sana küstüm ela....
saol cnm yaa basımızdan bii kayıp gecince hep eskiyle yeniyi kıyaslayarak gidiyoruz ..mıdem bulantım yok oyle rahatsız edici...gögüslerimde aman aman acımıyor....bugun 6 hafta oldu ayy bii prob mi var dıe dert ediorum..sende kese ve embrıyo ne zmn gozuktu
Selam,
Berrecim takım 3000 TL.Pahalı geldi biraz, adam indirimde yapmıyor...:26:
Napıcam bilmem...
Regline 5 gün var dimi daha??
Bakalım bugün yada yarın olman lazım...
Elacım; korkucak bişey yok canım. Biraz acıdı o kadar
Gerçi bakalım akşam nolcak...
Kuzeycim; çok sevindim. Hayırlı haberler alırsın inşallah, bizi de haberdar et...
Hayatcım çok sevindim barışmanıza
Evet canım 5 gün var...
şaka bir yana oluyorum galiba...
belim ve karnım ağrıyor...
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye kız
ya bugünlerde çok küsüyon sen :44:
Ol ol
Bana son 4 ayın regl tarihlerini söylermisin canımcım?
işte selam vermedin ondan...
ben öyleyim işte kocamın halini siz düşünün...
Ol ol
Bana son 4 ayın regl tarihlerini söylermisin canımcım?
barışalım hadi ne yaparsam barışırsınbak 5. kattayım atarım kendimi aşağı minik batuğumla gideriz teyzesi haaaaaa
eminim eşin sana bebek gibi bakıyordur küscen diye ödü kopuyodur
Canım 6+3'de kese,
7+3 de bebek+kalp atışı görüldü...
Hiç karamsarlığa kapılma. Bende bulantılar 8. haftada başladı. Çoğu arkadaşımda hiç olmadı...
Şu anda belirtin çok olmaz zaten. Bol bol dinlen, sırt üstü yat, yorma kendini. Bu dönemde yapabileceğin en iyi şeyler bunlar. Zaten doktorun da söylemiştir sana...
Kese kaç mm'di canım?
ayy allah korusun... delü seni...
tamam tamam barıştım...
eşim valla kırmaya korkuyo çünkü hemen muslukları açıyorum...
napıcan kız...meraklandım bak şimdi...:26:
6 aralık,8 ocak,20 şubat,20 mart,
ama agrıyodu goguslerim bı bakıyorum oyle bı bakıyorum bişey yok...16,5 mm ..aynen dedin gibi dinlen,ilişki yok progstr verdi aksam 1 tane içecem...
smilecimmmmm ya badem yağı veya kakao yağı kullanıyomusun ve günde kaç kez sürüyosun? ve ne zaman sürmeye başladın?
:44:ya arkadaşlar bişey soracam utaanıyorum ama benim için cevaplar önemli okuyan herkes cevap yazarsa çok sevincem ya arkadaşlar haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyosunuz hamile kalmayı düşündüğünüz zamanlar hariç
Biz hiçççç
Korkuyoruz şimdi...
Hesaplama yapıcam birazdan....
Canım 16,5 mm gayet iyi... Bebiş oluşmuştur zaten şimdi.. Ne zaman kontrolün?
Elacım evet ikisini de kullanıyorum.. Sabah ve gece yatarken sürüyorum... Henüz çatlak yok, umarım da olmaz...
Hesaplama yapıcam birazdan....
:44:ya arkadaşlar bişey soracam utaanıyorum ama benim için cevaplar önemli okuyan herkes cevap yazarsa çok sevincem ya arkadaşlar haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyosunuz hamile kalmayı düşündüğünüz zamanlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?