Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ya ama ben çok heyecanlıyım gerçekten. İçim içime sığmıyor. İnsanda kötü bişey olacak korkusu da oluyor.

Bugünde kimse yok

inan ben sizi çok iyi anlayabiliyorum..:26:.
o duyguyu yaşamadım belki ama bende çok heycanlıyım merak ediyorum teyzesi olarak...
aklına hiç olumsuz düşünce getirme kafanı boşuna yorma şekerim çünkü prenses gayet sağlıklı ve iyi Allah'ın izniyle...
yarın onu görmeye gidiceksin ve cinsiyetini zaten biliyoruzda netleştirceksin diyelim biz ona...

ayy eğer cinsiyeti erkek çıkarsa ben bir daha tahminde felan bulunmam kızlar bırakırım bu mesleği...

Canım erkek olursa da olsun, ben hazırladım kendimi. Yeterki sağlıklı olsunda, cinsiyet gerçekten önemli değil.

Kaç gündür kafamda gidip geliyor.. Sürekli kız olsun diyip duruyorum... Sonrada kızıyorum kendime, önce sağlık diyorum.

Eminim merak ediyorsundur sende canım. Esranınkinin bende çok merak etmiştim. İnsan heyecanlanıyor tabi...

İnşallah gelecekte de burada sohbet ederiz, bebişlerimiz büyür, resimlerini paylaşırız. Belki yıllar sonra bile görüşüyor oluruz.... Kim bilir

gerçekten canım burda her gün konuşuyoruz çok alıştık birbirimize...
beraber üzülüp beraber seviniyoruz...
inşallah hep bu dostluğumuz sürer...
hatta bir gün buluşuruz bile..neden olmasın ki...
iyiki varsınız ...
aynen canım ilk önce sağlık ...
Rabbim bebişlerine sağlık versin...
sizlerinde gönlüne göre versin inşallah...

Sana da tez zamanda miniş nasip etsinnnnnnnnn

hu hu ben geldimmm yavaş yavaş iş yapıyorum güya sinir oldum kendime. :)
smilecım prens olsun prenses olsun hiç frketmez yeter ki sağlıklı olsunlar.ben de hep kız olsun diye içimden geçirirdim ama geçen kıpır kıpır gördüm ya şimdi farketmez diyorum..ama yine de kız olursa çok makbule geçer :)
Berrem buluşcaz tabi bir gün
Elacım sen nasılsın?

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın ?

hoşgeldin....
neler yaptın bakalım canımcım...
ohhh ne güzel temizledin evi...
temizlik gibisi yok vallahi..
bende bu aralar fazla titiz olmaya başladım hee....

özlem'cim ben senin bebişin cinsiyeti hakkında yorum yapmışmıydım acep...

hayırdır neden heycanlısınız?

bende iyiyim çok şükür

Canım yarın doktor randevum var, cinsiyet için gidicez. O sebepten...

Canım fark etmez tabi, kız olsun erkek olsun. Yeterki sağlıklı olsun

haber ver bize muhakkak bekliyoruz...:18:
dualarımız seninle...
hoşçakal...:80:

Haber vermeye çalışırım canımcım... Evde internette sorun var ama telefondan bağlanmaya çalışırım.

Öptümmmmmm....

hoşbulduk canım.3 makine çamaşır yıkadım.birikmiş hepsi.mutfağı temizledim.buzdolabını sildim.lavaboları sildim o kadar..
yorum yaptın erkek demiştin.yoksa hislerinde değişiklik mi var :))

Son düzenleme:

ayyy doğruuuu allahım hayırlısını versin inşallah öğrennce hemen yazzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…