Bu da Burda Dursun

öğle
1 tabak bol acılı patatesli tavuk haşlama
1 tabak bol limon ve acılı yağsız mevsim salata

bir saate sonra da 1 kupa yeşil çay içeceğim.

bu akşam yemekte yine kuruyla pilav var,sadece kuru yerim muhtemelen

dün 1 gibi midem kazındı 7 tane çiğ badem yedim
eve gidince işyerinde içemediğim 1 kupa yeşilçayı içtim
yemekte
1 porsiyon kuru
5 y.k pilav
1 çatal lahana turşusu
2 y.k yoğurt ve bool mevsim salata yedim
akşam yemekleri biraz fazla kaçıyor malesef :KK43:

yemekten sonra da görümcemin gönderdiği maraş dondurmasın 3 tatlı kaşığı ve atıştırmalık tarhanadan 3 parça yedim..
ama yatmadan önce biraz hareket ettim
100 kere ip atladım,bi 10 dk yürüdüm,bisiklet falan çevirdim
sabah kalktığımda şükür ki hala 59.8 dim :KK49: biraz daha az yesem neler olacak kimbilir :KK51:

bu sabah da 1 bardak limonlu ılık su,1 bardak normal su

9.30 da 1 kase yoğurt içine 1 y.k ruşeym,1 çay k zencefil,1 çay k tarçın ve yarım çay kaşığı zerdeçal koyup yedim
üstünede 1 tane ufak muz yedim

11 gibi şirkete çikolata kaplamalı kestane şekeri gelmiş,türk kahvesinin yanına ondan yedim
öğle yemeğinde ise 1 kase bol acılı tel şehriye çorbası,1 kase cacık,5 y.k etli nohut yedim.

akşam yemekleri dışında abarttığımı düşünmüyorum açıkçası,ama hala spor eksiğim var.bu konuda daha dikkatli olmalıyım :KK17:

dün akşam
1 dolu kase tarhana
bol mevsim salata
2 y.k yoğurt

çayın yanına 2 dilim dondurmalı baklava :kk77:

yatarken lavanta çayı

bu sabah
kalkar kalkmaz 30 kere zıpladım

sirkeli ılık su

1 haşlanmış yumurta
1 tost makinesinde közlenmiş yeşil biber
yarım k.kutusu süzme peynir
1 yeşil,1 siyah zeytin
2 ısırık kaşarlı tost
2 mandalina
çeyrek portakal

heytt bee,bu sabah coşmuşum yalnız..:KK49::KK49:

kahvaltıyı yapıp,lavaboya gittikten sonra tartıldım 59.5 çıktım :KK76::KK76:

akşam
1.5 kase mercimek çorbası
4 y.k bulgur pilavı
1 tane palamut buğuluma
havuç&turp salatası

çayın yanına 1 avuç ay çekirdeği,1 kaç parça atıştırmalık tarhana

yatarken lavanta çayı

bu sabah

geç kalktığım için 1 tane muz 1 tane mandalina yiyip çıktım
işyerindede bir tane minik çikolata vardı onu yedim :KK43:

2 gündür yeşilçay içmiyorum,bugün onu içicem inşallah

bir de dün twister aldım hergün 15 dk onu yapmaya çalışacağım
sabahları kalktığımda 30 kere zıplıyorum o çok iyi geliyor,kendimi daha zinde hissediyorum :KK73:

akşamüstü
1 kepçe mercimek
çok az lahana turşusu
1 dilim antep fıstıklı baklava (tamamen can sıkıntısından,2 haftadır yaptığım ne büyük şımarıklık)

akşam

1 kase mercimek
4 y.k taze fasulye
2 yk. biber kızartması
3 yk yoğurt
1 dilim az şekerde pişmiş kabak

yatarken 1 bardak lavanta çayı
yatmadan 50 kere zıpladım ve 10 dk twister yaptım

evet bu günlüğü acilen canlandırmam gerek.

1 ayı aşkındır ayak ağrılarım sebebiyle nerdeyse hiç hareket edemedim,üstüne birde deli gibi yiyince tartıda 63 leri görmek kaçınılmaz oldu :KK43:

şuan kendimi çok kötü hissediyorum,kıyafetlerim olmuyor,olanlarda acayip dar olduğu için hırkayla kamufle ediyorum.ama içimi bir ben biliyorum.

bundan böyle yemek yerken abartmamaya ve düzenli yemeye karar verdim..az da yesem çok da yesem hergün buraya yazacağım ki kendimi az da olsun frenleyebileyim.

hayırlısıyla şu ayak ağrımda geçerse kimsecikler tutamaz beni.

şimdilik minnak bir hedefle 15 mart'ta 59 kilo hedefiyle başlayacağım.Bakalım önümüzdeki günler neler getirecek :cool:

Kuzu daha zayiftim ben ondan benimde pant. Dar geliyo
Portluyo yandan ben daha duz olsun iztiyorum karnim falan kac aydir 3kilo veremiyorum
Ne zormus ya vermek

Kuzu daha zayiftim ben ondan benimde pant. Dar geliyo
Portluyo yandan ben daha duz olsun iztiyorum karnim falan kac aydir 3kilo veremiyorum
Ne zormus ya vermek
ayy sorma önceleri pek fazlam yoktu.milletin arkasından atıp tutuyordum benim o kadar fazlam olsa hemen veririm diye.benim şuan nerdeyse 10 kilo fazlam var,vermek yerine gitgide alıyorum:KK42:

Bugün itibariyle pis hırs yaptım..şirketteki erkekler bile beni hamile sanıyormuş..onların bile gözüne batmışım demek..
Kararım kesin Mart ayı benim ayım olacak :KK36::KK36:

yediklerimi buraya yazmaya henüz hazır değilim ama yavaş yavaş toparlıyorum sanırım. bu sabah tok karnına 61 geldim..

1 haftalık adet dönemimi 1 snickes,1 gofret,1 dilim de baklavayla atlattım.çikolata krizlerine giren biri için fena sayılmaz bence..:KK14:

kahvaltısız çıkmamaya çalışıyorum.en kötü ihtimal 1 kase yoğurda 1 y.k yulaf ezmesi koyup giyiyorum.

ayağımda ki ağrılardan dolayı yürüyüş programına başlayamadım henüz ama işyerinde mümkün olduğunca hareketli olmaya çalışıyorum, çıktılarımı yakın yazıcıya değil uzak olana gönderiyorum ki 10 adım fazla yürüyeyim.

günde 1 fincan yeşil çaya da devam :110:

bu sabah itibariyle ucundan da olsa 50 li sayıları gördüm şükür..bu kadar az kilo vermek bile o kadar farkediyor ki..hepsini olmasa da,eski kıyafetlerimi giymeye başladım ve bu beni daha da mutlu ediyor :KK76:

yan topikten kıskandım da geri döndüm..
bu sabah-1 tost-1 bardak limonata
öğle-ev yapımı kremalı mantar çorbası,yarım kase yoğurt,2 tane de közlenmiş kırmızı biber yedim..

günler de uzadı şükür,bundan sonra iş çıkışı yürüyüş yapabilicem..:KK76::KK76:

Back
X