berrecim inş. güzel haber verirsin bizlerde bunlarla mutlu olalım.. utanma sıkılma. artık bende kalmadı o duygulardan...
oyy oyy alıngan seni...
biz çalıştığımız için hep burdayız zaten canım sadece çok yoğun olursak arada giriyoruz...
hoşgeldin canımm...
nerelerdesin sen bakayım hiç gelmiyorsun...
sen sıkma canını herşey yoluna girecek allahın izniyle ...
gel bak ara ara canın sıkılmasın kafanı dağıtırsın burda...
Söyle yaaaaa, niye sordun?
Yoksaaaaaaaaaaaaaaa
aahhhh ama kzıcam şimdi..
ne kadar negatif olmuşsun sen canım yaa...
lütfen pozitif düşün herşeyi hepimiz burda güzel haberleri vericez inşallah ...
sendede o duygulardan var ama bastırıyosun ne yazakki...
bundan sonra seni görmek istiyorum burda çok içine kapanmışsın..
hayır açılmadı canım ya zaten onu duyunca naptığımı hatırlamıyorum neden açılmadı neden tıkalı diye soramadım bile en son hatırladığım ağladığım ve eşimin tesellileri sonra bozuk bi psikoloji. artık nette araştırma yapmıyorum kendimi dinlemiyorum kasık ağrısını bel ağrısını bulantıyı kanmayı hamilelik sanmaktan sıkıldım yoruldum. her edfasında aynı acıyı yaşamak ve yaşatmaktan da çevremi de mutsuz eder oldum. 6 aylık evliliğime 6 yıllık gibi davranır oldum. yazık günah eşimde napcağını bilemez hale geldi. bunalrı yazıyorum kızlar bize ne bunlar diyen olabilir ama benim yaptığım hataya düşmeyin diye diyorum yazıyorum. ALLAH ne zaman ol derse olcak biliyorum. şu fani hayatı zehir ediyorum en güzel aylarımda..
hemde nasılll eziyet oldum ya şu 2 ayı anlatsam var ya beni buraya almazsınnn 50 kilodan 47 kiloya düştüm salak mıyım neyim anlamadım biara hiç uyumadan işe gidip geliodum iyiyim ya artık silkindim kendime geldim burda olcam canımcım merak etme
elimden geldiğince gelmeye çalışcam tatlım kendimi başka şeylerle yorduğumda kafam dağılıo ama sizlerden ricam var bana soru sordurmayın oldu mu yani yok benim geçikti hamilemiyim ay benim kasığım ağrıyo hamilemiyim dedirtmeyin yazarsam kızın oldu mu
hemde nasılll eziyet oldum ya şu 2 ayı anlatsam var ya beni buraya almazsınnn 50 kilodan 47 kiloya düştüm salak mıyım neyim anlamadım biara hiç uyumadan işe gidip geliodum iyiyim ya artık silkindim kendime geldim burda olcam canımcım merak etme
İyi de tatlım daha 6 aylık evlisin. Bu ne acele?????
Azıcık eşinle gez, eğlen. Hemen niye bebiş istiyosun?
Ayrıca da sağ tüpün kapalı olsa da sol yumurtalığından hamile kalabilirsin. Doktor yumurta takibi yapabilir sana. En azından o ay hamile kalıp kalamayacağını bilirsin...
Doktor ne dedi sana?
aynen canım biraz daha silkelen...
ne kadar eziyet etmişsin kendine,eşine ve hayatına...
daha en güzel çağlarımızda yaptığın eziyete bak...
benim bir arkadaşım vardı onunda tüpü tıkalıydı bekledi sabretti şimdi hamile...
ama senin kadar hayatı zindan etmedi kendine...
er yada geç elbet bizimde bebişlerimiz olucak ...
daha çok genciz öyle değilmi...
sabret hayatın tadını çıkarmaya bak ...
ohhh bahar geldi...
gezin tozun çıkın eğlenin hiç kafana takma...
zamanı gelince takarsın..
only smile bebeğin için duru veya eylül diyordun karar verdiniz mi
kızlar bizim borcumuz var diye çocuk düşünöüyoruz daha diyordum yawww
geçen hafta eşim tutturdu bizimde bebeğimiz olsun demeye
birde adını bile düşünmüş kız olursa adını o koyacakmış ismi isim gamze
diyor gamzem diyecekmiş başkası derse dövecekmiş öle diyo
slm nurhayal ben
Canım kararsızız hala... Ama Duru daha ağır basıyor gibi.
Yeni isim tekliflerine de açığız
Bebek de başlı başına bir masraf, iyi düşünün taşının. Almak istediğin şeyleri alamazsan üzülürsün sonra:26:
neden biliyo musun canım bi bayanı en iyi bayan anlar 2 yıl nişanlı kaldım gezdim tozdum aynı evde olmasada hep beraberdik... evlilik ayrı tabi ama hep evlenip bebeişmizin hayalini kurduk beraber dedim ki hep ALLAH'a büyük konuştum ekimde evlence kasımda hamile kalcam temmuzda doğurcam vs vsneyse buna hazırladım kendimi hep. 27 yaşındayız ve en az (ALLAH verirse) 2 tane istiyorum ya anla işte ama artık nasip diyorum oluruna akışına bıraktık
CEMRE ismi çok hoşuma gider benim cemre de olablir
33 yaşında 12 yıllık evili 2çocuk annesi çalışan bir bayanım istanbulda oturuyorum
sizde kendinizden bahsedermisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?