Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ohhh ne güzel, bebişimi daha çok görücem...

Canım geçen hafta 22+1 iken toplamda 5 kilo almıştım. Doktor normal dedi. Ayda 2 kilo idealmiş...

Gerçi o 5 kiloyu nereme aldım bilmiyorum. Henüz kilo almış gibi durmuyorum. Ama bundan sonra bakalım nolcak. Hızlanıyormuş kilo alımı..

Sende ne alemde kilolar canım?

Ben doktorda tartıldığımda 19+3 ' de 2 kilo almıştım canım.
Şimdi de 2,5-3 değişiyor.
Geneli göbekte falan olduğu için anlamıyorsundur canım.
Bence gayet iyi gidiyoruz

Ohh afiyet olsun canım,ununu ben de az koymuştum biraz.
Yanmadı benimkiler ama yayıldı biraz.
gene de enfes oluyor..

evet ellerine sağlık..
teşekkür ederim canım

ben yemeğimi yedim geldim kızlar eve gideyimde makinamı çalıştırayım bari...
yarım saat sonra gelirim ...

Yani kızlar valla güceniyorum artık size,, dünde tek başımaydım şurda gelin artık diye inledim resmen,, işim vardı giremedim hiç biriniz de bu kız nereye gitti napıyo hayat nerde falan demiyosunuz yani,,istemiyo musunuz beni yani dızlar

valla aklımdan geçti ama yoğun olduğunu düşündüm hayat..
alıngan hayat seni...

hadi hadi okudum diğer sayfalarıda bi kerem bile sormamışsınız gelde darılma

lütfen ama darılcak bişey yokki bunda sonuçta sen sabah burdaydın ve biz senin iş yerinde olduğunu ve iyi olduğunu biliyoduk...
hiç girmesen nerde acaba diye tabiiki merak ederdik ama yoğunsundur diye düşündük...

eşimin arkadaşının düğünü var onun için gelicez canım..
ama adalarıda gezmek istiyorum ben...:97:

aaa negüzel berrem gez tabi adalar mükemmeldirr bende bu yaz eşimle çok gitmek istiyorum hiç gitmemiş kendiside çünkü ya berrem 3 gündür ağzımın tadı hiç yok biliyomusun yani sürekli ağzımda böle zehir acı bi tad var hani ağzından hap bekletirsinde bi acı tad verir yaa aynı ölee bitürlü geçiremiyorum yaaa napsammm:S:S

gezin tabi tatlım...

ayy yemin et bilmemki şekerim...:18::18::18:
kız yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…