Bu da Burda Dursun

iki kase aşureyi hüplettim geldim:KK42::KK42:

yarın detoksa başlıyorum 4 günlük,dolunayın etkisini de arkama alıp zayıflıcam ama evdeki tartının pili bitmiş,inşallah bugün unutmam almayı da muhteşem değişimi kanıtlayabilirim :KK51:

evet 5 Aralık itibariyle aç karnına 60.6 çıktım
bu hafta sonu yürüyüşlere başlıyorum haftada min 2 gün 1 saat yürüyüşle başlayacağım bu işe.çünkü boğazdan kısmaktan ziyade spora ihtiyacım var :KK51:

aman dikkatt bende 54 kilo ile evlenip 50 kiloya düşmeye çalışırken 63 lere dayandım şuan şükür 63,5 tan 61,5 a düşebildim. benimde eşim bu konularda gırgır şamata ama erkekler zayıf hatun seviyor ve istiyor o yüzden ciddilik payı olabileceğini unutma:) moralinide bozma hep birlikte vereceğiz inş.

aman dikkatt bende 54 kilo ile evlenip 50 kiloya düşmeye çalışırken 63 lere dayandım şuan şükür 63,5 tan 61,5 a düşebildim. benimde eşim bu konularda gırgır şamata ama erkekler zayıf hatun seviyor ve istiyor o yüzden ciddilik payı olabileceğini unutma:) moralinide bozma hep birlikte vereceğiz inş.

teşekkür ediyorum..ben her zaman ben kilo vermek istesem veririm mantığındaydım ama farkettim ki o iş öyle kolay olmuyormuş.
ilk kilo almaya başladığımda gırgır yapıyorduk ama şimdi durum iyice vahimleşti.ikimizde farkındayız.kıyafetlerim çok rahatsız ediyor.pazar günü 1 saat yürüyüş+spor yaptım..akşam 8 den sonra birşey yemedim
başlamak bitirmenin yarısıdır..önümüzdeki hafta sonu 50 li rakamlara düşmüş olacağım inşallah En Büyük KK

evet..
dün akşam 8 gibi pilav üstü kıyma kavurması ve yarım kase yoğurt yedim..pilav pek yemem ama fazla yapmışım kalmasın diye yedim.yemekten sonra hiçbirşey yemedim.gece yatarken lavanta çayı içtim karaciğer yağlanması için

bu sabah da;
kahvaltıdan önce bir bardak elma sirkeli su

1 kase zencefil+zerdeçal+tarçın+yulaf kepekli yoğurt
3 tane zeytin
3 kaşık yumurtalı kıyma
ve tam olarak baş parmağım kadar bir ekmeğe kaymak+bal sürüp yedim.benim gibi tatlı canavarı birinin 2 gündür tatlı yememesi mucize :KK57:

pazar açken 61'i görmüşken şuan 60.9 çıkıyorum tok karnına.bakalım önümzdeki günlerde neler olacak :KK59:

öğle yemeğimi yedim de geldim;

1 kepçe tel şehriye çorbası
1 çukur tabak yağsız bol limonlu mevsim salata
2 servis kaşığı arnavut ciğeri

şimdi de az şekerli türk kahvemi hüplettim.yarım saat sonra şekersiz bir çay, 2 saat sonra da hazır yeşil çayımı içeceğim

akşam
3 yk. turşu kavurması
1 çukur tabak keten tohumlu mor lahana salatası yedim
çayın yanına da 1 tabak mısır patlağı yedim,canım çok istedi :oops:

bu sabah

1.5 tereyağlı yumurta
4 zeytin
1 dilim bal&kaymaklı ekmek

öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık
3 y.k barbunya
2 parça turşu

bugün evden çıkarken tartıldığımda 60.5 geldim :KK49:

akşam
3 yk. turşu kavurması
1 çukur tabak keten tohumlu mor lahana salatası yedim
çayın yanına da 1 tabak mısır patlağı yedim,canım çok istedi :oops:

bu sabah

1.5 tereyağlı yumurta
4 zeytin
1 dilim bal&kaymaklı ekmek

öğle
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık
3 y.k barbunya
2 parça turşu

bugün evden çıkarken tartıldığımda 60.5 geldim :KK49:
uşağum nerelisun sen:) turşu kavurmasiii:)

dün akşam
1 kase tarhana çorbası
yaklaşık 250-300 gr boool limonlu hamsi
salata

akşam 9 gibi 1 avuç kabak çekirdeği

yatarken 1 bardak lavanta çayı (karaciğer yağlanması için)

bu sabah
1 bardak limonlu ılık su
1 kase yulaf ezmeli narlı yoğurt

yarım saat önce türk kahvesi

birazdan da yemeğe çıkacağım çinekop varmış
az çorba,çinekop,bol salata yerim inşallah

dün akşam
1 kase mercimek çorbası
2 tane milföy pizza :KK17:
eşimin zoruyla 1 çay kaşığı bal :KK12:

yatarken 1 bardak lavanta çayı

bu sabah 10-11 gibi
1 bardak limonlu ılık su
1 kase mercimek çorbası
minik bir lokma ballı kaymaklı ekmek
1 dilim kaşar
3-4 tane zeytin

3 gibi
1 avuç antep fıstığı
1 dilim antep baklavası

bu nasıl diyet diyeceksiniz :KK57: ikramlık uzun yoldan gelen reddedilemiyor malesef.
aşçı abla öğle yemeğinden kalan kabak tatlısı verdi onu yemeyeceğim mesela :KK59:

çok yemişim gibi duruyor evet ama benim amacım yemekten çok kısarak değil daha çok hareket ederek kilo vermek :KK51::KK51:

bu hafta sonu ipin ucu biraz kaçtı yazmasam daha iyi ama tesellim bu sabah tartıldığımda bütün kaçamaklara rağmen tok karnına 59.7 çıkıyor olmam.geçen pazar 61 geldiğimi düşünürsek düz hesap 1 kilo gitmiş bile :D:D

bu sabah yediklerim
aç karnına 1 bardak limonlu ılık su

2 tatlı kaşığı pekmez
1.5 haşlanmış yumurta
5-6 tane zeytin
1 kibrit kutusu süzme peynir

akşam
1 tabak kuru fasulye
3 y.k pilav
3 y.k acı sos

yatmadan önce lavanta çayı

sabah