Bu da oldu !

Sabrettim sadece belki esim anlar beni ilgilenir diye. Yapamadim onu tokst manyağı cunku yspsaydim o olayda bana fonerdi hep gunah kecisi oldum.
Esimi sramadim medaj atmadim hstti kirdim.
Boşanmayı idtiyorum cunku eşim degismez annesi ona obur dunyada lazimmis
Bi de "kari koca bulunur, ana bulunmaz" klasiği var midemi bulandıran.. Boyleleri cok kullanir bunu.. Ulan eşin annene haksızlık yapiyorsa bu cumleyi kur, anlarim da sorun cikaran annen, kavga cikaran annen, fitne sokup huzur birakmayan annen.. Bunlara ragmen bu cumle neden kurulur? "Isterse iftira ile yuva yiksin, kari bulurum ana bulamam" nasil bir kafadir? Hem ananı at diyen de yok; adaletli ol, eşini ezdirme.. Ezdirmemek demek kalkip annene sövmek demek değildir.. Bin tane yolu var insanlara hadlerini bildirmenin..
Ayrica dinî bilgisi cok ise, kadinlarin Allah'in emaneti oldugunu ve Peygamberimiz'in (asm) eşlerine davranışlarını hatırlasın eşin olacak şahıs..
Allah cahil insan şerrinden korusun..

Ailem evi ayırsin diyor annem istemiyor belli yani millet ne der seyi vsr birazda. Ayrilmak inan cok istiyorum yarin gidicem hasteney annem gelmese d Alicam rapor

sen eger o eve geri dönersen ya da kocanla barışıp ayrı eve cikarsan yasadiklarinin daha beterini yaşayacaksın. çünkü çaresiz olduğunu, gidecek yerin olmadığını dusunecekler. iki kere iki dört eder farklı sonuç bekleme.

daha hala nasıl ayrı ev olursa düzelir diyebiliyorsun peki?
ben sen ve senin gibi kadınları anlamıyorum hadi sizin psikolojiniz bozuk, etrafınızda yol gösteren, yardim eden bir tane mi akli başında akrabanız, yakininiz yok?

senin dusuncelerin sağlıklı degil, hemen darp raporu al davanı ac. O kaynana denen şahsa da tazminat davası ac.

lütfen mantıklı düşün kendine gel. çocuğunu düşün.

Gerçekten yapabilirim calisip çocuğuma ve kendime bakabilirim cok çektim cok calistim her isyerinden cikisimda patronlarım gitme dedi cunku orda da isleri ustlenirdim caliskanim ama iste destek istiyorum su an hissiz bi kadinim acim yok tek derdim kızım konuşması büyümesi beni anlamasi onunla mutlu olmak evlendigimden beri mutlu olmadim hic mi diye sorarsan bi elin bes parmağını gecmrz.

Bi de "kari koca bulunur, ana bulunmaz" klasiği var midemi bulandıran.. Boyleleri cok kullanir bunu.. Ulan eşin annene haksızlık yapiyorsa bu cumleyi kur, anlarim da sorun cikaran annen, kavga cikaran annen, fitne sokup huzur birakmayan annen.. Bunlara ragmen bu cumle neden kurulur? "Isterse iftira ile yuva yiksin, kari bulurum ana bulamam" nasil bir kafadir? Hem ananı at diyen de yok; adaletli ol, eşini ezdirme.. Ezdirmemek demek kalkip annene sövmek demek değildir.. Bin tane yolu var insanlara hadlerini bildirmenin..
Ayrica dinî bilgisi cok ise, kadinlarin Allah'in emaneti oldugunu ve Peygamberimiz'in (asm) eşlerine davranışlarını hatırlasın eşin olacak şahıs..
Allah cahil insan şerrinden korusun..

