Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

çok sevindim cnm iyileşmeye başlamışın devam et ilaçlarına bir an önce iileş cnm benim dinlen cnm sakın iş yapma

Devam edicem Gülcancım.Doktor sakın bırakma dedi.

Yatıyorum hep zaten.İşe güce baktığım yok.Ye iç yat

Sen nasılsın?

iyiyim cnm bizim işler biraz sakinleşti artık sezonu kapadık ben mayoluk kumaşlar yapıyoruz ya
kışın yoğun oluyor şimdi durgunlaşmaya başladı işler oturuyom

hoşgeldin smilem...
nasıl oldun tatlım..:26:

hoşgeldin smilem...
nasıl oldun tatlım..:26:

Canımmmm nerdesin sen yaaaa???

Özledim valla senii

İyi olmaya çalışıyorum canım. İlaçlar iyi geldi diyebilirim. Takviye olarak da meyve yiyorum. Tavuk suyu çorba içiyorum...

Sen nasılsın canım?

Canımmmm nerdesin sen yaaaa???

Özledim valla senii

İyi olmaya çalışıyorum canım. İlaçlar iyi geldi diyebilirim. Takviye olarak da meyve yiyorum. Tavuk suyu çorba içiyorum...

Sen nasılsın canım?

Bende seni çok özledim canımm...
ohh maşallah maşllah
grip zor yaa..:2:bende olucam galiba..
yarında evdesin ohh dinlen ...

Elacım ben burdayım. Nasılsın?

Batuğcuk nasıl?

İkili testin noldu canım?

iyiyim canım sen nasılsın batuğ iyi ya ben onun hareketlerini ne zaman hissetcem:26: ikili test yaptırmadım allah korusun canım bi özrü olsa aldırmaya cesaret edemem kafamı kurcalamasın diye doktora istemediğimi söyledim zaten ense kalınlığı çok güzel çıktı ya bu gittiğimizde eşimle ben çok heycanlandık ya ne güzel hareket ediyo gözlerim doldu ağlıycaktım ben hissetmiyorum ama o karnımda kıpır kıpır

Bende seni çok özledim canımm...
ohh maşallah maşllah
grip zor yaa..:2:bende olucam galiba..
yarında evdesin ohh dinlen ...

Dinleniyorum canım...
TV kolik oldum resmen. Sabah 7 de uyanıyorum, eski dizileri izliyorum. Evde olmak çok rahatmış:26:

Sende dikkat et kendine. Şimdiden soğuk algınlığı ilacı filan iç...

Adaçayı, ıhlamur, limon, bal bol bol tüket. Birde özel karışımım vardı ya onu da unut ma

Canım ben hareketleri 18. haftada hissetmiştim.Doktor zayıfsın o yüzden erken hissedersin dedi. Ama bir arkadaşım 20. haftada hala bişey hissetmedim diyor...
Zaten ense kalınlığı normal çıktıysa genelde sorun olmuyor. Aslında bana da garip geliyor şu testler. İnsan kıyamaz yavrucuğuna

Ben acayip duygusallaştım. Çok çabuk alıştım anne rolüne... Acayip bir sevgi oluştu kızıma karşı. Her gün konuşuyorum onunla..

Eşimde yok burda şimdi. Dün aradı çok özledim kızımı diyor
Ne enteresan bişey ya, önceden beni özlerdi

ayy sorma onu yaptım geçenlerde evdeki herkeze sonra odadan zor kaçtım...
kimse beğenmedi..

ohh izle canım tadını çıkar ne güzel...

ayy sorma onu yaptım geçenlerde evdeki herkeze sonra odadan zor kaçtım...
kimse beğenmedi..

ohh izle canım tadını çıkar ne güzel...

aaaa aşk olsun.. Tadı çok da kötü değil yani

Bende Malatya Pazarından elma çayı aldım, organik. Onu içiyorum çok hoşuma gitti.
Kurutulmuş elmalardan.. Tadı çok hoş...

aaaa aşk olsun.. Tadı çok da kötü değil yani

Bende Malatya Pazarından elma çayı aldım, organik. Onu içiyorum çok hoşuma gitti.
Kurutulmuş elmalardan.. Tadı çok hoş...

çok kötü değil evet ama kötü yinede...
valla kimse içmeyince aa niye öyle diyosunuz çok güzel bakın ben içiyorum dedim..
rezil olmamak adına yarım fincan içebildim...
o malatya pazarında kurumuş meyveleri gördüm bir hoşuma gitti 1 tabak aldım karışık ama tadı kötüydü...
belki çayı güzeldir...:97:

ooooo desene daha çok beklicem kaç kilosun? ya eğer sorunlu olsa aldırmak isticem eminimki oda çok büyük günah katil oluyosun o kıpır kıpırdayan bebişi en iyisi hiç öğrenmemek zaten ensesi kalın olsaydı doktor zorla baktırıyomuş evet benim eşimi gör sen erkek olcak diye deli oluyo maça götürcem boğuşcaz felan diye bu hafta doktora gittiğimizde doktor bebek yer değiştirsin diye karnımı tıklıyodu yani hafif vuruyodu eşimi şimdi gör gelyo karnıma hafif hafif vuruyo bana sonra soruyo kıpırdıyodur değilmi diye bebeğimi rahatsız ediyo

Canım minik minik kesilmiş ve kurutulmuş elmaları düşün.
Tadı çok hoş. Denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…