Doğru dedin valla ben de anlamadım amacını. Bazı kadınlar seks muhabbeti yapmayı çok seviyor dediğimi gene yanlış anlamayın. Yani yok altın günlerinde oral seks muhabbeti yapıyor musunuz konusunu da gördü ya gözler bazı kadınların kocişkolarıyla seks hikayelerini ballandıra ballandıra anlattıklarını düşünüyorum. Halbuki kocişkolar da karılarıyla seks muhabbetini arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatmazlar neyse...ay bence de. bu konunun açılma amacı bu, başka bir şey olamaz ya.
yapılabilecek 4 şey var; vajinal, anal, oral, el.
dördünü de yetişkin her insan bilir.
bizden ekstra ne söylemizi bekliyor olabilir ya?
nasıl bir öneriyle gelebiliriz ki? yeni bir ilişki şekli mi icat edelim?
ay vajinali kabul ettiğine şükretsin bence, neresi neresine giriyor yahu midesi nasıl kaldırır insanınSjsjsj bir atasözü var da ayıp olur yazmayım. Konu sahibi de ne ona geliyor ne buna velhasıl kelam diyeceğim o. Sırf vajinalle ömür mü geçer adama yazık sjsjs.
ay bence de. bu konunun açılma amacı bu, başka bir şey olamaz ya.
yapılabilecek 4 şey var; vajinal, anal, oral, el.
dördünü de yetişkin her insan bilir.
bizden ekstra ne söylemizi bekliyor olabilir ya?
nasıl bir öneriyle gelebiliriz ki? yeni bir ilişki şekli mi icat edelim?
Oh oh. Nasıl dayanıyorsunuz kuzum ?
Bunların ikili kombinasyonları da oluyor mesela. Konu sahibi şimdi hepimizi sapık ilan edecek ehehe. Şaka bir yana konu sahibi, tek tip ilişki, tek pozisyonla adam senden çabuk sıkılır. Biraz ilişkinize renk gelsin bence. El gırgırı falan düşünüyorsun yani, bu daha berbat.
O neydi gııız? Çözemedim bunuBunların ikili kombinasyonları da oluyor mesela
El girgiriyla tam olarak ne yapiliyor ki.
O neydi gııız? Çözemedim bunu
Cıks. Özele geeelBanlatmak mı istiyorsun beni shjsj.
El girgiriyla tam olarak ne yapiliyor ki.
Ay şu kocişkolarına cilve yapan hatunların dalga konusuydu. Bir üye halı gırgırlıyormuş cilve için. Bu üye kimse ortaya çıksın lütfen çok etkili cilve yöntemiAy bilmiyorum halı gırgırlamam mı lazım illa falan yazmış, memeleri sallandırıyor herhalde.
Ay şu kocişkolarına cilve yapan hatunların dalga konusuydu. Bir üye halı gırgırlıyormuş cilve için. Bu üye kimse ortaya çıksın lütfen çok etkili cilve yöntemi
Hayır ya evli barkliyiz sonucda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?