bu da dert mi demeyin lütfen :(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Biliyorum konumu okuyan bir çok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum:((
Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum:(
Çok çok hafif bi antidepresana başladım, yan etkilerinde iştah kaybı vardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Sabah uyanıyorum akşama kadar bişey yemesem acıkmıyorum tokmuşum gibi geliyor.
Önceye göre porsiyonlarım azaldı, önceden iştahla iki tabak yediğim yemeği bile zor bitiriyorum.
Boyum 160 kilom bu aralar 50. Tartıya çıkmaya korkuyorum yine kilo vermişimdir diye.
Görenlerin aaa neden böyle zayıfladın noldu sana demelerinden bıktımmm.
Yüzün küçücük kalmış yemek yemiyomusun sen diye tepki vermeleri gerçekten çok üzüyor beni.
Biliyorum kilo vermeye çalışan çok insan var ama inanın bende zayıflamışsın dedikleri zaman çok üzülüyorum.
İştahlı olsam her şeyden bol bol yesem ne güzel, hemen acıksam ağzım boş durmasa keşke..
İki ay boyunca kan ilacı kullandım şu meşhur kırmızı olandan. Yine fayda etmedi. Ara ara d vitamini de alıyorum. Ama ben iştahım açılsın istiyorum. Doktora gitmeden evde yapabileceğim şeyler var mı?

Antidepresanını söyleyin değiştirsinler ,
Spora yazılın kilo almak için olduğunu söylersiniz ona göre beslenme ve hareketler verirler

160 boya 50 cm çok ideal bir kilo. Benim boyum 158 ve 50 kiloyum. İki kilo alacağım diye ödüm kopuyor. Bu boya bu kiloyla zayıf görünmezsiniz aslında.

Her neyse, konu bu değil. Normal kilom bu ve bundan rahatsızım deseniz sizi kesin topa tutarlardı. :D

Ama bu şekilde hızlı bir kilo kaybınız varsa kaynağını mutlaka araştırın.

Antidepresandan olduğunu düşünüyorsanız doktorunuzla görüşüp değiştirin.

Eşim birkaç ay önce hızla çok kilo kaybetti mesela, adamın hipertiroidi varmış onu öğrendik. İlaç kullandı, verdiği kiloları geri aldı.

Bir dahiliye uzmanına gidip bütün kan değerlerinize detaylıca baktırın. Yapabileceğiniz en mantıklı şey bu. Bir sorun çıkmazsa güzel bir diyet ve spor programıyla kilo alırsınız.

1.60 boya en fazla 55 kilo olmalısınız zaten fazlasıda sağlıksız şu anki kilonuz boyunuza görede normal sayılır. Yapmanız gereken şey kilo almaya çalışmaktan ziyade kilo vermemeye çalışmak. Bunuda önce doktora gidip sağlığınız hakkında bilgi sahibi olarak, düzenli beslenerek yapabilirsiniz

Dr söyle cnm ilacini degistirsin istah acanlarda var cünkü
seni anliyorum zayiflik gercekten zayiflik insan küçuk hissediyor kendini hele birde miyonsa benim gibi, 45.5 oldugum gunleri hatirlamak bile istemiyorum
Suan 29 haftalik hamileyim ve yeni 58 olabildim bende 158 im bu kilo gayet iyi benim icin versemsem tabi
Takintilarin varsa once bunlardan kurtul alsanda verirsin cunku bende oyleydim

Ben 165 boy 50 kıloyum buda yeni kilo almış halim. Insanların görüşlerini umursama takma dili olan konuşur önce kendilerine baksınlar. Bende çok takıyordum sonra gittim hastaneye tüm vitaminlerime kan değerlerime baktırdım herşeyim mükkemmel cıktı çok şükür şimdi sorana diyorum değerlerim çok iyi en iyisi zayıflık inşallah her yaşımda böyle olurum diye :D yalnız sabahtan akşama kadar bisey yememen olmamış :/ mutlaka kahvaltını bari yap sanırım mideni kucultmussun ama alıştır kendini kahvaltıya

