Bu da mı ödem?

Ufak_tefek

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
666
599
303
Merhaba arkadaşlar.
İki ay önce hem sağlık hem de estetik amaçlı burun ameliyatı oldum.
Son zamanlarda bütün ödem burun ucuma toplandı adeta.
Forumdan okuduğum kadarıyla burun ucu şişliği zor iniyormus.
Fakat benim iki burun deliği arasında ki yer yani tıptaki adıyla columellanin kalin ve sarkık durması.
Ozellikle önden bakınca beni çok rahatsız ediyor.
Doktoruma bu kısım böyle mi kalacak dediğimde bir miktar İnecek dedi fakat bu cevap beni tatmin etmedi.
Ayni durumu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi

Açıklayıcı olması adına fotoğraf koydum.
İsteyene özelden daha net fotoğraf gönderebilirim.

Baya şiş tabiki ödem şekli değişmiş ödemden benim de aynı iki ay oldu delikler farklı ama şiş yani deşir mutlaka senin daha şiş bol su tavsiye ederim az az da masaj

Baya şiş tabiki ödem şekli değişmiş ödemden benim de aynı iki ay oldu delikler farklı ama şiş yani deşir mutlaka senin daha şiş bol su tavsiye ederim az az da masaj
Teşekkür ederim cevabın için.
Evet bayağı şişlik var ama başkalarının şiş burunlarina bakıyorum uc kısim böyle sarkık ve kocaman degil:)
Dediğin gibi odemdir inşallah düzelir.
Doktorum masaj vermedi bu arada.

Kalın derili burnunuz anladığım kadarıyla böyle burunları her doktor ameliyat edemiyor mutlaka iyi bir doktor olmalı kalın derilerde ödem 1 sene sürebiliyor hatta çoğu doktor ameliyatta enjeksiyon uyguluyor daha hızlı ıyilessin diye istanbul da ki estetik cerrahlarının yarısını gezince uzman oldum

6 7 ay sonra burun delikleri arasında ki farklılık ve şişlik geçmezse o zaman doktor başaramadı demektir ama şu an çok yeni eski halini bilmediğim için çok yorum yapamıyorum çok büyükse küçültme fazla yapamıyorlar 6 ayı doldurmadan üzülme derim ben benim arkadaşımın burun ucu yamuktu doktor düzelicek dediğinde kimse inanmamisti ama 6 ay sonra nasıl olduysa düzeldi sahiden bekle bakalım

Ve masaj ödem gidermede etkilidir aslında nasıl vermedi anlamadım
Çok teşekkür ederim yardımın için:)
Aslında çok büyük bir burnum yoktu,kemerliydi ve ucu düşüktü.
Bu fotoğrafta çok yakından çektim burnum daha sis ve büyük cikmis:)
Sana özelden daha net resimlerini göndereceğim.

Arkadaşlar doktorum bana masaj vermediği halde ben ufak ufak masaj yapmaya başladım,sanki masaj yapınca şişlikler biraz iniyor gibi.
Üç ay olacak ameliyat olalı neredeyse.
Bu saatten sonra masajının bir faydası olur mu sizce?

sizin 3 ay olmuş.en az 6 ay geçmesi gerekiyor mu?
burun ameliyatı olmadım ama buna benzer ödemli bir işlem olarak gıdımı aldırdım.
hergün foto çekip kafayı yiyordum.
en sonunda pes ettim. 2 ay bakmadım aynaya ki en sonunda en güzeli oldu.

Evet en az altı ay deniyor ama sabırsız mı davranıyorum bilmem:)
Aynadan uzak durmak en iyisi de bi basarabilsem

Masajin faydası kesinlikle var canım ama nasıl bir şekilde yapiyosun o da önemli. Genelde çoğu kişiye bu masajı veriyorlar banada bunu verdi doktor: Gerçi artık yapmıyorum ama ilk zamanlar kesinlikle iyi geliyordu.
O bahsettigin bölge de şuan fazla ödemli fotoda çok belli oluyor kuzum. Bana ilk zamanlarda yolladiginda daha da ödemli duruyordu. Sanki biraz gecmis. 6. Aya kadar mutlaka bir miktar toparlanir ama tamamen gidermi bilemiyorum

Ben de netten bu videoyu izledikten sonra yapmaya basladim canım,çok bastirmiyorum ama birşey olur diye korkudan:)
Dediğin gibi uç bölge fazla odemli fakat ödemler gidince bu sarkiklik gidermi emin değilim.
Mecburen altı ay dolmasını bekleyeceğim.
Sarkiklik düzelmezse eğer ameliyatsız bir çözümü var mıdır sence?
İkinci bir ameliyat istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…