Bu da dert mi ? demeyin :((((

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaslar 14 agustosta dugunum var baska bir sehire gelin gidiyorum.Su dugun arefesinde okadar terslik yasadık ki birini atlattık derken digeri baslıyor malesef.

Bir ceyiz cıkarıcaz araba bulamadık kac hafta tam bulduk kesin diyorz ya adam vazgeciyor ya araba kucuk oluyor ya adam yolda trafik kazası geciriyor hayati tehllikesi oluyor ki allah sifa versin.

Ben oraya gittim ev bulamadık ordan ozene bezene yatak odası takımı aldım.oyle icime sindi ki.

Sonra evi buldu nisanlım.dun esyalar gelmis birde araba ayarlamıstı bizde ceyiz cıkarıyorduk gonderiyorduk daha dogrusu bnde ph dedim icimden hersey yoluna girmeye basladı ki bi rahat nefes almadan bi telefon yatak odası odaya sıgmamıs o yuzden dolabı kucuk odaya kurmuslar; (((

o oda icin ne hayaller kurmustum bn yıkıldım resmen.cok uzuldum sinir krizi bile gecirdim su saat oldu bnde tık uyku yok.

Ya nolur dert etme demeyin ne bileyim cok taktım kafama cok canımı acıtıyor bu durum dugun stresimi boyle cıkıyor bilmiyorm ama cok uzuldum: ((

derdimi paylasmak istedim hakkınızı helal edin en azından bir nebze rahatlamk icin cunku beynim uyusuyor artık sıkıntıdan allah kaza bela vermesin bu kadar aksiligin icinde tek duam bu: ((((

düğün arifesinde olur böyle şeyler. .
Sıkma canıbı anın tadını çıkarın mutluluklar :123:

Tamam birkac aksilik olmus ama bukadar dert etme kendine , bak evleniyorsun evini kuruyorsun yeni bir hayat ufak seylerin canini sikmasina izin verme

Hiç bir şeye kesin demeyeceksin ALLAHIN İZNİ İLE diyeceksin her işinde beslemele çek bu dönem çok iyi gelir. Bir dolap odaya sığmadığı için sinir krizi geçirme değiştirilir ayarlanır yuva kurduğun için şükret. Şuan evlenmeyi dileyen dua eden binlerce kız var çünkü. Mutluluklar

Eşyalar evden sonra alınır yahu. Orada hata etmişsiniz. Çeyizler de gider bir şekilde daha zaman var dert etmeyin.

Bn aslında hep sukrederim ki artık hicbiseye kesin gozuyle bakamiyorum iste stresten heralde cok takılı kaldım

Ben sevdigim adamla evlendigim gunu gorebilecek miyim acaba diye icimi sıkıyorum siz ne guzel kavusuyosunuz. Bu da dertmi demeyin diyosun ama ben diyorum malesef Allah baska dert vermesin ayarlanmayacak sey degil ki niye en guzel gunlerini abidik gubidik seylerle berbat ediyosun:)

Eşyalar evden sonra alınır yahu. Orada hata etmişsiniz. Çeyizler de gider bir şekilde daha zaman var dert etmeyin.

Canım bizde oyle yapacaktık ev aradık bulamadık baya sonra kardesimin sınavı vardı donmek zorundaydık bizde kız tarafı yatak odasını aldıgı icin babam bn bir daha gelemem yatak odasını ayarlayalım dedi ondan oyle oldu diger esyaları evi tutunca aldı oturma grubunu falan yoksa bizim planımızda evi tutup esyaları almaktı ama aksilikler pesimizi bırakmadı

Eminol sevdigim adamın askerligi hakkari semdilliye cıkınca bnde oyle dedim 15 ay ya nasıl gecer birde dogu operasyonlar cok sag kalırmı biz evlenemeyecegiz nasıl gecti cehennem ızdırabı gibiydi ama o dertleri bin sukur atlattık yeni seylere baslayınca kucuk detaylara da takılıyosun canm simdi o kotu gunler geri de kaldı yeni yasam yeni dertler getiriyor kucuk mu kucuk evet ama insanın oyle bir dur vakti geliyor ki incir cekirdegini doldurmayacak seyleri takıyorsunuz farkındayım evett ama kendimi alıkoyamıyorum ))))

