- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- 138
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Sen fotolari koyunca onu kiskandirdigini düsünmüstür umrumda degilsin diye cevap vermeye calisiyordur belki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sizi hala seviyor. Boşanmayın.... diyebilmeyi çok isterdimbana saçma geldi..insan sevmediği birini neden engeller ki..ilgilenmez bence..
Onu ilgilendiren bir durum yok ki..zaten bitti..o çok mazide kaldı:) çocukça işler işte:)Sen fotolari koyunca onu kiskandirdigini düsünmüstür umrumda degilsin diye cevap vermeye calisiyordur belki..
Peki seven bir adam kocanin sana yaptiklarini yapar mi ? Eminim ki senin hala onun sayfasina goz attigini bildigi icin engellemis.Lutfen artik bu evlilikle ilgili tutunacak bir dal aramaktan vazgec ve onune bak...bana saçma geldi..insan sevmediği birini neden engeller ki..ilgilenmez bence..
kızlarrr gerçekten bitti...valla şuan hiçbir his yokkk..nefret bile etmiyorum inanın..bitti benim için çoktannnn...bu bir dönemdi..yaşadım geçti gittiii...şuan çok huzurluyum...ben sadece onun davranışına anlam veremedim...Peki seven bir adam kocanin sana yaptiklarini yapar mi ? Eminim ki senin hala onun sayfasina goz attigini bildigi icin engellemis.Lutfen artik bu evlilikle ilgili tutunacak bir dal aramaktan vazgec ve onune bak...
Peki seven bir adam kocanin sana yaptiklarini yapar mi ? Eminim ki senin hala onun sayfasina goz attigini bildigi icin engellemis.Lutfen artik bu evlilikle ilgili tutunacak bir dal aramaktan vazgec ve onune bak...
o da görmemek için engellemiştir belki sizi hala seviyo olamaz mı? neden boşandığınızı bilmiyorum bu arada.Şuan yanında birini görsem canım yanmaz..başlarda engelledim falan..görmemek için..ama şuan his yok bende.. amann .ok şükürrrrr.....
Hayatnda basks vardr baska kısyle resmı vardr benmde basımdn gectı baskasnn fvdn bkKızlar benim konumu biliyorsunuz..şuan dava devam ediyor..yakın zamanda mahkeme var..benim sosyal sitede çoğu fotoğrafım dışarıya açık..düğündür v.s mutlu olduğum anları hep paylaştım..en ufak bir gönderme bile yapmadım..bayağı uzun bir süredir girmiyordum onun hesabına..bi bakiim dedim öylesine..hiçbir duygu yok..baktım beni engellemiş..:)) gerçekten inanır mısınız hiiiçç canım acımadı..çoktan bitti de..benşm sormak istediğim neden böyle bir saçmalık yaptı ki??..bu neyin göstergesiydi..
Görmek istemiyordur..ben de görmek istemediğim için engellemiştim..duygularım tavandı o sıra...ama şimdi çook şükür..benim duygular ona gitti heralde:)) amaaan bana gelmesin:)o da görmemek için engellemiştir belki sizi hala seviyo olamaz mı? neden boşandığınızı bilmiyorum bu arada.
baktım canım yok..zaten dava devam ediyor ya koyamaz..Hayatnda basks vardr baska kısyle resmı vardr benmde basımdn gectı baskasnn fvdn bk
Nıe. Bosanyonuz ozel dılsebaktım canım yok..zaten dava devam ediyor ya koyamaz..
E kendiniz de diyorsunuz, onu ilgilendiren bir durum olmadığından engellemiş olmasın. İlla ki ortak arkadaşlar beğendikçe gözüne giriyordur, ne gerek var görmeye demiştir, öyle doğal ki. Anlam aramanız yersiz.Onu ilgilendiren bir durum yok ki..zaten bitti..o çok mazide kaldı:) çocukça işler işte:)
baktım canım yok..zaten dava devam ediyor ya koyamaz..