- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Teşekkür ederim canım
Hayat sen evlimiydin?
Elacım 5'den önce gelirsen ben ve berre burda olururuz....
Bebiş maşallah büyümüş, haftaya 2'li teste gidersiniz artık. Sonuçları yaz bize canım...
evet ayın 9 da doktora gidecem ikili test yaptırcam bakalım artık yazarım canım ama sonuçları bi dahaki ay ancamı öğrenirim bilmiyorum siz yaptırdığınızda ne zaman öğrenmiştiniz
smile canım bebek kıyafetlerine bayıldım ayyyy minnacık içim kıpır kıpır oldu ne biliyim şimdiye kadar hamile olduğumu daha hissedemedim bakınca insan çok hoş oluyor
Günaydın kızlarrr....
Bugün artık uğrayın lütfen:26:
günaydın tatlım...
ben bugün çook yoğunum yetiştirmem lazım raporları..
ara ara gelmeye çalışıcam canım..
nasılsın tatlım...
sen yaz ben ara geliyom...
bebiş nasıl...
isminde kesin karar kıldınızmı...:26:
kızlar merhabalar nasılsınız kimsecikler yokmu bugun yineeeberrem yaa sen ogün bana yazmışssın ama ben görmemişim hatda çok bekledim topicde müsait olurda gelir yazarsın diye baktım uğrayan olmayınca çıktımm smilecim sen nasılsın canım nasıl gidiyor
İyiyim canım, aynı işte...
Bu aralar kimsecikler yok canım. Herkesin işi var galiba...
Sen nasılsın canım?
evet canım herkes yoğun sanırımneolsun canım bende iyiyim dün bol bol gezip alışveriş yaptım eşimle çok yoruldum ama bugun dinlenmeye geçtim oturuyorum evde..buarada canım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin bebişimeze cicilerini
Canımcım bebiş iyi, iyice tekmeliyor artık. Sık sık hissediyorum. Yeni yeni ciciler alıyoruz...
İsimde henüz karar kılamadık. Duru diyenler oluyor, Eylül diyenler oluyor. Eşim ve ben çok kararsızız. Bira daha düşünücez artık..
Sen nasılsın canım? Herşey yolunda mı?
çok sevindim tatlım...
ne güzel...
her iki isimde çok güzel bence ...
benim herşey yolunda sayılmaz pek canım...
sol kolum uyuşuk..hissetmiyorum bazen..
bu günlerdede yumurtlma günüm..
sanırım korunucam çünkü beyin cerrahına gidicem...
mr çekilebilirim...
, ,Selin niye cevap yazmıyorsun şekercim???
, ,
canım yaaa yemek yapıyorum bi yandandaa kusura bakmaa fazla yazamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?