Bu da gecer mi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Biliyorum beni yargilayacaksiniz ama buna da ihtiyacim var fikirlerinize de .
Eski konum bu annemin bana olan tavirlari yuzunden sevgilime catip ayrilmistim en son bi kere sarıldım sevgilim barıştik sandi bense bittigini söyledim agir laflar etmisti .
Ertesi gün gorustuk ben hatali oldugumu ona cok yüklendiğimi söyledim o beni istemedi . Cok kavga ediyomusuz mutlu degilmisiz yürümüyomus sevgim bunlarin ustesinden gelmeye yetmiyo nasil olsa bidaha ayrilcaksin dedi bana sanki intikam alir gibiydi benimle gecirdigi guzel gunleri anlatti sanki son konusma gibi kalktim gittim pesimden geldi evine birakcam dedi istemiyorum dedim biraz daha bu konulari konustuk yapma dedim istemiyorum dedi biraktim geldim yine kostu pesimden bi daha gorusmeyecekmiyiz dedi sen öyle istiyosun dedim tamam bende bidaha arayip sormam unutcam seni dedi .
Ne ınstagrama ne whatsapp a girmiyo hic bir sekilde yazmiyo sanki biranda öldü gibi mutlu degilim özlüyorum . Eski günlerimizi özluyorum ama o beni istemiyo galiba kendimi tutamayip tekrar yazmaktan bisey yapmaktan korkuyorum . Nasil ayaga kalkcam bilmiyorum gunler gecmiyo sanki uykularimdan uyaniyorum uyuyamiyorum ?

Yani bugün de ayrıldınız. Yarın yine ayrılırsın üzülme.

Ayrıl > Barış > Ayrıl > Barış > Nişanlan > Ayrıl > Nişan tekrarla > Evlen > Evi terket > Annenin evine git > Eve geri Dön > Boşan ......

Forum falınıza baktım bu çıktı...

Ordan sen degil de o kalkıp gitseydi. Cunku sen hata yaptim özür dilerim demek için buluşmuşsun. Yine sen kalkıp ayrilmissin. Ee cocuk hakli yani ha bire ayrikik mi olur. Ciddi düşünüyoruz diyosun bir de. Evlenince de öyle mi olacak. Sen de biraz ceki düzen ver kendine. Tamam üzülüyorsun ama cocuk hakli.

Evet hakli bende hatamin farkindayim ama istemiyo ne yapabilirimki bidaha mi konussam

Gecmedi ama yakinlasma oldu . O an oyle davranmisim üstune gitmisim kabul ediyorum farkında degildim ne yaptigimin ortalik sakinlesince farkina vardim ne yapmaliyim ben simdi

Gecmedi ama yakinlasma oldu . O an oyle davranmisim üstune gitmisim kabul ediyorum farkında degildim ne yaptigimin ortalik sakinlesince farkina vardim ne yapmaliyim ben simdi
Birak gitsin.
Hayati organın değil bu adam sonuçta.
Bittiyse bitti de ve önüne bak.
Anneni de ikna et.
Evlenmek istemedi aramizda bir şey geçmedi de.
Yakma kendini.

Annemle aram duzeldi ama boyle hatali oldugumu dusundukce kendimi sorguluyorum ve suclu hissediyorum
Birak gitsin.
Hayati organın değil bu adam sonuçta.
Bittiyse bitti de ve önüne bak.
Anneni de ikna et.
Evlenmek istemedi aramizda bir şey geçmedi de.
Yakma kendini.

Annemle aram duzeldi ama boyle hatali oldugumu dusundukce kendimi sorguluyorum ve suclu hissediyorum
hatalı derken ortada doğru düzgün bir tartışma sebebide yokki sadece çocuk gibi ayrıl-barış.Sizi seven zaten yanınızda olur gelir gelmezse zaten sevgi diye bir şey yoktur

Bende ona bunu söyledim evet yiprandik ama yeterince istersek duzeliriz dedim ben ustume duseni yapmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi
hatalı derken ortada doğru düzgün bir tartışma sebebide yokki sadece çocuk gibi ayrıl-barış.Sizi seven zaten yanınızda olur gelir gelmezse zaten sevgi diye bir şey yoktur

Ayrılıp barısmak rutınınız olmus Ayrıldıgınız gıbı gene barısır siniz, sonra gene barısır siniz sonra gene ayrılırsınız sonra gene Ba....

Hem istemiyorum diyor, hem peşimden geldi peşimi bırakmadı güzel günlerimizi anlattı diyorsun,i hiçbir şey anlamadım. Ailene söyle, evlenelim diye ısrar etmeseydin keşke bu kadar üzülüyorsan. Annen öğrendi diye bu yaşta evlenmek zorunda mısın onu hiç anlayamadım? Görüşmeye , flört etmeye devam ederdiniz daha ne var sanki

Israr etmedim Sadec e durumumuz ne olcak onu ogrenmek istedim zaten bu yuzden bitmediki . Yorulmusuz yipranmisiz nasil olsa bitecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…