Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala altın maltın diyon bacım kaynanandan dayak yemişin iyi değilsin senAltınları bozdurduk borc diye diye ve ayriyetten benim bi ceyregim vardı kaynanamin da bizim dugun takilari ondaydi bi grami kalbolmustu diye esim ebndeki çeyreği aldi bakti inanabiliyomusunuz.
Son durum nedir
Sabırla bekle mutlaka gelecek geldiği zamanda sende onu bir güzel geldiğine pişman edip göndereceksin.Sana çocuğun bile lazım değil,git ananla yaşa öbür tarafa kadar birlikte yolunuz var de.
Annen de şimdi duygusal düşünüyor, ele güne ne deriz diye ayrılma diyor birde evde yengende falan olduğu için huzursuzluk çıkar diye korkuyordur.
Ama sen annemin dükkanı var dedim ne dükkanı bilmiyorum ama anenle beraber dükkanda çalışıp,kızini da kreşe verip gül gibi de annen sen ve kizin ayrı bir evde yaşayabilirsiniz.
Eşiniz daha bebek sayılan öz kızına kıyıyor,düşünmüyor,sizi zaten düşünmesini beklemeyin!
Annesinin kuklası olarak yaşamaya devam etsin.
Ne demek günde bir kere annenle konuş ?
Babanın mezarına gitme ?
Çarşı pazar ihtiyaç görmemek ne demek ?
Ne için evlenmiş ozaman ?
(Çok afedersiniz)Yatakta işini görüp,anasına kum torbalıgı yapip,evde hizmetçilik ettirmek,Ve aşağılayıp,susturup ana oğul egolarını tatmin etmek için mi evlenmiş??
Bence kendi kendinize son yazdigim paragraf üzerinde bir düşünün?Benim o evde asıl bulunma amacım ne yada ben bu insanla neden evliyim diye bunları bir düşünün lütfen ..
Darp raporu aldım mı??????????Esime dedim ki iki etegim vsr dugmeleri aciliyo anneme gideyim de yaptirayim o da hayir olmaz dedi. Bende evefe sinirli sinirli dolaniyorum kiz oyuncaklari dagitti topladim bi daha dagitti kiza kizdim neyse iste kaynanam da vsr bugün sende bisey dedi bende vsr tabi dedim oglun sagolsun disari cikmama iizn vermez cocuk durmaz temizlik bende daha ne olsun 27 yasina geldim guven yok dedim o da ne istiyorsun nereye gidiceksin dedi anneme dedim. Neyse dedi kiza niye cikisiyosun dedim sanane diyo ne demek sanane ben babaannesiyim benim cocugum değilmi seni ilgilendirmez dedim yuksri ciktim iste. Neyse cok sinirlendim ustumu giydim cuzdani aldim asagi indim. Nereye dedi cocuk kucagimda dedim sananr arkamdan geldi idte sen benim çocuğumun yuvasini mi dagiticaksin orospu diye vurdu cocuga da geldi bende cocugu yere indirdim itiyorum gitmiyo inadina geliyo vuruyo tokat ellerkmi yirtti tirnaklari bi parmagim incidi kapiyi kitledi oglum arasın ixin veridn oyle gidersin bende bagirdim aç su kapiyi filan diye neyse oglunu aradi abim geliyomus almya abin gelcek bekle dedi ac su kapiyi dedim scmadi sbim geldi zile basti kapiyi acmadi yukari cikti abim acti kapiyi konusmaya basladi benfe ağlamaya basladim kizimi abime verdim terlik giydim abimde kizi aldi kucahina kiza bi cift ayakkabi aldi kayananm konusuyodu hala ona sus işareti yapti indik geldik
AldimDarp raporu aldım mı??????????
Hemen darp raporu al.
Ohhh içim bir nebze rahatladı.
Kusura bakmayın da sizin abiniz ne güne duruyor ? Hadi pısırık kocanız zaten annesinin tarafında, abiniz kardeşine atılan bu tokatların hesabını niye sormuyor ? Sizin annenizle görüşmenize engel olan adamı neden ayağının altına almıyor ? Bu tip sorunlarda kadını kendi ailesinden başka kimse koruyamaz. Aileniz size sahip çıkacak. Nokta.
Ailenizin resmen ödü kopuyor onların başına kalacaksınız diye. Anneniz de eşinizin peşinden koşuyor adeta. Eşiniz sizin geri dönceğinizden çaresiz olduğunuzdan gayet emin. Bu yüzden sizi getirmek için en ufak b i r adım bile atmayacak. Üzgünüm ama gerçekler bunlar. Sizi de çok kararlı görmedim. En ufak bir ışık görseniz koşa koşa gideceksiniz ve tüm yapılanları sineye çekceksiniz.Bilmiyorum ne dusunuyor . O da burda kalmami istemez gitmemi ister.
Ailenizin resmen ödü kopuyor onların başına kalacaksınız diye. Anneniz de eşinizin peşinden koşuyor adeta. Eşiniz sizin geri dönceğinizden çaresiz olduğunuzdan gayet emin. Bu yüzden sizi getirmek için en ufak b i r adım bile atmayacak. Üzgünüm ama gerçekler bunlar. Sizi de çok kararlı görmedim. En ufak bir ışık görseniz koşa koşa gideceksiniz ve tüm yapılanları sineye çekceksiniz.
O an iki gun sokta idim. Simdi kendime geliyorum ve rapor aldim eşim birlikte oturalim yoksa cocugu alirim bosanalim diyo. Dedim bosanalim o eve donmeyecegim dedim. Eğer mahkeme olursa raporu kullanacagim hatta elimin kolumun resmini cektim. İlla da don annemle oturalim zaten kardesim taşınıp gider evlenirse anneme kim bakcak diyo. Dedim annen senin namusuna laf atiyo dovuyo cocugunu da sen yine de kalkıp annem diyosun. Donmicem dedim defalarca ikna etmeye calisti seviyorum dedi direttim ve diretecegim bosanirim gözüm kara umrumda değil bugun gorunce uzulmedim degil ama hala annem demesi sana annemi cildirtma demesi beni bezdirdi iyice. Hele bu saaten sonra hicc umrumda degil.ben olsam o tokat darbesıyle kosa kosa karakola gıder kayınvalıdem sıddet uyguladı kucagımda cocugum vardı ona da vurdu der sıkayet ederdım
azcık ayaklarınız yere saglam bassın
Bosan gitsin.. Ailen destekcin ise...
Benimde esim ayni bok bende anamin evine geldim.. Hepsinin cani cehenneme pislikler..Destekcim desem bilmem aradayim diyemiyorum da aslinda. Ama is bosanmaya gelirse yapacak biseyleri klamaz. Kardesim cok destek oluyor. Ve bosanmak en kolayı cidden zoruma giden onun hala annem demesi. Onu ayiracagim annesinden yoksa icim rahat etmez. Dedim sen benim evimi ayir annende kal umrumda değil eve gelme dedim. Diyo o zaman aen burda kal niye geliyosun. Dedim sende anneme giderim diyosun pazar gunleri annende ne isin avr eve geelmr kal iste dedim. Ben cocugumu istedigim gibi buyutmek istiyor filan dedim. Anneci iste baskasi olsa coktan silmisti annesini ama bu adam ne desem bilmiyorum boylee
Benimde esim ayni bok bende anamin evine geldim.. Hepsinin cani cehenneme pislikler..