Bu da garip bir dert

Nişanl
Yani yazmiyim dedim de, 21 gun neyinize yetmiyor ya hu, illa sevismek mi lazim, sarilin opusun, koynuna yat, bunlar bile yeter, hem az ozlersiniz birbirinizi, 7 gun de duramayan adamdan korkarim yani ne o.
Nişanlıyken, bekarken nasıl durmuş bu adam? ?

Offf ne kadar uzadı bu gırgır konusu ..yapıp sonuç elde edenler var :) ben de sayfaya yazan biri olarak denedim mi ,tabikı hayır ! Boşanmaya niyetim yok :) fatezilerim biraz farklı :) o sebeple eşim hüsrana uğrar .. benim yapabileceğim birşey değil zaten .biz o sayfada girgirin mecazini yaptık kendisini değil .

Konu sahibi ,yeni evlisin, girgirdan başka Fantezi bulamadın mı yoksa sayfayı +18e mi çevirmek istiyorsun ? Gel oral sexe he de ,başka çaren yok ..analı sağlıksız bulduğum için tavsiye edemiyorum ama bana birşey olmaz diyorsan sen bilirsin :) regl döneminde vajinal sexi midenin kaldıracağını sanmıyorum ,en azından esinin ,hiç girişme ..

Ayrıca 7 gün sabredemeyeck adama da çok iyi gözle bakmam ..he senin için sorun yoksa bırak kendi çözsün işini yada yardımcı ol ,onu yapmam bunu yapmam deme :)

Valla sayfa 10 a kadar okuduğumda azıcık sinirlenmistim de.
Sonra ne bileyim baya girgira ( şamataya) almışsınız bende hepsini okudum güldüm yani ne bileyim.
Sizi de guldurduysem ne mutlu diyeyim bari.

Valla o girgir konusunu burdan okumustum hatta bende salvar giyip yapacam falan demistim :deli:

Neyse geçin bakalim dalganizi.
Ben yatıyorum :deli::deli:
Umarım şuan şalvar giyip gırgır yapmiyorsundur :KK53:
Seni kimse kurtaramaz o adamın elinden :D mokoko

Gırgır harbiden geyik.konusu olmuştu yaaa ne güldüydüm gırgırı bırak da bir abla vardı mutfak önlüğünü ciplakken üstüne geçirip kocasına cay kahve su götürüyordu öyle keşke duysa beni gelse vallahi yıkmıştı beni gülmekten :-)

Ay kim o ahahaha, konu sahibi sen de yap hiçbir öneriye sıcak bakmıyorsun belki buna bakarsın.

Offf ne kadar uzadı bu gırgır konusu ..yapıp sonuç elde edenler var :) ben de sayfaya yazan biri olarak denedim mi ,tabikı hayır ! Boşanmaya niyetim yok :) fatezilerim biraz farklı :) o sebeple eşim hüsrana uğrar .. benim yapabileceğim birşey değil zaten .biz o sayfada girgirin mecazini yaptık kendisini değil .

Konu sahibi ,yeni evlisin, girgirdan başka Fantezi bulamadın mı yoksa sayfayı +18e mi çevirmek istiyorsun ? Gel oral sexe he de ,başka çaren yok ..analı sağlıksız bulduğum için tavsiye edemiyorum ama bana birşey olmaz diyorsan sen bilirsin :) regl döneminde vajinal sexi midenin kaldıracağını sanmıyorum ,en azından esinin ,hiç girişme ..

Ayrıca 7 gün sabredemeyeck adama da çok iyi gözle bakmam ..he senin için sorun yoksa bırak kendi çözsün işini yada yardımcı ol ,onu yapmam bunu yapmam deme :)

Biz konu sahibine dedik zaten, kendi söyledi "İlla halı gırgırlamam mı lazım" diye ama klasik vajinal pozisyon dışında hiçbir öneriye sıcak bakmadı, ay bu iğrenç ay şu iğrenç. E ne yapalım yani, o zaman halı gırgırla dedik. :)

Biz konu sahibine dedik zaten, kendi söyledi "İlla halı gırgırlamam mı lazım" diye ama klasik vajinal pozisyon dışında hiçbir öneriye sıcak bakmadı, ay bu iğrenç ay şu iğrenç. E ne yapalım yani, o zaman halı gırgırla dedik. :)
Laf atanlara dedim sana demedim .konu sahibinin derdi başka ..ona yok buna yok ..bir anda vahiy mi gelecek şunu yap diye ? Tabuları yikacaksin ,keyFine bakacaksın ..regl döneminde oral candır :D

Laf atanlara dedim sana demedim .konu sahibinin derdi başka ..ona yok buna yok ..bir anda vahiy mi gelecek şunu yap diye ? Tabuları yikacaksin ,keyFine bakacaksın ..regl döneminde oral candır :KK70:

Aaa lütfen konu sahibi iğrenç buluyor bunu. Tek bildiği pozisyon Kızılay'da kan verme pozisyonuysa işi cidden çok zor :bicak:

Aaa lütfen konu sahibi iğrenç buluyor bunu. Tek bildiği pozisyon Kızılay'da kan verme pozisyonuysa işi cidden çok zor :bicak:
Ben ona çok yöntem söylerim de kk yıkılır :D ban günümde de değilim :)

Kizilayda kan verme pozisyonuna devam :KK53:

1 haftalık zaruri durumunda başının çaresine bakıversin ya , ben orda adet ağrısından kıvranırken kimsenin gönlünü eyleyemem kusura bakmasın. Gitsin takılsın kafasına göre 1 hafta dayanamayan adam (bir zahmet bana da çaktırmasın)

Yine birilerinin eşi çok istekli, inanılmaz istekli, insan üstü istekli.. Yine birileri çok arzulanıyor, çılgınca, delice.. Ve yine birileri renksiz hayatının tekerine neon ışıkları taktırıp geziyor.. Eğleniyor muyuz gençler... :işsiz:

Bu sizin ayibiniz. Kivilcimi ateslemek onemli. :D

Back
X