Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

uff kimsecikler yok...

Elacım 5'den önce gelirsen ben ve berre burda olururuz....

Bebiş maşallah büyümüş, haftaya 2'li teste gidersiniz artık. Sonuçları yaz bize canım...

evet ayın 9 da doktora gidecem ikili test yaptırcam bakalım artık yazarım canım ama sonuçları bi dahaki ay ancamı öğrenirim bilmiyorum siz yaptırdığınızda ne zaman öğrenmiştiniz

smile canım bebek kıyafetlerine bayıldım ayyyy minnacık içim kıpır kıpır oldu ne biliyim şimdiye kadar hamile olduğumu daha hissedemedim bakınca insan çok hoş oluyor

Canım ben sonuçları 1 hafta sonra almıştım. Çok uzun sürmüyor...

Bebek alışverişi yapmak süper zevkli bişey. Cinsiyetten sonra başlarsın sende canım. Beğenmene sevindim, daha güzelleri senin olsun canımcım.

nasılsın tatlım...
sen yaz ben ara geliyom...
bebiş nasıl...
isminde kesin karar kıldınızmı...:26:

Son düzenleme:
nasılsın tatlım...
sen yaz ben ara geliyom...
bebiş nasıl...
isminde kesin karar kıldınızmı...:26:

Canımcım bebiş iyi, iyice tekmeliyor artık. Sık sık hissediyorum. Yeni yeni ciciler alıyoruz...

İsimde henüz karar kılamadık. Duru diyenler oluyor, Eylül diyenler oluyor. Eşim ve ben çok kararsızız. Bira daha düşünücez artık..

Sen nasılsın canım? Herşey yolunda mı?

kızlar merhabalar nasılsınız kimsecikler yokmu bugun yineee berrem yaa sen ogün bana yazmışssın ama ben görmemişim hatda çok bekledim topicde müsait olurda gelir yazarsın diye baktım uğrayan olmayınca çıktımm smilecim sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Son düzenleme:

İyiyim canım, aynı işte...

Bu aralar kimsecikler yok canım. Herkesin işi var galiba...

Sen nasılsın canım?

İyiyim canım, aynı işte...

Bu aralar kimsecikler yok canım. Herkesin işi var galiba...

Sen nasılsın canım?

evet canım herkes yoğun sanırım neolsun canım bende iyiyim dün bol bol gezip alışveriş yaptım eşimle çok yoruldum ama bugun dinlenmeye geçtim oturuyorum evde..buarada canım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin bebişimeze cicilerini

Canım teşekkür ederim. Allah size de en yakın zamanda bebişler nasip etsin..

Şu anda evde oturmak çok çekici geliyor bana... Çalışmaktan yoruldum artık ya...

çok sevindim tatlım...
ne güzel...
her iki isimde çok güzel bence ...
benim herşey yolunda sayılmaz pek canım...
sol kolum uyuşuk..hissetmiyorum bazen..
bu günlerdede yumurtlma günüm..
sanırım korunucam çünkü beyin cerrahına gidicem...
mr çekilebilirim...

Canım daha öncede olmuştu senin. Evet mutlaka doktora git canım. Uyuşma pek iyi sayılmaz. Sağ kolun olsa bilgisayar kullanmaktan diycem ama sol tehlikeli sayılır. Kalp tarafında olduğu için dikkat etmek lazım.

Aman canımcım hemen randevunu al da git doktora. Gerekirse korun, ama MR'ın zararı yokmuş. Önemli olan röntgen çekilmemek. En tehlikelisi o...

Doktora sorarsın zaten, bebek düşünüyoruz zararı olur mu diye

Ama sakın boşlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…