Bu da oldu !

çok sevindim dik durmaya devam edin lütfen

Annrm napcan raporu filan dedi bende istar etrim alcam diye aldim cok sukur ama iicm hic rahay degil cunku eminim kaynanam esimi doldurmustur ve o da ona inanir cocugu hasta oldugunu bilen insan nasil arayip sormaz zaten babalik yapmiyo ama bu kadari da insnin zoruna gidiyo. Beni sevmesin benfe onu sevmeyeyim ama evlat yaaa annen evladina vuruyo sen nasil esinin evladinin peisnden gitmezsin yaaa nasil. Aklim almiyo

sabırlı biriymişsiniz bravo , ( ben olamazdım ) allaha havale edin kimsenin ettiği yanına kar kalmaz
Cok sabrettim cok sustum. Her seferinde kaynanam dedi bne snaa sustugum kadat kimseye susmadim dedi. Bayram temizligi yaptim uc gun dublex kocaman ev ama bi eline toz bezi almadi inanin.

öyle beddua etme boşver en sevdiği belki torunudur ucu size dokunur.
Torunu mu. ? Esim bakmiyo hadi o deseydi oglum eceyi goturun konusmuyo karini gezdir. Her seferinde arkamdan konustu gezmek istiyor akli fikri gezmekte kocaisna isinamadi. Cocugumu birak kendi cocugunu sevmiyo sevse boyle yapmazdi

Torunu mu. ? Esim bakmiyo hadi o deseydi oglum eceyi goturun konusmuyo karini gezdir. Her seferinde arkamdan konustu gezmek istiyor akli fikri gezmekte kocaisna isinamadi. Cocugumu birak kendi cocugunu sevmiyo sevse boyle yapmazdi
ben çocuğunuzun konuşmamasıyla alakalı tıbbi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum mutlu ve huzurlu bir evde onunla sohbet ettiğinizde dili açılacaktır yavrunun. onun iyiliği için lütfen huzursuz bir ortamda bulunmayın

ben çocuğunuzun konuşmamasıyla alakalı tıbbi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum mutlu ve huzurlu bir evde onunla sohbet ettiğinizde dili açılacaktır yavrunun. onun iyiliği için lütfen huzursuz bir ortamda bulunmayın

Bugun doktor da aynisini söyledi konusun tv kapatin sohbet edin kitap okuyun filan

Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
Anasının bokunu kaşık kaşık yeyip te annen benden habersiz evime gelemez deyip hele hele babamın mezarına beni göndermeyecek koca bozuntusunun ağzının ortasına s....r sonrada kıçına salça tekenesı bağlar diktir ederim o şerefsizi.
Kaynananın da elleri büzüşsün yanına düşsün inşallah

Anasının bokunu kaşık kaşık yeyip te annen benden habersiz evime gelemez deyip hele hele babamın mezarına beni göndermeyecek koca bozuntusunun ağzının ortasına s....r sonrada kıçına salça tekenesı bağlar diktir ederim o şerefsizi.
Kaynananın da elleri büzüşsün yanına düşsün inşallah
Allah indan bulsun ne yapayim Kocam adam olsa o bana vurma hakkini bualamazdi kendisinde

Annrm napcan raporu filan dedi bende istar etrim alcam diye aldim cok sukur ama iicm hic rahay degil cunku eminim kaynanam esimi doldurmustur ve o da ona inanir cocugu hasta oldugunu bilen insan nasil arayip sormaz zaten babalik yapmiyo ama bu kadari da insnin zoruna gidiyo. Beni sevmesin benfe onu sevmeyeyim ama evlat yaaa annen evladina vuruyo sen nasil esinin evladinin peisnden gitmezsin yaaa nasil. Aklim almiyo
Canım seni tebrik ederim.eve dönersin diye düşünmüştüm. Bravo sen kimsesiz değilsin bugüne kadar kendini çok ezdirmişsin ama bugünden sonra kendine bir yol çiz kızın için asla geri dönme sen mutlu oldukça inan kızın da mutlu olacak.Sen her şeyi başarabilirsin. Sen hizmetçiliği, hakarete uğramayı hak etmiyorsun. Kızın da aynen öyle.Kızın için canım onun için kendine yeni bir sayfa aç. Canım benim de 1,5 yaşında oğlum var allahım ona birisi vuracak onu o anda boğardım düşenmesi bile korkunç.

Canım ne sevgisi sen sevgi mi bekliyorsun ne eşi lütfen canım artık mantıklı düşün. Sana değer vermeyen sözde "eş" müsveddesi. Canım o eve dönme iyi kötü bir iş bul ve kızını okut. Ne sen ne de kızın bunları hak etmiyorsunuz. Evden ek iş var bir araştırsan.

Canım seni tebrik ederim.eve dönersin diye düşünmüştüm. Bravo sen kimsesiz değilsin bugüne kadar kendini çok ezdirmişsin ama bugünden sonra kendine bir yol çiz kızın için asla geri dönme sen mutlu oldukça inan kızın da mutlu olacak.Sen her şeyi başarabilirsin. Sen hizmetçiliği, hakarete uğramayı hak etmiyorsun. Kızın da aynen öyle.Kızın için canım onun için kendine yeni bir sayfa aç. Canım benim de 1,5 yaşında oğlum var allahım ona birisi vuracak onu o anda boğardım düşenmesi bile korkunç.

