bende bursayı tutuyorum ama aslında galatasaraylıyım...
Bende bursasporluyummmmmmmmmmmmmmmmm.......
Eş durumundan
iş yeri eve yakın olunca çok iyi oluyor.benim de öyleydi.
Hehehe biliyorumm...nasıl yendik sizi ama inatçı keçi
kızlar bu arada ben elif_kadiri çok merak ediyorum.az önce girmiş ama bişey yazmamış.sizin haberiniz varmı?
inatçı olduğumu biliyorum çünkü eşim bunu bana devamlı der ikna edemediği zamanlarda...
yenin yani ne var ki
Slm kizlar sizlere guzel haberler vermek isterdim ama malesef kimyasal gebelikmis benimkisi 3 martta kendiliginden dustu yani yok oldu simdi iyiyim kendimi toplamam zaman aldi biraz 45 gun boyunca hamile oldugunu dusunupte hayal kirikligina ugramak kolay degilmis neyse atlattim sizler nasilsiniz?
Slm kizlar sizlere guzel haberler vermek isterdim ama malesef kimyasal gebelikmis benimkisi 3 martta kendiliginden dustu yani yok oldu simdi iyiyim kendimi toplamam zaman aldi biraz 45 gun boyunca hamile oldugunu dusunupte hayal kirikligina ugramak kolay degilmis neyse atlattim sizler nasilsiniz?
offff zafer sizin tamam tamam....:84::84::84:
alıcam ovulosyon testi...
tatlışım aynı şeyleri yaşadık olsun üzülme seni şuan çok iyi anlıyabiliyorum...
Rabbim büyüktür sıkma canını...
ben iyiyim çok şükür...:97:
senin yaşın kaçtı elifim...:26:
[sıze="3"]hello melekler ben geldim adım leyla yaşım 21 nasılsınız[/sıze]
24 yasindayim canim simdilik bebek isini zamana biraktim hayirlisi artik sende varmi birseyler?
Oncelikle cok sagol canim insallah rabbim annelik duygusunu bizede tattirir hayirlisi artik zamana biraktik herseyi...Canım çok çok geçmiş olsun.eminim çok zor ve üzücü bir olaydır..Berremizin de başına geldi..allah en kısa zamanda ikinizi de mutlu haberlerle kıvandırsın inşşallaahhh.
yuppiiiiiiiii....Al tabi...nasıl yendik inadını amaaa
24 yasindayim canim simdilik bebek isini zamana biraktim hayirlisi artik sende varmi birseyler?
hoşgeldin...
hayırlısı canım.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir..
Canım arkadaşlarım.ben çıkıyorum..kociş gelcek şimdi..hepinizi çokkk öpüyorummmm..
yarın görüşürüzzz.
benden 1 yaş büyüksün elifim...
bende regl oldum canım...
ama korunmayın canım çünkü kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş...:26:
Korunmuyorum canim ama daha onceki gibide takvim tutmuyorum hesaplama yapmiyorum akisuna biraktim sen neler yaptin aldin mi ovulasyon test? Birde kimyasal gebelikle bir sonraki regl tarihin arasinda kac gun gecti? Regl tarihinde degisiklik varmi?
bende öyle yaptım canım...
arada tarih değişir diyorlar ama benim erken geldi canım 29. günde normalde 35 40 gün olabilirmiş geç gelirse endişelenme.
test almadım ama alıcam sanırım ikna ettiler beni kızlar...
ben şimdi çıkıyorum paydos oldu...
yarın gel konuşuruz canım iyi akşamlar...
Elifcim merhaba canım...
Üzülme sakın tatlım, bende aynı şeyi yaşamıştım. Ama bak şimdi sağlıklı bir hamileyim...
Sende tekrar hamile kalırsın canım...
Psikolojini bozma sakın, hemen hemen her kadın yaşıyor bunu. Bizler bilinçli olduğumuz için farkına varıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?