indi canım baya oluyor hatta çok sağoll :)
video nun linki paylaşır mısın benimle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
indi canım baya oluyor hatta çok sağoll :)
video nun linki paylaşır mısın benimle...
seve seve paylaşırdım fakat daha yeni olduğum için özel mesaj atamıyorumlink vermek de yasakmış
Eveeeeettt çizelgem de artık hazırrrr =))
çok az dikkat ettim 1 hafta 2kilo vermişim
şişkinlik de vardı ben hızlı kilo alıp verenlerdenim ve bu beni çok mutlu etti bakalım bir hafta sonra kaç kilo vermiş olacağım. . .
kahvaltımı 11.5ta 1kase sütsüz nesfit ve 1büyük fincan limonlu yeşil çayla yaptım =)
Eveeeeettt çizelgem de artık hazırrrr =))
çok az dikkat ettim 1 hafta 2kilo vermişim
şişkinlik de vardı ben hızlı kilo alıp verenlerdenim ve bu beni çok mutlu etti bakalım bir hafta sonra kaç kilo vermiş olacağım. . .
kahvaltımı 11.5ta 1kase sütsüz nesfit ve 1büyük fincan limonlu yeşil çayla yaptım =)
Tebrikler canım![]()
nesfiti sütsüz nasıl yiyosun yav :)
karatay diyetine çok sıcak bakıyorum aslında ve bana uygun olduğunu düşünüyorum ama yanıma yoldaş arıyorum
yediklerimizi yazalım madem ben kararlıyım şuan şu saat itibariyle diyetteyim yazın sonuna kadar 70 e insem yeter
yanlız değilsin ben geldim yanına:) benimde boyum 172 bu sa ah tartıldım 82,7 kiloyum :18: iş yerinde sabahtan akşama kadar oturuyorum bu işe girdiğimden beri 7-8 kilo aldım 7 ayda![]()
canım ben de yarın tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim, inş. etkili olur. maş. sen çok güzel devam ediyorsun.