Boyunuza göre kilonuz gayet iyi. Ancak kontrolünüz dışında bir kilo düşüşünüz varsa, tabi ki bir araştırılması, sebebinin öğrenilmesi gerekiyor. Takmanız gereken en son şey görüntünüz. Ve doktora gitmeden evde bir şey yapma düşüncesi, kusura bakmayın ama cahilce. Kilo alacağım diye kontrolsüz vitamin kullanmak da, yemeğe abanmak da size zarar verir. Yerinizde olsam kan değerlerime, hormonlarıma baktırır, şuan ki kilomu muhafaza etmeye çalışırdım.

Spor yapın, öncesinde karbonhidrat, sonrasında protein ağırlıklı beslenin.
Zaten açıkmış olacaksınız, rahatlıkla yersiniz.
Bir de shake hazırlayın kendinize, kalorisini istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz, az porsiyonda çok kalori, işinizi görür.
Süt, yulaf, muz, fıstık ezmesi, bal,
Yada kırmızı kırmızı meyveli vs.. örnek tarifler bolca her yerde var.
Tek tavsiyem sağlıksız beslenmeyin kilo alacağım diye.

Biliyorum konumu okuyan bir çok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum:((
Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum:(
Çok çok hafif bi antidepresana başladım, yan etkilerinde iştah kaybı vardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Sabah uyanıyorum akşama kadar bişey yemesem acıkmıyorum tokmuşum gibi geliyor.
Önceye göre porsiyonlarım azaldı, önceden iştahla iki tabak yediğim yemeği bile zor bitiriyorum.
Boyum 160 kilom bu aralar 50. Tartıya çıkmaya korkuyorum yine kilo vermişimdir diye.
Yüzün küçücük kalmış yemek yemiyomusun sen diye tepki vermeleri gerçekten çok üzüyor beni.
Biliyorum kilo vermeye çalışan çok insan var ama inanın bende zayıflamışsın dedikleri zaman çok üzülüyorum.
İştahlı olsam her şeyden bol bol yesem ne güzel, hemen acıksam ağzım boş durmasa keşke..
İki ay boyunca kan ilacı kullandım şu meşhur kırmızı olandan. Yine fayda etmedi. Ara ara d vitamini de alıyorum. Ama ben iştahım açılsın istiyorum. Doktora gitmeden evde yapabileceğim şeyler var mı?
Bi yerde bebek maması ve cici bebenin işe yaradığını duydum işe yararmı bilmiyorum bende çok zayıfım ve kilo almak istiyorum bebeğim emiyo şuan ve alerjisi olduğu için deneyemiyorum emzirme dönemi bittikten sonra bende deneyeceğim bir dene istersen belki işe yarar

Suan icin boy kilo oraniniz iyi ama daha da zayiflamak istemiyorsaniz ilaci degistirebilirsiniz.
Ben hicbirsey kullanmiyorum ama istahim yerlerde.yemek yemek bazen iskence gibi geliyor.oyuzden anlayabiliyorum durumu

Biliyorum konumu okuyan bir çok kişi bana kızacak ama son zamanlarda tek derdim bu.. kilo alamıyorum ve gittikte zayıflıyorum:KK43:(
Garip gelebilir ama ben kiloyu seviyorum yanaklarım dolgun olsun istiyorum kollarıma dokununca dolgunluk hissetmek istiyorum:KK43:
aynı durumdan yıllarca muzdarip biri olarak spor diyorum bi araştır ltfen doktor doktor kilo almak için dolaşan birinin tavsiyesi ve ciddi işe yaradı bende boyum 1.60 benimde 45 kilo benim en iyi olduğum kilomdu bir zamanlar gerçi şimdi 50 kiloyum ama kas yaptığım için daha dolgun sağlıklı görünüyorum

Back
X