- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
çare oral
Konu sahibi iğrenç buluyor lütfen kendisine misyoner ve halı gırgırlama dışındaki pozisyon önerilerinde bulunmayınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çare oral
Konu sahibi iğrenç buluyor lütfen kendisine misyoner ve halı gırgırlama dışındaki pozisyon önerilerinde bulunmayınız.
ergen usululu donla sevişin, onlar öyle hamile bile kalıyor![]()
Hahahaha çatalı da biraz açtın mı ouv çok sert.Koca kisisinin önünde egiliyorsun, kalcani ona döndürüyorsun. Gırgır yaparken iyice egilip bir yandan da kalca sallaniliyor.
Buna da cilve diyor bazı muhtesem kadınlar
Demek bu adamlar boşuna damacanaya hallenmiyor.. Nasıl olsa 'acaba damacana mı daha güzel yoksa ben mi' diye kıyaslama da yapılmaz. Damacana makul.Masturbasyona izin vermeyen sisme kadini gorunce napar cok merak ettim bir an
Ya burada biri vardı, reglken de yapacağını ama partnerinden nasıl saklayacağını danışıyordu.
O tarz bir cevap mı bekliyorsunuz merak ettim.
AlemsinizKonu sahibi iğrenç buluyor lütfen kendisine misyoner ve halı gırgırlama dışındaki pozisyon önerilerinde bulunmayınız.
Mesela benn nedense hep regl dönemlerimde bir haller oluyor aşırı istekli oluyorum hep dizginleyebiliyorum şükürregl döneminde bazı kadınların (kimse artık onlar) cinsel isteği tavan yapabilir, belki elmas onun için konu açtı da söyleyemedi,
şimdi adama yapacağı muamele onu tatmin etmez, dolayısıyla cevaplar yetersiz.
ergen usululu donla sevişin, onlar öyle hamile bile kalıyor![]()
Hepsini okuyamadim mesajlarin da nedir girgir fantezisi anlamadim. Konu sahibi dolamis diline girgir girgir deyip duruyor.Neeee ????
Ya Gırgır fantazisinden sonra şu an ikinci şokumu yaşıyorum. Gerçekten saklayabileceğini düşünüyor muydu ciddi ciddi ?
masturbasyona izin vermiyor muymuş hahahakıskanırım seni ben kıskanırım elinden bu nasıl regl allahım öleceğim sekssizlikten
![]()
Ahahahhahahahmasturbasyona izin vermiyor muymuş hahahakıskanırım seni ben kıskanırım elinden bu nasıl regl allahım öleceğim sekssizlikten
![]()
hahahah aynenKonu sahibi, bari sen halı gırgırlarken yapsın adam, günah.