Bu da oldu !

Sen bosanmazsin.. Sana tavsiyem evi ayirmazsa asla dönme.. Simdi ahkam kesebilirler seni diz çöktürmek icin, tehdit de edebilirler bosanmayla.. Dik dur.. Eline saglam bi koz gecmis, bari onu akillica kullan.. Alttan alip evini ayirirsa ne alâ.. Yok bosarim seni diye direnirse de asla geri adım atma.. Yoksa yasadiklarinin mislini yasarsin şu noktadan sonra..

Seni sevdim. Cunku bende evi ayirirsa bi nebze diye dusunuyorum ama bu adam degismez.Bosancam derse yol onun canimi daha fazla yakamaz zaten.

Onceki konumda kizima kizmamdan bahsetmistim size. Simdi ise kaynanamin beni tokatlamasindan o tokattan kucagimda bulunan kizimin da nasibini almasindan bahsedeyim. Aslinda ne yapmam gerektiğini cok iyi biliyorum ama sizce ne yapmaliyim insan bi destek istiyor ?
Kendimi geçtimde o tokatın kızıma geldini düşündüğümde o kadının saçını başını yolardım

ha birde bana tokat atacak kaynananin alnini karislarim o tokat birde cocuguma geldiyse yikarim dunyayi baslarina
elalem ne der den once cocugum ne olacak diye dusunun bence

Yazdiklarinizla farkina variyorum artik. Cunku benim hislerim koreldi. Cocuguma yemek verecehim atlar kaynanam ne vercen su isi yapcam sunu yap der ne bilim hep yonetmek derdinde biz salagiz ya aklimiz kesmiyo

Seni sevdim. Cunku bende evi ayirirsa bi nebze diye dusunuyorum ama bu adam degismez.Bosancam derse yol onun canimi daha fazla yakamaz zaten.
Ben evi ayirirsa bi nebze iyi olur filan diye düşünmüyorum oncelikle.. Sadece, senin bosanmayacagin belli oldugu icin şu koşullarda bunu önerebiliyorum..

Yazdiklarinizla farkina variyorum artik. Cunku benim hislerim koreldi. Cocuguma yemek verecehim atlar kaynanam ne vercen su isi yapcam sunu yap der ne bilim hep yonetmek derdinde biz salagiz ya aklimiz kesmiyo
cocuguna ne yemek verecenmi ???
yemegi kendimi yediriyor yoksa cocuk acmi kaliyor bu sure zarfinda??
bak arkadasim sen bir kadinsin sen bir insansin ama en onemlisi bir annesin
hic bir cocuk pasif bir annesi olsun istemez
anne pasifse cocuk bu hayata her zaman bir sifir yenik baslar
yarin kizinda evlenince dayak yerse senin gibi yapar normal bir sey sanar bunu cunku
sen bir silkelen bi kendine gel cocugum neden kacti baska yere saklandi diye dusun
cunku sana guvenmedi guvenli baglanmada sorun yasiyor
kendi hayatini yakiyosun anladik ta bari cocuga kiyma

yarin kizinda evlenince dayak yerse senin gibi yapar normal bir sey sanar bunu cunku
sen bir silkelen bi kendine gel cocugum neden kacti baska yere saklandi diye dusun

Belki ama cocuk bana sarilmisti ben onu biraktim yere ve kaynanami itmek icin cocugun ustunden atladim ben onu elimden bıraktım cunku gozu donmustu kadinin

Donmek tabi ki yok boşanmayı cok istiyorum esimi sevemiyorum bile artık icim buz gibi canim bile yanmıyor inan. İste evi ayırsinda dönerim diye dusunceler dolaniyo bilirsiniz elalem ne der düşüncesi
Lutfen sacmalama evi ayirsa bile.kaynananin yaltigini.unutabilcekmisin.Ayrica ayni evde durmak nedir ya ne kadar sacma.Boyle anasinin dibindn ayrilamayacak erkekler evlenmesin.Okurken sinir oldum buyuklere saygi duymak gerek tamam ama tokat atmak valla ben olsan elime firsat gecmisken iyice islak sopayla.dover sacini basini yolar oyle cikardim evden or.. falan dedirtmem kendime kiminle gormuste or... olmusum ay valla.cok snir oldum yaa edepsiz terbiyesiz kadin

Ne yapmaliyim peki ? İnan bana cok seyler cektim hamileyken gün aşırı aglardim dogumdan sonra temizlik hic elini surmez 5 oda 4 balkon 2 tuvalet 3 banyo bende ve cocugum ayriyetten elime de el isi tutusturdu
Ne yapmalisin biliyomusun.Davayi acacaksin nafaka falan ne alabiliyosan alacaksin hatta altinlarinida alma sansin varmi bilmiyorum ama.varsa onlarida alacaksin klise bir laf ama donuna kadar al

O kadar da değil tabi ki ben yediriyorum hatta kendi yiyo kizim herseyi yiyor su istiyor onlsri mutfaga birakiyor yedikten sonra inanilmaz akilli. Bu arada kaynimda bagirir sus diye ses cikarma diye esim der kardesim calisuyo yoruluyo o uyusun ses cikarmasin kiz cizgi film ac yok yuksri cikalim kardeşim uyusun annemler rahaysiz oluyo bilmem ne.

