Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Gülcancım nasılsın?
Nerelerdesin sen? Niye gelmiyosun uzun zamandır?

Ben iyiyim, bebiş de iyi. Hamilelik de iyi gidiyor çok şükür...

çok sevindim cnm hamileliğin iii gitmesine buralardayım giriyom okuyorum yazılanları

o kadar beni soran olmayınca okuyup çıkıyorum sadece

günaydın kızlar siz beni merak etmiyorsunuz ama

bir hatrınızı sorayım dedim

berre eşin nasıl cnm

only smile hamilelik nasıl gidiyor

diğer kızlar sizler nasılsınız

nerlerdesin sen kaçak seni...
nasılsın bakalım iyimisin...
canım iş yerinde müsait olamadığım zamanlar açamıyorum demiştin ya işlerin yoğun diye düşünmüştük..
eşim iyi çok şükür bugün bir doktora daha gidicek..

günaydın kızlar,,, çookk mutluyum annemle sevgilim yolda karşılaşmışlar veeee konuşmuşlar

annen olumlu bakıyormu canım...?
bu arada sevgilinle senin yaşın kaçtı...?

Son düzenleme:
insan sevdiğine naz yaparmış canım benim...
bişey sorucam smilem yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra olur...?:26:

Bende sevdiğim için kızıyorum, küsüyorum sana

Canım yerleşme kanaması kişiden kişiye göre değişir. Benim adet günümde ve adet günümden bir kaç gün sonra olmuştu.

Bazılarında reglisine 3-4 gün kala olmuş.

Ama bilimsel olarak, döllenmeden sonra 10-12. günler arasnda olurmuş.

Napıcan bakim sen yerleşme kanamasını?

peki cnm ben alınganlı yaptım o zaman neyse boşverin

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat uzun süre giremedim foruma hem ameliyat hem iş hemde psikolojik olarak çöküntüde olduğum için hayatla bağlantım yoktu şimdilerde iyiyim kendimi attım yine buraya

ahh kuzumm....
ne güzel küsüşüyoruz akşam küsüyoz sabah barışıyoz...
hmm anladım canım teşekkürler...

benmi şeyyyyy
öylesine sormuştum canım..

Günaydın angel..

Seninle tanışmadık sanırım..

Ne ameliyatı oldun canım?

Günaydın angel..

Seninle tanışmadık sanırım..

Ne ameliyatı oldun canım?

sanırım tanışmadık tatlım kısaca özet geçiyim 6 aylık evli 27 yaşında sizler gibi çocuk aşkıyla yanan 24 ocakta kist ameliyatı olmuş sağ tüp tıkalı bi iş hanımıyım.. ve sabırsızlıkla ilk başta eşime aileme ve buraya yazacağım güzel haberi bekliyorum hala her gün kasmıcam düşünmicem etmicem diyorum ama kendimi bundan alamıyorum sıyırtık bi durum yani benden böle

berrecim inş. güzel haber verirsin bizlerde bunlarla mutlu olalım.. utanma sıkılma. artık bende kalmadı o duygulardan...

Canım herkes kist ameliyatı olabiliyor. Psikolojini bozma lütfen...

Sağ tüpün açıldı mı peki?

hoşgeldin geçmiş olsun cnm gel cnm anlat rahatlarsın

hoşgeldin canımm...
nerelerdesin sen bakayım hiç gelmiyorsun...
sen sıkma canını herşey yoluna girecek allahın izniyle ...
gel bak ara ara canın sıkılmasın kafanı dağıtırsın burda...

Canım herkes kist ameliyatı olabiliyor. Psikolojini bozma lütfen...

Sağ tüpün açıldı mı peki?

hayır açılmadı canım ya zaten onu duyunca naptığımı hatırlamıyorum neden açılmadı neden tıkalı diye soramadım bile en son hatırladığım ağladığım ve eşimin tesellileri sonra bozuk bi psikoloji. artık nette araştırma yapmıyorum kendimi dinlemiyorum kasık ağrısını bel ağrısını bulantıyı kanmayı hamilelik sanmaktan sıkıldım yoruldum. her edfasında aynı acıyı yaşamak ve yaşatmaktan da çevremi de mutsuz eder oldum. 6 aylık evliliğime 6 yıllık gibi davranır oldum. yazık günah eşimde napcağını bilemez hale geldi. bunalrı yazıyorum kızlar bize ne bunlar diyen olabilir ama benim yaptığım hataya düşmeyin diye diyorum yazıyorum. ALLAH ne zaman ol derse olcak biliyorum. şu fani hayatı zehir ediyorum en güzel aylarımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…