- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Teşekkür ederim cevabın için.Baya şiş tabiki ödem şekli değişmiş ödemden benim de aynı iki ay oldu delikler farklı ama şiş yani deşir mutlaka senin daha şiş bol su tavsiye ederim az az da masaj
Çok teşekkür ederim yardımın için:)Ve masaj ödem gidermede etkilidir aslında nasıl vermedi anlamadım
Hiç masajdan bahsetmedi doktor,ben de sormadım.Ve masaj ödem gidermede etkilidir aslında nasıl vermedi anlamadım
Atarım tabi:)Banada atsana resim aynı tarihte ameliyat olmuşuz seninle benimde kemerli ve düşüktü burnum
Evet en az altı ay deniyor ama sabırsız mı davranıyorum bilmem:)sizin 3 ay olmuş.en az 6 ay geçmesi gerekiyor mu?
burun ameliyatı olmadım ama buna benzer ödemli bir işlem olarak gıdımı aldırdım.
hergün foto çekip kafayı yiyordum.
en sonunda pes ettim. 2 ay bakmadım aynaya ki en sonunda en güzeli oldu.
Ben de netten bu videoyu izledikten sonra yapmaya basladim canım,çok bastirmiyorum ama birşey olur diye korkudan:)Masajin faydası kesinlikle var canım ama nasıl bir şekilde yapiyosun o da önemli. Genelde çoğu kişiye bu masajı veriyorlar banada bunu verdi doktor:Gerçi artık yapmıyorum ama ilk zamanlar kesinlikle iyi geliyordu.
O bahsettigin bölge de şuan fazla ödemli fotoda çok belli oluyor kuzum. Bana ilk zamanlarda yolladiginda daha da ödemli duruyordu. Sanki biraz gecmis. 6. Aya kadar mutlaka bir miktar toparlanir ama tamamen gidermi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?