Arkadaslar hepiniz biktiniz biliyorum. Bende biktim. Birdaha kafanizi agritmayacagim ozur dilerim.
Bu sabah esim geldi bize, ve bi kahvaltiya gidelim konusalim bebegimiz var dedi (aklina geldi hayret)
Babamla annemde bana dediler inat yapma git bi konus belki ozur diler guzel seyler olur. Ortada bebek var . Hemen sinirle kalkma git dediler. babamlarin da zoruyla kendimde bi umutlanarak kabul ettim. Neyse gittik kahvlatiya.
Aramizda tabiki gunlerin soguklugu var yasanmis kavgalar ve soylenmis,agir sozlerin etkisiyle sogukluk var. Konusmayacakmisin dedim konusalim dedi. Ozur dile sen hatalisin herseyde dedi. Tam biz konusurken
kv aradi oglunu . Esimde nazarelayla birlikte disardayiz deyince kv dediki hee tamam ben ablani yarin gonderiyorum iki cocuguyla birlikte. Bi 10 gun sende kalsinlar dedi (yeni gitmislerdi halbuki)
Kv bilerek yapiyor demiyor ki bi aralarini duzeltsinler anlassinlar ortada bebekleri var demiyor kizini gonderiyor. Bende dedimki biz daha sorunlarimizi duzeltmemisken yoluna koymamisken neden haftaya gelsin diyemiyorsun neden bizi onemsemiyorsun . Onemsemiyorsan neden buraya cagiriyosun ben barismayi dusunmuyorum kusura bakma, sen ne bebegini ne beni dusunmedin senin varsa yoksa,ailen dedim.
Nolduuu gelmeleri rahatsiz mi etti seni ben senin gibi kadinla yapamam aldiralim bebegi . Bebek yuzunden senle gorusmek istemiyorum dedi. Bisuru laf saydi sonra yine kavga edip ayrildik.
Niye gittin diye kizacaksiniz biliyorum. Salaksin diyeceksiniz onu da biliyorum ama icimde hep bi duzelir umudu vardi belki yeni evli oldugumdan belki bebegim icin. Birazda sevdigim icin. Ama halaaa biz,gozunde degiliz. O annesine de hakkimi helal etmiyorum. Bebegimin de vebaline o girdi iki dunyada da hakkim helal degil