Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

aile yapıları o şekil çünkü. kimse karısıyla yalnız kalamaz.

en çok yadırgadığım şeylerden biriydi. sözlüyüm, kayınvalideme yemeğe gidiyorum, o sofrada asla 5 kişi yemek yiyemedik. kabile toplanacak bi önce.

Gerçekten mi ? Hiç duymamıştım böyle bişey

Gerçekten mi ? Hiç duymamıştım böyle bişey

ben de duymamıştım. benim ilişkimin yürümeme sebebi bu.
subay kızıyım ben, gurbet işte. sözü aile arasında yaptık, 30 kişi geldiler. aile anlayışları bu.
tamam akrabaların birbirine bağımlı olması güzel bi şey ama başbaşa hiçbir şey yapamamak beni çok yıprattı. onlar da "oğlumuzu bizden koparacak" diye kıyameti kopardı, fırsat bulamadıkları için de beni tanıyamadılar veya tanımak istemediler, bitti.

ben de duymamıştım. benim ilişkimin yürümeme sebebi bu.
subay kızıyım ben, gurbet işte. sözü aile arasında yaptık, 30 kişi geldiler. aile anlayışları bu.
tamam akrabaların birbirine bağımlı olması güzel bi şey ama başbaşa hiçbir şey yapamamak beni çok yıprattı. onlar da "oğlumuzu bizden koparacak" diye kıyameti kopardı, fırsat bulamadıkları için de beni tanıyamadılar veya tanımak istemediler, bitti.

Hayırlısı olsun, İnşallah her anlamda anlaşabileceğiniz birisi olur

N nazarela şu anda napıyosun? Ailen görüşmeniz ile ilgili ne tepki verdi? Arkandalar mı? Dava açmayı düşünüyor musun?

Şimdi okudum ama inanmak istemiyorum artık yaa.. biraz sıksaydın dişini bari burnu sürtseydi..

Pess dogrusu burdan fıkır almak ıcın yazıyorsun ama kimsenin fıkrını dılkatte aldığın yok .. Dıyecek bırsey bulamıyorum biraz gururlu davransaydın

Pinpon topu gibi bir annenlerde bir eşinin yanında buna artık bir son vermen lazım.Sen affedip eve döndükçe adam iyice arsızlaşmış .

Arkadaslar hepiniz biktiniz biliyorum. Bende biktim. Birdaha kafanizi agritmayacagim ozur dilerim.

Bu sabah esim geldi bize, ve bi kahvaltiya gidelim konusalim bebegimiz var dedi (aklina geldi hayret)

Babamla annemde bana dediler inat yapma git bi konus belki ozur diler guzel seyler olur. Ortada bebek var . Hemen sinirle kalkma git dediler. babamlarin da zoruyla kendimde bi umutlanarak kabul ettim. Neyse gittik kahvlatiya.

Aramizda tabiki gunlerin soguklugu var yasanmis kavgalar ve soylenmis,agir sozlerin etkisiyle sogukluk var. Konusmayacakmisin dedim konusalim dedi. Ozur dile sen hatalisin herseyde dedi. Tam biz konusurken

kv aradi oglunu . Esimde nazarelayla birlikte disardayiz deyince kv dediki hee tamam ben ablani yarin gonderiyorum iki cocuguyla birlikte. Bi 10 gun sende kalsinlar dedi (yeni gitmislerdi halbuki)

Kv bilerek yapiyor demiyor ki bi aralarini duzeltsinler anlassinlar ortada bebekleri var demiyor kizini gonderiyor. Bende dedimki biz daha sorunlarimizi duzeltmemisken yoluna koymamisken neden haftaya gelsin diyemiyorsun neden bizi onemsemiyorsun . Onemsemiyorsan neden buraya cagiriyosun ben barismayi dusunmuyorum kusura bakma, sen ne bebegini ne beni dusunmedin senin varsa yoksa,ailen dedim.

Nolduuu gelmeleri rahatsiz mi etti seni ben senin gibi kadinla yapamam aldiralim bebegi . Bebek yuzunden senle gorusmek istemiyorum dedi. Bisuru laf saydi sonra yine kavga edip ayrildik.

Niye gittin diye kizacaksiniz biliyorum. Salaksin diyeceksiniz onu da biliyorum ama icimde hep bi duzelir umudu vardi belki yeni evli oldugumdan belki bebegim icin. Birazda sevdigim icin. Ama halaaa biz,gozunde degiliz. O annesine de hakkimi helal etmiyorum. Bebegimin de vebaline o girdi iki dunyada da hakkim helal degil
ailen arkanda gıbı gorunuyor bu adamı bosver canım dogurmak ıstıyorsanda dogur bebeğii calıs otur babacıgınla...en kötu baba en ıyı kocadan ıyıdır...benım evımde bır sorunum yok he olmadı mı oldu hemde aynı sebeplerden....bı sekılde yuruttuk bırbırımızı anladık anlastık.9 sene bıtırdık...artık oda alıstı bızım bır aıle oldugumuzda ustelık ayı aparrtmanda oturuyoruz ama herkesın kendı duzenı var..

orada sözde kv ye kocasına etmediği bedduayı biz kk kadınlarına edip, konuyu kapattırmış.

Yeni konusu da mesaj gönderimine kapanmış zaten arkadaşın..
İnanamadım okurken,sen kalk 1-2 söze bir çiçeğe inan ve geri dön..
Hemde üstüne 1 gün bile geçmeden adam göstersin yine gerçek yüzünü..
Yazık valla,bişey diyemiyorum artık..
Kendi eden kendi bulur..

Hakkinda hayirlisi olsun kardesim. Zor bi durumdasin ama bunlari da atlatacaksin. Bebegini asla aldirmayi düsünme. Bi cok bekar arkadasim var, tek cocugum olsa kocam olmasa diyorlar. Biz kadinlar güclüyüz, mutsuz bir evliligin, sevildigini hissetmedigin kocan olacagina, kendi basina mutlu ol daha iyi.
Esin kac yasinda, belki zaman ilerledikce olgunlasir. Bi de bi bebek gelsin bakalim dünyaya.

Su akar yolunu bulur.

Back
X