Ben evi ayirirsa bi nebze iyi olur filan diye düşünmüyorum oncelikle.. Sadece, senin bosanmayacagin belli oldugu icin şu koşullarda bunu önerebiliyorum..

Evet bende çoğu zaman okuduklarimin bosanacagina inanamiyorum brnim de basima geliyor yasamayinca bilinmiyor. Su an kizimin atesi çıktı korkunca boyle oluyor. Ve o eli krilir insallah o pisligin yeni farkina variyorum soka mi girdim bilmiyorum

Evet bende çoğu zaman okuduklarimin bosanacagina inanamiyorum brnim de basima geliyor yasamayinca bilinmiyor. Su an kizimin atesi çıktı korkunca boyle oluyor. Ve o eli krilir insallah o pisligin yeni farkina variyorum soka mi girdim bilmiyorum
Ben de bosandim, yasamayinca bilinmiyor diye bi sey yok yani..
Ne demek kaynananin kalkip geline vurması, ustelik kucaginda cocuk varken? Seviyesiz insanlarla ayni yerde kala kala boyle korkunc seylerin bile idrakine varamaz hâle gelmissin sanirim.. Cocuguna yazik, yarin bi gun sana saygısı olmayacak belki, belki Allah korusun o cennet mahalleli babaanne gibi bi kisiligi olacak.. Cocugunu dusunuyorsan once şekillenen kişiliğini dusun, psikolojisini dusun..

O kadar da değil tabi ki ben yediriyorum hatta kendi yiyo kizim herseyi yiyor su istiyor onlsri mutfaga birakiyor yedikten sonra inanilmaz akilli. Bu arada kaynimda bagirir sus diye ses cikarma diye esim der kardesim calisuyo yoruluyo o uyusun ses cikarmasin kiz cizgi film ac yok yuksri cikalim kardeşim uyusun annemler rahaysiz oluyo bilmem ne.
çocugunuzu o evden cikarin olurmu
cunku yakin zamanda onada ayni hareketler yapilacak gibi
sindirmeye calisiyorlar cocugu resmen sussun konusmasin ne demek bagirmak kimin haddine ya çok uzuldum kiziniza
gidecek yeriniz yok mu?

Şuan okadar sinirlendim ki o kimde o. Diyor birde üstüne tokat atıyor allah için neden tepki vermedin neden boğazına cokmedin iki de sen vurmadın hadi tepkiyi de geçtim polis çağırıp niye şikayetçi olmadın birsürü neden niye diye soru sorabilirim boşan lütfen boşanmak kolay değil evet zor ama namusuna laf ediyor bak abin annen varmış.
O an şikayetçi olsaydın darp raporu alsaydin ne olurdu yani ezdirme kendini ben okurken cinlerim tepeme çıktı ya .. 😠

Esime dedim ki iki etegim vsr dugmeleri aciliyo anneme gideyim de yaptirayim o da hayir olmaz dedi. Bende evefe sinirli sinirli dolaniyorum kiz oyuncaklari dagitti topladim bi daha dagitti kiza kizdim neyse iste kaynanam da vsr bugün sende bisey dedi bende vsr tabi dedim oglun sagolsun disari cikmama iizn vermez cocuk durmaz temizlik bende daha ne olsun 27 yasina geldim guven yok dedim o da ne istiyorsun nereye gidiceksin dedi anneme dedim. Neyse dedi kiza niye cikisiyosun dedim sanane diyo ne demek sanane ben babaannesiyim benim cocugum değilmi seni ilgilendirmez dedim yuksri ciktim iste. Neyse cok sinirlendim ustumu giydim cuzdani aldim asagi indim. Nereye dedi cocuk kucagimda dedim sananr arkamdan geldi idte sen benim çocuğumun yuvasini mi dagiticaksin orospu diye vurdu cocuga da geldi bende cocugu yere indirdim itiyorum gitmiyo inadina geliyo vuruyo tokat ellerkmi yirtti tirnaklari bi parmagim incidi kapiyi kitledi oglum arasın ixin veridn oyle gidersin bende bagirdim aç su kapiyi filan diye neyse oglunu aradi abim geliyomus almya abin gelcek bekle dedi ac su kapiyi dedim scmadi sbim geldi zile basti kapiyi acmadi yukari cikti abim acti kapiyi konusmaya basladi benfe ağlamaya basladim kizimi abime verdim terlik giydim abimde kizi aldi kucahina kiza bi cift ayakkabi aldi kayananm konusuyodu hala ona sus işareti yapti indik geldik
derhal ama derhal hem kendine hem kizina darp raporu al. umarim o eve dönmemissindir.

