oral seks yapın
Ahaha valla 80lik dedeme yaptık olmadi. Buna hiç yaramaz: )Yemegine şap at.
Kız kullansam ne olacak bırakınca olacam:
Ee o zaman niye konu açtın şimdi?yapamam.
Yok ya zaten kullanmam. 8 günde hiç mi bişey olmuyor?iyi de sen omrunde sadece bir iki ay 7ser gunluk adet donemi gecirmeyeceksin. Menapoza kadar kocan istedikce surekli ilac mi kullanmayi dusunuyorsun?
Yapma Allah askina.
Benim de 8 gun suruyor. Kocam pasa pasa bekliyor, centik atiyor her gecen gune
iğrenç değil, o emojiye gerek yok.yapamam.
Hayır canım nr münasebetEe o zaman niye konu açtın şimdi?
Kocam çok istekli yaaaa adet günlerimde bile rahat durmuyor diyerek kocanın çok istekli olduğunu mu düşündürtmek istiyorsun yani nedir?
Sana başka nasıl yardımcı olucaz elle yardım et olmaz da ayak anal filan seç beğen al...
Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.iğrenç değil, o emojiye gerek yok.
ama yapmak istemiyorsanız geriye 2 seçenek kalıyor: anal seks (bunu kabul etmeyecek biri olarak tanıyorum sizi) ya da elle mastürbasyon.
elinizle yapın o zaman.
bu seçenekleri sizin de biliyor olmanız gerek aslında, konu açmanız garip geldi bana.
iğrenç değil, o emojiye gerek yok.
ama yapmak istemiyorsanız geriye 2 seçenek kalıyor: anal seks (bunu kabul etmeyecek biri olarak tanıyorum sizi) ya da elle mastürbasyon.
elinizle yapın o zaman.
bu seçenekleri sizin de biliyor olmanız gerek aslında, konu açmanız garip geldi bana.
geriye başka ilişki şekli kalmıyor ki.Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.
Yeni olduğu için normal değil mi ?
Yok ya soramam da öyle açık açık.Elmasçım eşine bir sorsana. Vajinayla muhattap olmadan bir seyler yapabilir miyiz sence? Neler var fantazi dünyanda sevgili kocacım yeni yeni seyler deneyelim
Açıkça yazmak gerekirse oral yolla bir takim seyler yapılabilir
Teşekkür ederim yaaa.Hayırli olsun elmas
Ne zaman evlendin babanın nasıl ikna ettin konu actin mi bilmiyorum. .
Sonunda kavustun He :)
1hafta iyidir candir yıllar geçince 1 hafta bile az gelecek
Oh oh. Nasıl dayanıyorsunuz kuzum ?Benim 10gun sürüyor
ay bence de. bu konunun açılma amacı bu, başka bir şey olamaz ya.Ee o zaman niye konu açtın şimdi?
Kocam çok istekli yaaaa adet günlerimde bile rahat durmuyor diyerek kocanın çok istekli olduğunu mu düşündürtmek istiyorsun yani nedir?
Sana başka nasıl yardımcı olucaz elle yardım et olmaz da ayak anal filan seç beğen al...
Yok ya soramam da öyle açık açık.
Girgir olayı vardiya . Girgir i kapip hali girgirlayim diyorum acı çeksin diye sen ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?