- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Hangi ilaç o bende başlayayım
Bi yerde bebek maması ve cici bebenin işe yaradığını duydum işe yararmı bilmiyorum bende çok zayıfım ve kilo almak istiyorum bebeğim emiyo şuan ve alerjisi olduğu için deneyemiyorum emzirme dönemi bittikten sonra bende deneyeceğim bir dene istersen belki işe yararBiliyorum konumu okuyan bir çok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum(
Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum
Çok çok hafif bi antidepresana başladım, yan etkilerinde iştah kaybı vardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Sabah uyanıyorum akşama kadar bişey yemesem acıkmıyorum tokmuşum gibi geliyor.
Önceye göre porsiyonlarım azaldı, önceden iştahla iki tabak yediğim yemeği bile zor bitiriyorum.
Boyum 160 kilom bu aralar 50. Tartıya çıkmaya korkuyorum yine kilo vermişimdir diye.
Görenlerin aaa neden böyle zayıfladın noldu sana demelerinden bıktımmm.
Yüzün küçücük kalmış yemek yemiyomusun sen diye tepki vermeleri gerçekten çok üzüyor beni.
Biliyorum kilo vermeye çalışan çok insan var ama inanın bende zayıflamışsın dedikleri zaman çok üzülüyorum.
İştahlı olsam her şeyden bol bol yesem ne güzel, hemen acıksam ağzım boş durmasa keşke..
İki ay boyunca kan ilacı kullandım şu meşhur kırmızı olandan. Yine fayda etmedi. Ara ara d vitamini de alıyorum. Ama ben iştahım açılsın istiyorum. Doktora gitmeden evde yapabileceğim şeyler var mı?
Ben de onu sormaya geldim :))Hangi ilaç o bende başlayayım
aynı durumdan yıllarca muzdarip biri olarak spor diyorum bi araştır ltfen doktor doktor kilo almak için dolaşan birinin tavsiyesi ve ciddi işe yaradı bende boyum 1.60 benimde 45 kilo benim en iyi olduğum kilomdu bir zamanlar gerçi şimdi 50 kiloyum ama kas yaptığım için daha dolgun sağlıklı görünüyorumBiliyorum konumu okuyan bir çok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum(
Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum
Çok çok hafif bi antidepresana başladım, yan etkilerinde iştah kaybı vardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Sabah uyanıyorum akşama kadar bişey yemesem acıkmıyorum tokmuşum gibi geliyor.
Önceye göre porsiyonlarım azaldı, önceden iştahla iki tabak yediğim yemeği bile zor bitiriyorum.
Boyum 160 kilom bu aralar 50. Tartıya çıkmaya korkuyorum yine kilo vermişimdir diye.
Görenlerin aaa neden böyle zayıfladın noldu sana demelerinden bıktımmm.
Yüzün küçücük kalmış yemek yemiyomusun sen diye tepki vermeleri gerçekten çok üzüyor beni.
Biliyorum kilo vermeye çalışan çok insan var ama inanın bende zayıflamışsın dedikleri zaman çok üzülüyorum.
İştahlı olsam her şeyden bol bol yesem ne güzel, hemen acıksam ağzım boş durmasa keşke..
İki ay boyunca kan ilacı kullandım şu meşhur kırmızı olandan. Yine fayda etmedi. Ara ara d vitamini de alıyorum. Ama ben iştahım açılsın istiyorum. Doktora gitmeden evde yapabileceğim şeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?