Bu da garip bir dert

Kız kullansam ne olacak bırakınca olacam:

iyi de sen omrunde sadece bir iki ay 7ser gunluk adet donemi gecirmeyeceksin. Menapoza kadar kocan istedikce surekli ilac mi kullanmayi dusunuyorsun?
Yapma Allah askina.
Benim de 8 gun suruyor. Kocam pasa pasa bekliyor, centik atiyor her gecen gune

Ee o zaman niye konu açtın şimdi?
Kocam çok istekli yaaaa adet günlerimde bile rahat durmuyor diyerek kocanın çok istekli olduğunu mu düşündürtmek istiyorsun yani nedir?
Sana başka nasıl yardımcı olucaz elle yardım et olmaz da ayak anal filan seç beğen al...

iyi de sen omrunde sadece bir iki ay 7ser gunluk adet donemi gecirmeyeceksin. Menapoza kadar kocan istedikce surekli ilac mi kullanmayi dusunuyorsun?
Yapma Allah askina.
Benim de 8 gun suruyor. Kocam pasa pasa bekliyor, centik atiyor her gecen gune
Yok ya zaten kullanmam. 8 günde hiç mi bişey olmuyor?

iğrenç değil, o emojiye gerek yok.
ama yapmak istemiyorsanız geriye 2 seçenek kalıyor: anal seks (bunu kabul etmeyecek biri olarak tanıyorum sizi) ya da elle mastürbasyon.

elinizle yapın o zaman.

bu seçenekleri sizin de biliyor olmanız gerek aslında, konu açmanız garip geldi bana.

Hayır canım nr münasebet
Asla o düşünce olamaz.
Bakacağız mecburen

Elmasçım eşine bir sorsana. Vajinayla muhattap olmadan bir seyler yapabilir miyiz sence? Neler var fantazi dünyanda sevgili kocacım yeni yeni seyler deneyelim

Açıkça yazmak gerekirse oral yolla bir takim seyler yapılabilir

Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.
Yeni olduğu için normal değil mi ?

Hayırli olsun elmas
Ne zaman evlendin babanın nasıl ikna ettin konu actin mi bilmiyorum. .
Sonunda kavustun He :)

1hafta iyidir candir yıllar geçince 1 hafta bile az gelecek

Sjsjsj bir atasözü var da ayıp olur yazmayım. Konu sahibi de ne ona geliyor ne buna velhasıl kelam diyeceğim o. Sırf vajinalle ömür mü geçer adama yazık sjsjs.

Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.
Yeni olduğu için normal değil mi ?
geriye başka ilişki şekli kalmıyor ki.
dokunmadan adam nasıl boşalsın?

ayrıca sevişiyorsunuz ama dokunmaya mı çekiniyorsunuz? nasıl oluyor o iş o zaman ben anlamıyorum

Yok ya soramam da öyle açık açık.
Girgir olayı vardiya . Girgir i kapip hali girgirlayim diyorum acı çeksin diye sen ne diyorsun

Hayırli olsun elmas
Ne zaman evlendin babanın nasıl ikna ettin konu actin mi bilmiyorum. .
Sonunda kavustun He :)

1hafta iyidir candir yıllar geçince 1 hafta bile az gelecek
Teşekkür ederim yaaa.
Komşu sayesinde oldu. Allaha şükür oldu
Rabbim seni de hayırlı insanlarla karsilastirsin

Benim 10gun sürüyor

ay bence de. bu konunun açılma amacı bu, başka bir şey olamaz ya.

yapılabilecek 4 şey var; vajinal, anal, oral, el.
dördünü de yetişkin her insan bilir.
bizden ekstra ne söylemizi bekliyor olabilir ya?
nasıl bir öneriyle gelebiliriz ki? yeni bir ilişki şekli mi icat edelim?

Yok ya soramam da öyle açık açık.
Girgir olayı vardiya . Girgir i kapip hali girgirlayim diyorum acı çeksin diye sen ne diyorsun

Ben ne diyorum biliyo musun bak yazayım:

1) konuyu tamamen geyik yapıp bir yandan da "bakın ne biçim kadınım kocam duramıyor yerinde" muhabbeti yapmak icin actın

2) adamla öpüşüp edip, içine girdiğinde miden bulanmıyor ama elinle yapabilirsin diyoruz olmaz oral yap diyoruz olmaz.. (anal zaten yapmayın sağlığınız için zararlı) yani aslında bir cevap beklemiyosun sen burda

3) acı cektireyim ne diyorsun diye bir cevap zaten konunun ciddiyetsizliğini ve konuyu "esinize nasıl cilve yapıyorsunuz" konusuna cevirmek istediğini apacık belli ediyor.

4) keske hem kendi vücudun hem de esinin vücudu hakkında yeterli bilgiyi edinip evlenmeye kalksaydın böyle manasız bir konu acmamış olurdun

Ve eklemek istiyorum ki, keske çalışmaya ya da okumaya başlasaydın da evde oturup boşluktan böyle manasız konular açmasaydın

Bana verdiğin şu cevapla zaten belli ettin kendini. Ben de ilk mesajımda aman yardımcı olayım ama elması da utandırmıyım diye binbir sekle girerek yazmıştım yorumumu...

Eee mastürbasyona çekiniyorsunuz,oral seks olmaz diyorsunuz, anal seks hayır diyorsunuz geriye sadece tek bir yer kalıyor içiniz el verirse yaparsınız. Ayrıca 1 hafta kendini tutamayan adam da ne bileyim gelecekte 1 ay uzak kalsanız birbirinizden nolacak? Ya da gebelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…