Bu donemler normaldir.gecenyil buzaman ben de boyleydim.cok sukur Rabbim yuva yapana yardim ediyor herseyi yoluna koyuyor.sinir krizlerine girerek isyana yonelmeyin Allah korusun.neguzel demissiniz 15 ay nasil gecti diye.o gunlerin stresi daha mi hafifti? Ben de sorunlar yasadim sabrettim dualarla coksukur Allah kismet etti esime kavustum.ama tum strese ragmen gecenyil buzamanlara donmek de isterdim.baska bi heyecandi.bidaha yasayamayacaginiz gunler,sinirlenerek ziyan etmemeye,sukurle sabirla atlatmaya calisin insallah

Canm bnmde evimin odaları küçük küçük. Gardrobu ayri bir odaya kurdum. Yatak odasina sigiyordu ama tepis tepis oluyordu. Inan hic pisman deilim. Sadece o oda dagilior giyinme odasi oldu orası soyunuyoruz dökünüyoruz hersey orda. Camasirlarimi kurutuyorum utuluyorum hop yerlerine. Kurtarici gibi oluyir.
Düğün stresi inan ölcekmissin gibi gelir ay olmicak ay soyle olcak falan ama gecior sen tadini cikar ohhhh:-D

kızzz mutluluklaaaarrrrr
şu an bunları dert etmen normal düğün öncesi stresi işte,ama sabret kuzucuk geçicek hepsi
mutlu olsanaaa sevdiğin adamın yanında uyuyacaksın,kokusunu hep yanıbaşında duyacaksınnn
hem giyinme odanız olmuş bak çok modern heheheh
yatak odam olmasın kuru döşekte yatayım da sevdiceğime sarılarak uyuyayım daha ne isterim Allahımm

Tesekkur ederim arkadasım yorumun icin valla bn bu zamnlara donmek istermiyim su anki cevabım hayır olur :)) cok zor sınavlardan gectik geciyoruzda bunlar kucuk seyler tabi de cok zor seyler atlattık iste boyle ufak tefek seylerden cıkıyor bi sekilde rabbime isyan mı asla etmem bol bol dua ediyorum hergun allahım yardım etsin insallah derdi olan herkese anlatayım rahatlayayım dedim okadar bnde aileme anlatamıyorum cunku canları sıkılmasın diye o yuzden cevap veren herkese cok tesekkur ediyorum kucukte olsa taktım iste anlattım rahatladım ohhh beee: ))))))

Canım tesekkur ederim cevabın icin valla gıyınme odası fikri fena degilmis aslında orayı oyle organize edebilirm aslında: )))) iste canım ya dugun stresi zor uzaklık mesafe olayı ondan daha zor allah yardımcısı olsun bu yolda olan herkesin bnmde tabiki :)))

Dusunsene belki de en cok hayalini kurduğun güne sadece 22 gun kalmis...sonra hayatinda boyle bir heyecan kalmayacak.bidaha gelin olmayacaksin.madem rahatladin tadini cikarmaya bak artik...yap nazini niyazini sen bu dugunun basrolusun
Hepsi birer sinav unutma,seytanin "neden ya" tuzagina dusme

Gercektenmi ya ayyyy cok sevindim bnmle aynı kaderi paylasan bi arkadas valla iyiki yazmısım cok rahatladım bnde oyle kullanıcam mecbur tesekkur ederim cevabın icin canım: )))))

Dogru soyluyosun canım cok sagolun valla buraya dertli giren mutlu cıkıyor heralde inanılmaz rahatladım su an gercekten dert sacma da olsa paylasmak guzel bisey tesekkur ederim tekrar: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…