Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Canım 6+3'de kese,
7+3 de bebek+kalp atışı görüldü...
Hiç karamsarlığa kapılma. Bende bulantılar 8. haftada başladı. Çoğu arkadaşımda hiç olmadı...

Şu anda belirtin çok olmaz zaten. Bol bol dinlen, sırt üstü yat, yorma kendini. Bu dönemde yapabileceğin en iyi şeyler bunlar. Zaten doktorun da söylemiştir sana...

Kese kaç mm'di canım?

Evet canım 5 gün var...
şaka bir yana oluyorum galiba...
belim ve karnım ağrıyor...

barışalım hadi ne yaparsam barışırsın bak 5. kattayım atarım kendimi aşağı minik batuğumla gideriz teyzesi haaaaaa

eminim eşin sana bebek gibi bakıyordur küscen diye ödü kopuyodur

ayy allah korusun... delü seni...
tamam tamam barıştım...

eşim valla kırmaya korkuyo çünkü hemen muslukları açıyorum...

Son düzenleme:

ama agrıyodu goguslerim bı bakıyorum oyle bı bakıyorum bişey yok...16,5 mm ..aynen dedin gibi dinlen,ilişki yok progstr verdi aksam 1 tane içecem...

Son düzenleme:
smilecimmmmm ya badem yağı veya kakao yağı kullanıyomusun ve günde kaç kez sürüyosun? ve ne zaman sürmeye başladın?

:44:ya arkadaşlar bişey soracam utaanıyorum ama benim için cevaplar önemli okuyan herkes cevap yazarsa çok sevincem ya arkadaşlar haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyosunuz hamile kalmayı düşündüğünüz zamanlar hariç

napıcan kız...meraklandım bak şimdi...:26:
6 aralık,8 ocak,20 şubat,20 mart,

Hesaplama yapıcam birazdan....

ama agrıyodu goguslerim bı bakıyorum oyle bı bakıyorum bişey yok...16,5 mm ..aynen dedin gibi dinlen,ilişki yok progstr verdi aksam 1 tane içecem...

Canım 16,5 mm gayet iyi... Bebiş oluşmuştur zaten şimdi.. Ne zaman kontrolün?

smilecimmmmm ya badem yağı veya kakao yağı kullanıyomusun ve günde kaç kez sürüyosun? ve ne zaman sürmeye başladın?

Elacım evet ikisini de kullanıyorum.. Sabah ve gece yatarken sürüyorum... Henüz çatlak yok, umarım da olmaz...

Biz hiçççç

Korkuyoruz şimdi...

cuma , ctesi gel dedi eger kanaman olursa daha önce gelirsn dedi bende acele etmiim dıorum 6 h 5 g oluyo ctesi o zmn gıderim..belim cok agrıyo bii de..bu arada cok saol ilgin için sıktım seni de

1 veya 2 canım çok nadir 3...

niye soruyon kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…