Tsk ederim ama annem hala diyor ayrilma evini ayir yok ayrilirsan once kendi halanlar konusur esimde bir haber. Seven insan pesinden gelirdi konusurdu ne bileyim zaten vurdum duymaz bencilin tekiydi ama bu sefer iyice yalniz kaldim cok sukur kizim benimle onunla tehdit ediyolardi beni yok vermeyiz filan diye. İnan bana ben evliligim boyunca kimseye yan gozle bakmadim yemin edetim ama o o... Lafini bana soyledi ya kahroldum anneyim ben yaaa annr evladıma bile vakit zor ayiriyorum evle islee ugrasmaktan bneim ne vaktim kalir evdeki kocadan sevgi ilgi gormedim ne isim var bi baska adamda hepsi ayni degil mi uc asagi bes yuksri. Annemde diyo ayrilirsin bi baskasi seviyo beni bu cocuk iyid ersin fillan diyo. Ben düşünmüyorum cok cektim artik halim yok baska dertlere cocugum yeter?

Anldim sabah erkenden gideceğim hepinize cok teşekkür ederim 😔😔

çok kaç yasında? hala konusmuyorsa en azından devlet hastanesine götüremediniz mi? yoksa kapıdan çıkmanıza da mı karısıyor? özgürlüğünüzü bitirmişler, resmen işkence yapıyorlar, gerekirse anneniz abiniz laf etsin, gerekirse gecelere kadar çalışmak zorunda kalın ama gidin o evden, boşanın bi an önce. tazminat davası çok önemli, mutlaka açmanız lazım.

Kvdeniz cirkef neden sanane deyip eline koz veriyorsunuz?
Sonuc belli değil mi?
Kadın anlayıslı biri değil,siz üstüne üstüne sanane diyosunz.
Kocanıxa basta ipleri kaptırmıssınız.
Kvde ordan yüz buluyor.

Onceki konumda kizima kizmamdan bahsetmistim size. Simdi ise kaynanamin beni tokatlamasindan o tokattan kucagimda bulunan kizimin da nasibini almasindan bahsedeyim. Aslinda ne yapmam gerektiğini cok iyi biliyorum ama sizce ne yapmaliyim insan bi destek istiyor ?
Bu ne hadsizlik.

çok kaç yasında? hala konusmuyorsa en azından devlet hastanesine götüremediniz mi? yoksa kapıdan çıkmanıza da mı karısıyor? özgürlüğünüzü bitirmişler, resmen işkence yapıyorlar, gerekirse anneniz abiniz laf etsin, gerekirse gecelere kadar çalışmak zorunda kalın ama gidin o evden, boşanın bi an önce. tazminat davası çok önemli, mutlaka açmanız lazım.

Bahce disina cikamiyorum. Su an hic bisey ya da kimse umrumda degil bugun goturdum doktora kizimi. Darp raporu da aldim. Donmeyi duusunmuyorum zaten o da gelmeyi dusunmuyor dun cocugu hastaydi gelecek olsa dun gelirdi.

Bahce disina cikamiyorum. Su an hic bisey ya da kimse umrumda degil bugun goturdum doktora kizimi. Darp raporu da aldim. Donmeyi duusunmuyorum zaten o da gelmeyi dusunmuyor dun cocugu hastaydi gelecek olsa dun gelirdi.
Sabırla bekle mutlaka gelecek geldiği zamanda sende onu bir güzel geldiğine pişman edip göndereceksin.Sana çocuğun bile lazım değil,git ananla yaşa öbür tarafa kadar birlikte yolunuz var de.
Annen de şimdi duygusal düşünüyor, ele güne ne deriz diye ayrılma diyor birde evde yengende falan olduğu için huzursuzluk çıkar diye korkuyordur.
Ama sen annemin dükkanı var dedim ne dükkanı bilmiyorum ama anenle beraber dükkanda çalışıp,kızini da kreşe verip gül gibi de annen sen ve kizin ayrı bir evde yaşayabilirsiniz.
Eşiniz daha bebek sayılan öz kızına kıyıyor,düşünmüyor,sizi zaten düşünmesini beklemeyin!
Annesinin kuklası olarak yaşamaya devam etsin.
Ne demek günde bir kere annenle konuş ?
Babanın mezarına gitme ?
Çarşı pazar ihtiyaç görmemek ne demek ?
Ne için evlenmiş ozaman ?
(Çok afedersiniz)Yatakta işini görüp,anasına kum torbalıgı yapip,evde hizmetçilik ettirmek,Ve aşağılayıp,susturup ana oğul egolarını tatmin etmek için mi evlenmiş??
Bence kendi kendinize son yazdigim paragraf üzerinde bir düşünün?Benim o evde asıl bulunma amacım ne yada ben bu insanla neden evliyim diye bunları bir düşünün lütfen ..

Back
X