Esime dedim ki iki etegim vsr dugmeleri aciliyo anneme gideyim de yaptirayim o da hayir olmaz dedi. Bende evefe sinirli sinirli dolaniyorum kiz oyuncaklari dagitti topladim bi daha dagitti kiza kizdim neyse iste kaynanam da vsr bugün sende bisey dedi bende vsr tabi dedim oglun sagolsun disari cikmama iizn vermez cocuk durmaz temizlik bende daha ne olsun 27 yasina geldim guven yok dedim o da ne istiyorsun nereye gidiceksin dedi anneme dedim. Neyse dedi kiza niye cikisiyosun dedim sanane diyo ne demek sanane ben babaannesiyim benim cocugum değilmi seni ilgilendirmez dedim yuksri ciktim iste. Neyse cok sinirlendim ustumu giydim cuzdani aldim asagi indim. Nereye dedi cocuk kucagimda dedim sananr arkamdan geldi idte sen benim çocuğumun yuvasini mi dagiticaksin orospu diye vurdu cocuga da geldi bende cocugu yere indirdim itiyorum gitmiyo inadina geliyo vuruyo tokat ellerkmi yirtti tirnaklari bi parmagim incidi kapiyi kitledi oglum arasın ixin veridn oyle gidersin bende bagirdim aç su kapiyi filan diye neyse oglunu aradi abim geliyomus almya abin gelcek bekle dedi ac su kapiyi dedim scmadi sbim geldi zile basti kapiyi acmadi yukari cikti abim acti kapiyi konusmaya basladi benfe ağlamaya basladim kizimi abime verdim terlik giydim abimde kizi aldi kucahina kiza bi cift ayakkabi aldi kayananm konusuyodu hala ona sus işareti yapti indik geldik
Annendemisin şuanda
İnş gitmezsin bidaha o eve yaşanırmı orda ya kocanın sana durduğundan haberi yok mu kocan bişy demedi mi annesine

Ayyy içim şişti iki konunuzu da dehşet içinde okudum bana tokat atacak kendimi de geçtim çocuğuma tokat atacak kadını varya paralarım küfür edecek hakaret edecek insanı kaynana felan demem olduğu yere gömerim ben böyle rezalet görmedim abin almış madem git ve geri gelme kızına yazık sana da yazık ama en çok ececiğe yazık

Son düzenleme:
Haklisin ve bende anneme diyorum donmicrm oyle deme diyo cildircam herşeyi biliyor ama kimse neden bana guvenmiyor ? Anneme yaranamadım eşime de ayni sekilde neden herkes kafasinda yonettigi biri saniyor bizi. Kimse tanimak icin firsat kollamiyor. Herkes bi başakasindan duyduguyla görüyor seni. He birde esimin anneannesine iki gunde bir giderdik kaynanamla kadin kanserdi evde kalmazdim sonra da kalkıp derdi her haftaa annesine gidiyo eve alışamadı diye
annen geri kafalı bir kadın .... cnm kardeşim işin çok zor ... dinleme anneni ne derse desin gitme seni kucağındaki çocukla kapıya koyacak değil ya ... onun bunun lafınıda kafaya takma

Sindirilmissin. Seni sindirmisler. Üzgünüm ama o bebeği de sindiriyorlar. Benim de 7 aylık bi kızım var. Senin yerine koydum kendimi düşünmek bile üzdü inan ki. Biz kadınlar herşeyi yapabilecek güçteyiz. Bırak onların dairelerinin hesabını yapmayı gir bir işe az da olsa kazan. Annen yuvan bozulmasın diye belki de sana öyle çekimser davranıyordur. Sen bir düzen kurunca geçer korkusu. O kizinla ilgilensin sen de az çok demeden calis ver yarısını annene geri kalaniyla ye iç gez. Çocuğun için birikim yap. Anneyiz biz hem kadiniz hem anneyiz. Bu bizi on kat güçlü yapar. Bunların hepsini yapmadan önce de git o kadına haddini bildir. Sinirim bozuldu. Burdan konuşması kolay deme dönme o adama

Back
X