Benden faza degil her zaman soyler sen bilgilisin diye. Hatta hesap kitabi ben yaparım diye kaynanam sen kimsin kariisyosun derdi

Gerçekten yapabilirim calisip çocuğuma ve kendime bakabilirim cok çektim cok calistim her isyerinden cikisimda patronlarım gitme dedi cunku orda da isleri ustlenirdim caliskanim ama iste destek istiyorum su an hissiz bi kadinim acim yok tek derdim kızım konuşması büyümesi beni anlamasi onunla mutlu olmak evlendigimden beri mutlu olmadim hic mi diye sorarsan bi elin bes parmağını gecmrz.

kızını dusunuyorsan bu kadar çoktan ayrılmalıydın o evden. çocuğunu düşünen bir kadın elalem ne der dememeli. çocuğa sana attigi tokat gelmiş ya düşünsene ortamı allah askina. benim içim gitti burada.

Delirdim psikolojim bozuldu biliyo musun cocugum baba gel gel dede git gel su ve bi kac hayvan sesi çıkarmaktan baska bisey yapmiyo cok akilli ama konusmuyor baska. İceriden neler cektim keske bunu hamileyken yapsaydim cocugum evet ama esimle konusmayinca ona puskuremiyorum anliyo musun ? Derdim tokat degil ev değil esim de değil derdim çocuğum zaten. Konusmuyor ve esim ilgilenmiyor kendimi gectim ben zaten. Çocuk doktoruna goturelim dedigimde de celalleniyor bende istiyorum boşanmayı ama çocuğum kıymetsiz babasindan eksik kalmadin istiyorum neden cubku yenilen Pehlivan güreşe doymazmis
o cocugunuz icin yarin siz kiymetsiz olacaksiniz haberiniz olsun
ona bu hayati reva gordugunuz icin
ebeveynlik sadece cocugun yemegini yedirmek suyunu icirmek yurutmek konusmak ne isterse almak degildir
gerektiginde cocugunuzun guvenligini saglamak rahat ve huzurlu bir ortam saglamakta bizlerin gorevi
rahat ortami babasinin yaninda saglayamiyorsaniz ve baba bu durum icin kilini kipirdatmiyorsa gorev size dusuyor maalesef

Arkanızda güçlü bir aileniz olmadığı için sizi ezme cesareti buluyorlar. Eğer tokat olayını görmezden gelirseniz o evde daha çok dayak yersiniz. Elalem ne der lafından nefret ediyorum. Hayatınızı başkaların ne düşündüğüne göre yaşarsanız daha çok canınız yanar.

KURTAR KENDİNİ KURTAR !!!!! ya çocugun için onun senin gibi ezilen bir kadın yada babası gibi bir hayvan olmaması için ne kadar zor olursa olsun GİTME !! bak önceden çalışmıssın şimdide çalişırsın annen de çocuğuna bakar daha çoook gencin Bu dünyaya onlara köle olmaya gelmedin böyle bi hayat yok az yesin hizmetci tutsun ...el alem deyip durma Allah aşkına yanımda olsan bi tokat ta ben atıcam Allah aşkına kendine gel ne el alami ya ... Bu hayat senin Çocuğuna iyi örnek ol güçlü ol gururlu dur kendine biraz Değer ver ...

Eşin fiziksel siddet uyguladi mi sana hic?

Gecen aylarda sinir kriiz gecirip kafami dolaba vurmaya baslamistim durmam icin tokat atmis. Manyak herif kendime zarar veriyorum diye en buyuk zararı o verdi. Nasıl aşıktım simdi zerresi yok. Hatta gittikce hareketi kendisi gozumde küçülüyor. Hep boyle mi olur ? Keskr iyi kalsaydı evlenmeseydim

