- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Aynen Hafif hafif yap bence bişey olacağını sanmıyorum :))Ben de netten bu videoyu izledikten sonra yapmaya basladim canım,çok bastirmiyorum ama birşey olur diye korkudan:)
Dediğin gibi uç bölge fazla odemli fakat ödemler gidince bu sarkiklik gidermi emin değilim.
Mecburen altı ay dolmasını bekleyeceğim.
Sarkiklik düzelmezse eğer ameliyatsız bir çözümü var mıdır sence?
İkinci bir ameliyat istemiyorum
Çok sağol canım,moral verdin bana.Aynen Hafif hafif yap bence bişey olacağını sanmıyorum :))
Kuzum ameliyat olsa da öyle önceki gibi olmaz lokalle hafif bir müdahale olur bence. Sonuçta uç kısım.
Mesela ornek vereyim, benim erkek kardeşim de ameliyat oldu onun bir delik problemli duruyor şuan 9. Ayı ,ilk dönemlerde megersem dikisi açılmış ondan öyle olmuş. İç kısımdan kıkırdağı falan çıkmış düşün. Doktor onu yerine koyup diğer deliği düzelticekmiş falan. Ona ragmen lokalle yarım saatlik kolay bir müdahale olcak demiş. Senin de uç kısımdaki o yeri bence kolayca halledebilir doktor. Baktın 6. Aya kadar duzelmezse ufak bir operasyonla halledersin,hiç moralini bozma canım
Bu sarkık burun ucu çok sinirimi bozuyor Tweety,bildiğin gibi değilSelam
Doktorun masaj vermediyse yapma bence,
Gerek görse önerirdi diye düşünüyorum,
En azından sor bence nasıl yapman gerektigini
Benim doktorumda masaj vermemişti ilk aylar bana,
Sonra gidişata göre önerdi
Çok sağol canım,moral verdin bana.
Çok sinirimi bozuyor uc kısim.
Düzelmezse doktor bı çaresine bakar umarım.
Kardeşine de çok geçmiş olsun.
Benim burun ucumda top gibi,Bu sarkık burun ucu çok sinirimi bozuyor Tweety,bildiğin gibi değil
Sanki adam burun kanatlarını yukarı kaldırmış da ucunu öylece bırakmıs gibi.
İşte bir umut belki masajla düzelir dedim
Onden çok kötü görünüyor
Aynen biz ilk aylar diyorduk nasıl gececek diye benim 6. Aya girmeme bişey kalmadı :)Teşekkür ederim canım. İnsallah düzelicek, duzelmezse bile doktorun bir şekilde halleder. İçini ferah tut. Olayın asıl zor kısmını atlattın bu ufak kusur da cidden halledilmicek bişey değil:) Şimdilik çok dusunmemeye,incelememeye çalış akışına bırak. Bı bakmışsın 6. Ay olmus:)
Yaa evet Tweety :))) Nasıl olacak geçecek bu aylar diyorduk az kaldı 6. Aya hepimizin :)Aynen biz ilk aylar diyorduk nasıl gececek diye benim 6. Aya girmeme bişey kalmadı :)
Benim hala sert gibi bence geç yumuşar benimkide :)Yaa evet Tweety :))) Nasıl olacak geçecek bu aylar diyorduk az kaldı 6. Aya hepimizin :)
Bu arada benim burnum yumuşamaya başladı son 1 haftadır ucunu hareket ettirebiliyorum dokununca falan içim bir tuhaf olmuyor artık :) Muayeneye de gittim geçen hafta. Doktor bı sorun yok ama burnun biraz geç yumuşayabilir, sonradan ucu düşmesin diye biraz sert yaptım falan dedi. Ona rağmen yumuşama oldu 6. Aya yaklastm diye sanırım
Ben telaşlaniyodum neden yumuşamadi hala diye, demekki bu bile doktorun burnu yapış tarzına göre değişiyormuş:)Benim hala sert gibi bence geç yumuşar benimkide :)
Dediğiniz gibi doğal olsun yeter diyordum,şimdi niye bu kadar inceliyorum bilmiyorumÖdem herkeste farklı şekilde olabiliyor bence de sıkma canını zaten ameliyat öncesi de normal doğal olsun desek de sonra kusursuz isteniyor takılıyor sürekli burna bakıp sanırım ki bu çok imkansız eskisinden iyi olsun yeter sıkmayın canınızı geçer elbet olmadı çaresi olsun yeter ki benimde top kısmı hala hafif şiş güzel sonuç alırız umarım
Bende öyleydim her türlü bu halinden iyi olur diyordum ama şimdi inceliyorum,ameliyat sonrası psikolojiyle boyle oluyor heraldeDediğiniz gibi doğal olsun yeter diyordum,şimdi niye bu kadar inceliyorum bilmiyorum
Aslında kötü değil burnum,sadece uç kısımda sarkiklik var o canımı sıkıyor
İnşallah ödemler geçince sıkıntı kalmaz hiçbirimizde.
