ooooo desene daha çok beklicem kaç kilosun? ya eğer sorunlu olsa aldırmak isticem eminimki oda çok büyük günah katil oluyosun o kıpır kıpırdayan bebişi en iyisi hiç öğrenmemek zaten ensesi kalın olsaydı doktor zorla baktırıyomuş evet benim eşimi gör sen erkek olcak diye deli oluyo maça götürcem boğuşcaz felan diye bu hafta doktora gittiğimizde doktor bebek yer değiştirsin diye karnımı tıklıyodu yani hafif vuruyodu eşimi şimdi gör gelyo karnıma hafif hafif vuruyo bana sonra soruyo kıpırdıyodur değilmi diyebebeğimi rahatsız ediyo
gözlerim acıyo
Canım 55 kiloydum hamile kaldığımda, şimdi 57,4 olmuşum. Benim karnım hiç yoktur, dümdüzdü. O bölgede hiç yağ filan yoktu, o yüzden erken hissettim...
Babalar bizden daha hevesli
Bizimde arkadaşların bebekleri hep erkek, hepsi de ooo oğlumuza gelin adayı geldi filan diyorlar.
Eşimde rahatsız oluyor... Kızımı vermem kimselere diyor... Ayy bende vermek istemem yaa...
Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyorlarmış... Şanslısın tatlım..
Aslında farklı farklı yönlerden hepimiz şanslıyız
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hava çok güzel bugün canım gezmek istiyor ama daha dün çıktım çok yoruluyorum sonra.
Smilecım çok çok geçmiş olsun..Daha iyisindir inşallah.
Berrem sen de keçi gibi inatçısın ya gribi de ondn olmuşsundur..bu arada senin o lekelenme ne oldu? kaç gün var regline?
Hayatçım sana da geçmiş olsun..
Gülcancım sen iyisin değil mi?
günaydın herkese kızlar hadi nerdesiniz bakın yoklama alıyorum
berreeee
esraaa
elaaaa
smileee
gülcannn
hımmm başka birini unuttum mu acaba
haydi kızlar haydi :79::79::79:
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...
günaydın bütün kızlar nasılsınız bakem bugün
smile nasılsın daha iyisindir inş
hayırdır bügün niye kimse gelmiyoooo:18::18::18:
ohh sonunda birisi geldi çok şükür
merry nasılsın hoşgeldin:80::80::80:
...günaydın...
bayanlar nasılsınız...
ben bugün 10:00 geldim işe rahatsızım...
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hava çok güzel bugün canım gezmek istiyor ama daha dün çıktım çok yoruluyorum sonra.
Smilecım çok çok geçmiş olsun..Daha iyisindir inşallah.
Berrem sen de keçi gibi inatçısın ya gribi de ondn olmuşsundur..bu arada senin o lekelenme ne oldu? kaç gün var regline?
Hayatçım sana da geçmiş olsun..
Gülcancım sen iyisin değil mi?
...günaydın...
bayanlar nasılsınız...
ben bugün 10:00 geldim işe rahatsızım...
hoşgeldin tatlım...
evet galiba dicem ama şekerim dün ki berree gitti başka biri geldi resmen ...
dün nerdeyse 1 paket selpak kullandım gözlerim sulanıyordu felan şimdi hiç bir şey yok
akşam gece midem bulandı ve midemde çok gaz var neden bilemiyorum...
lekelenme o gün geldi birdaha yok canım 5,6 gün var reglime...:97:
sen nasılsın tatlım...
paşa nasıl..
Canım benim çok çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine. Havalara aldanıp atıyoruz kendimizi dışarı sonra böyle hastalanıyoruz.
İyiyiz biz de çok şükür.
canım geçmiş olsun
keşke tam gün izin alsaydın
neyin var???
sağol hayat'cım..
midem biraz kötü...
kendimi biraz daha iyi hissettiğim için geldim...
yoksa izin alırdım...
sağol hayat'cım..
midem biraz kötü...
kendimi biraz daha iyi hissettiğim için geldim...
yoksa izin alırdım...
yorma kendini ama canım.kötü olursa git hemen evine.tabi imaknın varsa.böyle karşıdan git demek kolay ama çalışırken bazen zor oluyor.
valla bitki çayı iç dicem ama sevmezsin sen
ben çok içiyorum içe içe sevdim yeşil çayı bile düşün ve çok şükür hasta falan olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?