KURTAR KENDİNİ KURTAR !!!!! ya çocugun için onun senin gibi ezilen bir kadın yada babası gibi bir hayvan olmaması için ne kadar zor olursa olsun GİTME !! bak önceden çalışmıssın şimdide çalişırsın annen de çocuğuna bakar daha çoook gencin Bu dünyaya onlara köle olmaya gelmedin böyle bi hayat yok az yesin hizmetci tutsun ...el alem deyip durma Allah aşkına yanımda olsan bi tokat ta ben atıcam Allah aşkına kendine gel ne el alami ya ... Bu hayat senin Çocuğuna iyi örnek ol güçlü ol gururlu dur kendine biraz Değer ver ...
Haklisin ve bende anneme diyorum donmicrm oyle deme diyo cildircam herşeyi biliyor ama kimse neden bana guvenmiyor ? Anneme yaranamadım eşime de ayni sekilde neden herkes kafasinda yonettigi biri saniyor bizi. Kimse tanimak icin firsat kollamiyor. Herkes bi başakasindan duyduguyla görüyor seni. He birde esimin anneannesine iki gunde bir giderdik kaynanamla kadin kanserdi evde kalmazdim sonra da kalkıp derdi her haftaa annesine gidiyo eve alışamadı diye

Biliyomusun anlatasim bile yok sadece esimden sogudum ve cidden ne yaparim bilmem. Annem abim destek oluyor da onlarin yaninda da olmaz. Esim ulasamasin diye hattı kirdim vatsap sildim insta sifremi hstirlamiyorum
Çocuğunuz kucağınızdan kaçıp başka bir yere sığınmış. Size güvenemiyor demek ki. Siz kendinizi koruyamazken çocuğunuzu nasıl korursunuz bu ruh hastalarından?
Kendinize reva görmüşsünüz 5 yıldır, geç bile kalmışsınız bu dürzülerle yaşanmaz

Gecen aylarda sinir kriiz gecirip kafami dolaba vurmaya baslamistim durmam icin tokat atmis. Manyak herif kendime zarar veriyorum diye en buyuk zararı o verdi. Nasıl aşıktım simdi zerresi yok. Hatta gittikce hareketi kendisi gozumde küçülüyor. Hep boyle mi olur ? Keskr iyi kalsaydı evlenmeseydim
Sen bosanmazsin.. Sana tavsiyem evi ayirmazsa asla dönme.. Simdi ahkam kesebilirler seni diz çöktürmek icin, tehdit de edebilirler bosanmayla.. Dik dur.. Eline saglam bi koz gecmis, bari onu akillica kullan.. Alttan alip evini ayirirsa ne alâ.. Yok bosarim seni diye direnirse de asla geri adım atma.. Yoksa yasadiklarinin mislini yasarsin şu noktadan sonra..

Yahu neden tokat attığının ne önemi var? Kendince gerekçesi ne olursa olsun ya-pa-maz.

Konu sahibi eski konunuza da baktım, çekilir gibi değil. Bu saygısız insanlardan kurtarın kendinizi.

Önce o evden ayrılın, sonra alabiliyorsanız darp raporu alıp suç duyurusunda bulunun.

sen niye evlisin ben anlamadım ki.bir de çocuk yapmışsın bu adam olamamış adama.daha en başından çekip gitmen gerekirmiş.o tokadı öyle bir iade ederdim ki o kadına.ne demek üstüme kapı kitlemek oğluşu izin verirse yollamak.anneme giderken o kim oluyor ki o adamdan izin alıyorum.anneme giderken izin almak ne ya hatta direkt izin almak ne?her türlü darp raporu alır boşanma davası açar bir de maddi manevi tazminat davası açarım hepsine.

Sabrettim sadece belki esim anlar beni ilgilenir diye. Yapamadim onu tokst manyağı cunku yspsaydim o olayda bana fonerdi hep gunah kecisi oldum.
Esimi sramadim medaj atmadim hstti kirdim.
Boşanmayı idtiyorum cunku eşim degismez annesi ona obur dunyada lazimmis
Yahu bırakın Allah aşkına. Banaaaa hadi kendimi de bir kenara bırakayım benim evladıma, canıma tokat atacak ha.. O tokat benim çocuğuma yanlışlıkla bile gelmiş olsa onun o ellerini kırardım ellerini!
Olay bana dönerdi dediğinize göre siz boşanmazsınız anladım.
Allah çocuğa sabır versin bu ailede.

Back
X