Merhaba bende ameliyat oldum 5. aya yeni girdim sizce ucum daha çok küçülür mü ucu iner mi çok büyük kalın deriliyim6 7 ay sonra burun delikleri arasında ki farklılık ve şişlik geçmezse o zaman doktor başaramadı demektir ama şu an çok yeni eski halini bilmediğim için çok yorum yapamıyorum çok büyükse küçültme fazla yapamıyorlar 6 ayı doldurmadan üzülme derim ben benim arkadaşımın burun ucu yamuktu doktor düzelicek dediğinde kimse inanmamisti ama 6 ay sonra nasıl olduysa düzeldi sahiden bekle bakalım
merhaba ben 5. aya yeni girdim burnumun ucu çok büyük ve kalkık sizce inip küçülür mü ucunu küçülttüm dedi doktor kalın deriliyim?6 7 ay sonra burun delikleri arasında ki farklılık ve şişlik geçmezse o zaman doktor başaramadı demektir ama şu an çok yeni eski halini bilmediğim için çok yorum yapamıyorum çok büyükse küçültme fazla yapamıyorlar 6 ayı doldurmadan üzülme derim ben benim arkadaşımın burun ucu yamuktu doktor düzelicek dediğinde kimse inanmamisti ama 6 ay sonra nasıl olduysa düzeldi sahiden bekle bakalım
Kalın derililerde küçülme malesef 1 seneyi buluyor ödem çok zor geçiyorMerhaba bende ameliyat oldum 5. aya yeni girdim sizce ucum daha çok küçülür mü ucu iner mi çok büyük kalın deriliyim
merhaba ben 5. aya yeni girdim burnumun ucu çok büyük ve kalkık sizce inip küçülür mü ucunu küçülttüm dedi doktor kalın deriliyim?
Kalın Derili misiniz bi sene oldu mu sizin?Kalın derililerde küçülme malesef 1 seneyi buluyor ödem çok zor geçiyor
Mrb uzulmeyin benim de bunun gibiydi su an 4.ayim bitti epey indilerYardımcı olacak başka kimse yok mu
Evet katiliyorum benim de burun deliklerimden birisi yukaridaydi kavisliydi duzelir dedi dr nasil duzelecek dedim ama cidden duzeliyor gun gun degisiyor iniyor sekilleniyor6 7 ay sonra burun delikleri arasında ki farklılık ve şişlik geçmezse o zaman doktor başaramadı demektir ama şu an çok yeni eski halini bilmediğim için çok yorum yapamıyorum çok büyükse küçültme fazla yapamıyorlar 6 ayı doldurmadan üzülme derim ben benim arkadaşımın burun ucu yamuktu doktor düzelicek dediğinde kimse inanmamisti ama 6 ay sonra nasıl olduysa düzeldi sahiden bekle bakalım
Merhaba, teşekkür ederim yardiminiz içinMrb uzulmeyin benim de bunun gibiydi su an 4.ayim bitti epey indiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?