Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım 55 kiloydum hamile kaldığımda, şimdi 57,4 olmuşum. Benim karnım hiç yoktur, dümdüzdü. O bölgede hiç yağ filan yoktu, o yüzden erken hissettim...

Babalar bizden daha hevesli
Bizimde arkadaşların bebekleri hep erkek, hepsi de ooo oğlumuza gelin adayı geldi filan diyorlar.
Eşimde rahatsız oluyor... Kızımı vermem kimselere diyor... Ayy bende vermek istemem yaa...

Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyorlarmış... Şanslısın tatlım..

Aslında farklı farklı yönlerden hepimiz şanslıyız

ayyyyyy bnde babaya düşgün olur diye seviniyordum yook bence kız daha sevimli ouyor bide kız evlat başka oluyorr

günaydın herkese kızlar hadi nerdesiniz bakın yoklama alıyorum

berreeee

esraaa

elaaaa

smileee

gülcannn

hımmm başka birini unuttum mu acaba

haydi kızlar haydi :79::79::79:

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hava çok güzel bugün canım gezmek istiyor ama daha dün çıktım çok yoruluyorum sonra.
Smilecım çok çok geçmiş olsun..Daha iyisindir inşallah.
Berrem sen de keçi gibi inatçısın ya gribi de ondn olmuşsundur..bu arada senin o lekelenme ne oldu? kaç gün var regline?
Hayatçım sana da geçmiş olsun..
Gülcancım sen iyisin değil mi?

ohh sonunda birisi geldi çok şükür

merry nasılsın hoşgeldin:80::80::80:

günaydın herkese kızlar hadi nerdesiniz bakın yoklama alıyorum

berreeee

esraaa

elaaaa

smileee

gülcannn

hımmm başka birini unuttum mu acaba

haydi kızlar haydi :79::79::79:

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...

günaydın bütün kızlar nasılsınız bakem bugün

smile nasılsın daha iyisindir inş

hayırdır bügün niye kimse gelmiyoooo:18::18::18:

...günaydın...
bayanlar nasılsınız...
ben bugün 10:00 geldim işe rahatsızım...

hoşgeldin tatlım...
evet galiba dicem ama şekerim dün ki berree gitti başka biri geldi resmen ...
dün nerdeyse 1 paket selpak kullandım gözlerim sulanıyordu felan şimdi hiç bir şey yok
akşam gece midem bulandı ve midemde çok gaz var neden bilemiyorum...
lekelenme o gün geldi birdaha yok canım 5,6 gün var reglime...:97:

sen nasılsın tatlım...
paşa nasıl..

Son düzenleme:

Canım benim çok çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine. Havalara aldanıp atıyoruz kendimizi dışarı sonra böyle hastalanıyoruz.
İyiyiz biz de çok şükür.

Canım benim çok çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine. Havalara aldanıp atıyoruz kendimizi dışarı sonra böyle hastalanıyoruz.
İyiyiz biz de çok şükür.

evet canım bu havalar çok kötü herkez hasta...:2:

sağol hayat'cım..
midem biraz kötü...
kendimi biraz daha iyi hissettiğim için geldim...
yoksa izin alırdım...

valla bitki çayı iç dicem ama sevmezsin sen

ben çok içiyorum içe içe sevdim yeşil çayı bile düşün ve çok şükür hasta falan olmuyorum

sağol hayat'cım..
midem biraz kötü...
kendimi biraz daha iyi hissettiğim için geldim...
yoksa izin alırdım...

yorma kendini ama canım.kötü olursa git hemen evine.tabi imaknın varsa.böyle karşıdan git demek kolay ama çalışırken bazen zor oluyor.

yorma kendini ama canım.kötü olursa git hemen evine.tabi imaknın varsa.böyle karşıdan git demek kolay ama çalışırken bazen zor oluyor.

şuan iyiyim canım çok şükür..
kötü olsam giderim zaten..
sorun olmaz şu aralar...

valla bitki çayı iç dicem ama sevmezsin sen

ben çok içiyorum içe içe sevdim yeşil çayı bile düşün ve çok şükür hasta falan olmuyorum

maşallah canım..
evet ben içemiyorum..sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…