Canım daha öncede olmuştu senin. Evet mutlaka doktora git canım. Uyuşma pek iyi sayılmaz. Sağ kolun olsa bilgisayar kullanmaktan diycem ama sol tehlikeli sayılır. Kalp tarafında olduğu için dikkat etmek lazım.
Aman canımcım hemen randevunu al da git doktora. Gerekirse korun, ama MR'ın zararı yokmuş. Önemli olan röntgen çekilmemek. En tehlikelisi o...
Doktora sorarsın zaten, bebek düşünüyoruz zararı olur mu diye
Ama sakın boşlama...
kızlar merhabalar nasılsınız kimsecikler yokmu bugun yineeeberrem yaa sen ogün bana yazmışssın ama ben görmemişim hatda çok bekledim topicde müsait olurda gelir yazarsın diye baktım uğrayan olmayınca çıktımm smilecim sen nasılsın canım nasıl gidiyor
valla canımcımm pilav mantarlı et sote cevizli kereviz salatası yaptım okadarcıkHımmmm....
ne yemeği yapıyosun bakim???
evet canım gidicem...
ihmal etmicem bu sefer bugün randevu aldım ama yıoğunluktan iptal ettirdim raporları bu akşam teslim edeyimde rahatlıcam...
pazartesi günü aldım randevumu saat 13:00...:26:
iyiyim berrem neolsun bildiğin gibi sende dikkat et kendine canım ihmal etme lütfen şimdilik çok öpüyorum sizi biraz işlerim var çıkıyorum canlarımmerhaba tatlım nasılsın...
olsun şekerim ben anladım senin görmediğini yoksa muhakkak yazardın...
iyiyim berrem neolsun bildiğin gibi sende dikkat et kendine canım ihmal etme lütfen şimdilik çok öpüyorum sizi biraz işlerim var çıkıyorum canlarım
günaydın kızlar...
bugün doktora gidicem dua edin bana...
kızlar günaydınlar...berrem canım inş geçici bişeydir güzel haberlerle gelirsin tatlımmm
Günaydııııın
Nasılsınız canım arkadaşlarım?Hepinizi çok özledim.
Smilecım bebiş tekemeliyor ne güze maşallahBiz de bir o günleri görsek :)
Berrem dikkat et kendine. İnşallah hiç bir şey çıkmayacak.Doktora gitmek iyi olacak ama.
Kızlar günaydın...
Berrecim iyi haberlerle gel canım. Kötü bişey yoktur zaten...
Özlemcim bebişi hissetmek mükemmel bir duydu. Özellikle gece 11 gibi başlıyor, birde sabahları. Yandım ben valla. Gece uyutmayacak yavrucak beni..
Selincim sen naptın? Regl bugündü dimi?
tatlım günaydın ben burdayım da malum işte olunca ara ara girip bakabiliyorum
inşallah çoookk güzel haberlerle gelirsin doktordan
gerçekten dua ediyorum sana,,, insanın hiç tanımadığı bi insana dua etmesi çok güzel bişey
Kızlar günaydın...
Berrecim iyi haberlerle gel canım. Kötü bişey yoktur zaten...
Özlemcim bebişi hissetmek mükemmel bir duydu. Özellikle gece 11 gibi başlıyor, birde sabahları. Yandım ben valla. Gece uyutmayacak yavrucak beni..
Selincim sen naptın? Regl bugündü dimi?
canımm....
inşallah tatlım inşallah...
nasılsın iyimisin...:26:
hemen nereye kaçtın özlemim...
nasılsın iyimsin ...?
bende çok özledim canımm...
dua et ttalım inşallah bişey demez...
hoşgeldin smilem nasılsın...?
inşallah smilem ...
nedense içimde korkularım var...
kolay gelsin hayat canım...
teşekkür ederim inşallah...
merhaba tatlım napıyım bende ya bugun yada yarın olmam gerekiyo canım bekliyorm bakalım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?