2 gündür iyiyim bi sabahları kustum inşallah geçecek gibi ya canım benimde randevum ayın 9 da acaba benimkide belli olurmu en erken kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet:79:

İyi hadi zamanla o da geçer..valla canım içinde bulunduğumuz haftalarda artık organı tamamlanıyorda herkesin göstermiyor işte.

Canım hcg değerine bakılıyor, benim 96,4... Kız gözüküyor, bakalım cumartesi belli olcak

Benim Çin Takvimine göre de kız çıkıyor. Hayırlısı artık...

hadi bakalım hayırlısı.

Canım doktor bana dediki 12. haftada erkekse ve bacakları açıksa belli olur. Ama kızlarda 16-17. haftada emin oluyoruz. Tabi popoyu dönmezse...

Benimki 12. haftada bacakları açmıştı ama doktor erken söyleyemem bişey dedi.

14. haftada bağdaş kurmuş, sıkı sıkı kapamıştı bacakları.

Cumartesi 18+3 olacak, umarım artık gösterir.

cadıı ya bence kesin kız hemde inatcımı inatcı kızın olcak o hafta ben 12. haftada olacam bakalım artık

Bence kız seninki.çünkü erkek olsa 12. haftada söylerdi.

cadıı ya bence kesin kız hemde inatcımı inatcı kızın olcak o hafta ben 12. haftada olacam bakalım artık

Bence kız seninki.çünkü erkek olsa 12. haftada söylerdi.

Kızlar inşallah öyle olur.

Bende çok inatçıymışım, bana benzeyecek demekki

Umarım sizinkiler hemen gösterirde, annelerini merakta bırakmazlar...

Berrecim ya geliyorsun ama yazmıyorsun... Bekliyorum yazacaksın diye...

Senin yine moralin mi bozuk canım?

canım maşallah deyim çok şükür sadece 2-3 kere kötü oldum.onun dışında çok şükür iyiyim.

maşallah aman olmasında canım ya sonu çok güzel ama öyle kötüki geçen haftalarda dayanamıyordum artık yazık eşimde benle beraber perişan allahım herkese kolay hamilelik geçirmeyi nasip eder inşallah

ben geldim hamişler...
geliyorum canım tam yazıcam işim çıkıyo kapatmak zorunda kalıyorum...:97:
nasılsınız bakalım muhabbetinizi böldüm...
ben sizin konuştuğunuz konulara dahil olamıcam ne yazikki...

Şekercim sen bence bu ay ovulasyon testi almak konusunda biraz daha düşün...

Bugün bir arkadaşa da aldık, yumurtlama sorunu yaşıyor. Doktor yumurta geliştirici ilaç vermiş. Aynı zamanda da ovulasyon testi kullanıcak, tam zamanını bilmek için.

Stres yapıcak bişey yok ki, sen yine rahat ol. Sadece hangi gün yumurtladığını bilirsin tatlıcım.

Al demiyorum ama yeniden değerlendir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…