Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

berrecim inş. güzel haber verirsin bizlerde bunlarla mutlu olalım.. utanma sıkılma. artık bende kalmadı o duygulardan...

aahhhh ama kzıcam şimdi..
ne kadar negatif olmuşsun sen canım yaa...
lütfen pozitif düşün herşeyi hepimiz burda güzel haberleri vericez inşallah ...
sendede o duygulardan var ama bastırıyosun ne yazakki...
bundan sonra seni görmek istiyorum burda çok içine kapanmışsın..

hoşgeldin canımm...
nerelerdesin sen bakayım hiç gelmiyorsun...
sen sıkma canını herşey yoluna girecek allahın izniyle ...
gel bak ara ara canın sıkılmasın kafanı dağıtırsın burda...

elimden geldiğince gelmeye çalışcam tatlım kendimi başka şeylerle yorduğumda kafam dağılıo ama sizlerden ricam var bana soru sordurmayın oldu mu yani yok benim geçikti hamilemiyim ay benim kasığım ağrıyo hamilemiyim dedirtmeyin yazarsam kızın oldu mu

hemde nasılll eziyet oldum ya şu 2 ayı anlatsam var ya beni buraya almazsınnn 50 kilodan 47 kiloya düştüm salak mıyım neyim anlamadım biara hiç uyumadan işe gidip geliodum iyiyim ya artık silkindim kendime geldim burda olcam canımcım merak etme

İyi de tatlım daha 6 aylık evlisin. Bu ne acele?????

Azıcık eşinle gez, eğlen. Hemen niye bebiş istiyosun?

Ayrıca da sağ tüpün kapalı olsa da sol yumurtalığından hamile kalabilirsin. Doktor yumurta takibi yapabilir sana. En azından o ay hamile kalıp kalamayacağını bilirsin...

Doktor ne dedi sana?

gel cnm mutlaka gel rahatlarsın içini dökersin

only smile bebeğin için duru veya eylül diyordun karar verdiniz mi

kızlar bizim borcumuz var diye çocuk düşünöüyoruz daha diyordum yawww

geçen hafta eşim tutturdu bizimde bebeğimiz olsun demeye

birde adını bile düşünmüş kız olursa adını o koyacakmış ismi isim gamze

diyor gamzem diyecekmiş başkası derse dövecekmiş öle diyo

aynen canım biraz daha silkelen...
ne kadar eziyet etmişsin kendine,eşine ve hayatına...
daha en güzel çağlarımızda yaptığın eziyete bak...
benim bir arkadaşım vardı onunda tüpü tıkalıydı bekledi sabretti şimdi hamile...
ama senin kadar hayatı zindan etmedi kendine...
er yada geç elbet bizimde bebişlerimiz olucak ...
daha çok genciz öyle değilmi...
sabret hayatın tadını çıkarmaya bak ...
ohhh bahar geldi...
gezin tozun çıkın eğlenin hiç kafana takma...
zamanı gelince takarsın..

neden biliyo musun canım bi bayanı en iyi bayan anlar 2 yıl nişanlı kaldım gezdim tozdum aynı evde olmasada hep beraberdik... evlilik ayrı tabi ama hep evlenip bebeişmizin hayalini kurduk beraber dedim ki hep ALLAH'a büyük konuştum ekimde evlence kasımda hamile kalcam temmuzda doğurcam vs vs neyse buna hazırladım kendimi hep. 27 yaşındayız ve en az (ALLAH verirse) 2 tane istiyorum ya anla işte ama artık nasip diyorum oluruna akışına bıraktık

haklısın çok haklısın hatta haklısınız merak etmeee silkelendimmm. Allah büyükk o ne derse o olcak ben çenemin ceremesini çekiyorum

Canım kararsızız hala... Ama Duru daha ağır basıyor gibi.

Yeni isim tekliflerine de açığız

Bebek de başlı başına bir masraf, iyi düşünün taşının. Almak istediğin şeyleri alamazsan üzülürsün sonra:26:

CEMRE ismi çok hoşuma gider benim cemre de olablir

33 yaşında 12 yıllık evili 2çocuk annesi çalışan bir bayanım istanbulda oturuyorum

sizde kendinizden bahsedermisiniz ?

Canım olur merak etme... Benim arkadaşımın 1 yıla yakın olmadı. O da senin gibi, ağlıyor üzülüyor. Doktora gidiyor, doktor diyo problem yok. Git dene, acele etme.

Ve şimdi 12 haftalık hamile.

Herşeyin bir zamanı var. Strese girme, herşeyi oluruna bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…