Bu da ters koca..

uzumbugusu

Siyah İnci'm...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
2.826
3.584
698
Kilis
Bir senedir ewliyim 3 aylık bebeğim var.Eşime ne zaman iyi davransam benden uzaklaşıyor ama kötü davrandığımda bana iyi davranıyo..

Başım çok agrıdıgında ve hamileliğimde zorlasamda hiç masaj yaptıramadım..ama o ne zaman istese ben yorulmuştur diyip ona yapıyorum..geçenlerde karar verdim ne kadar yorulmuşta olsa yapmıycam acımıycam dedim artık bende yapmıorum..

2 gün önce sürekli ters davrandım.telefonu yüzüne kapattım akşam geldi başım ağrıodu masaj yapmasını falan istemedim..geldi kendi kendine yaptı..yatarken sarıldı falan..ama ben sarılsam hemen havaya giriyo..

Aranızda böyle benim kocam gibi ters kocası olan varmı çok merak ediyorum..Yada neden böyle oldugunu anlayabilen varsa cvp yazarsa çok sevinirim..

Ben istiyorumki hep iyi olalım...oda bende birbirimize ii davranalım..ama olmuyo illaki kötü davranmamı istiyo..

Var böyleleri evet
benim esim ters davrandigimda asla ters davranmaz bana, iyi davranir suymua gider ama sonra mutlaka sorar neyin var ne oldu diye, ben iyi davrandigimdada havaya girerdi eskiden yeni evlendigimizde ama konustuk farkinda olmadigini söyledi.

Annelerinden sürekli ilgi görür erkek cocuklari, ve kimisi esinden sevgilisinden ayni seyi beklerken simartilmayi isterken, kimisi sevmez bunu, bi konus istersen.

kaçan kovalanır derler ya; öylesiniz galiba biraz.
çok mu üzerine düşüyorsunuz eşinizin acaba?
siz ona karşı biraz rahat davranıp kend isteklerinizi dile getirseniz olur mu acaba?

böyle onu yaptı bunu yaptı gibi şeylerle uğraşacapınıza karşılıklı oturup beklentilerinizi paylaşsanız, birbirinizi yola getirmek için olduğunuzdan farklı davranmasanız...

kaçan kovalanır derler ya; öylesiniz galiba biraz.
çok mu üzerine düşüyorsunuz eşinizin acaba?
siz ona karşı biraz rahat davranıp kend isteklerinizi dile getirseniz olur mu acaba?

Bilmiyourm belkide...
Ailem tarafından hiç şımartılmadığım için onun beni şımartmasını isterken tam tersi ooldu sanırım..
Ama akıllandım düşmiycem artık üstüne bakalım nasıl olcak..

mazoşist heralde canımm kaydirigubbakcemile3
acıyı seviyo galibaa delikafadulden
bi konuş bakalım neden böyleymiş
baktın anlamıyo sende anladığı dilden devam et :enbuyukkk:

aklıma geldi yazayım dedim
lisede bi edebiyat öğretmenin vardı
bi öğrenciye salakkk dediğinde öğrenci bunu yer susar oturursa ne kadar çalışkan olursa olsun notunu kırardı
ama kalkıp sen bana böyle bişey diyemezsin deyip hakkını savundunmuda en tembel öğrenci ol adamın gözünde en mükemmel öğrenci olurdun delikafadulden
eşinde böyle olmasın sakın
seni karşısında güçlü görmek istemesin acabaa :uhm:

böyle onu yaptı bunu yaptı gibi şeylerle uğraşacapınıza karşılıklı oturup beklentilerinizi paylaşsanız, birbirinizi yola getirmek için olduğunuzdan farklı davranmasanız...

Ben elimden geldiği kadar konuşmaya çalışıyorum ama konuşmaktanda anlamıyor maalesef..Geçenlerde günlüğüme bişeyler yazmıştım onu okuması biraz tesirli olmuş gibi geldi bana..

Ewet sanırım olay bu kendisinin çok güçlü oldugunu düşünürüm hep benimde güçlü olmamı bekleyebilir :lepi:

tıpta buna kronik kıç kalkması denir.kaydirigubbakcemile3

hazımsızlık vardır,iyilik güzellik batar..
arada bir şamarın faydası görülmüştür,

uğraşmayı seviyo sanırım,he birde verilen değeri taşıyamıyor anladığım kadarı ile..davranışları ile ben değerli değilim mesajı veriyor baksanıza..sende o nasıl istiyorsa öyle davran..bir müddet sonra yorulup aslında senin normal davranmanın ne büyük bir nimet olduğunun farkına vaarıcaktır..yorabildiğin kadar yor hayatım..sonra bu kaç kovala muhabbeti kendiliğinden bitecektir..

Hic sasirmadim...erkeklerin yüzde 80 böyledir...hep iyi ilgili alakali sevgi dolu oldugun vakit hic deger kiymetin olmaz....lakin hele bir cirkefligi ele al...burnun kafdaginda olsun bak gör nasilda pervane oluyorlar etrafinda...

Öyle bir yaratikki bunlar...sevgini göstermene bile pisman ederler insani...o yüzden sen hec bozma kendini bacim..sag gösterip sol vur...bir iyi oldugun zaman 10 kere kötü ol...gül gibi gecinip gidersiniz iste...

ne demısler guzelım kopek dovuldugu ınsan kovuldugu yerı severmıs o hesap aynı seylerle hepmız karsılasmısızdır cogu zaman ama bızde her zamn olmuo arada bır

canım erkekleri şımartmayacaksın genelde her istediğini yapsan herşeyde fedarkarlık yapsan hep beklerler hiç de gözlerine gelmez yaptıklrın ilgin alakan hiç önemi kalmaz
öyle hergün canım cicim yapsan herşeyi önüne getirsen çok değerli olmazsın gözünde sende onun gibi davran bak nasıl kıymetini bilcekübenim kocam ama bu konıda tam tersidir ona yalan yere kızayım bana küser niye ona kızmışımkaydirigubbakcemile3
ayol bunların hepsi şımarık:jeyyar:

Benimkide öyle, bende bu yüzden habire ters davranıyorum el üstünde tutuluyorum. Canım sıkılınca iyi davranıyorum. Benim hoşuma gidiyor bu iş.

merhaba arkadaşım biraz argo hatta çok kaba bir tabir olacak ama söylemeliyim test edinmiş onaylanmış çok kereler tecrübe edilmiş hatta şahit olunmuş bir gerçektir diyeceklerim..4s kuralı diye birşey vardır bilirmisin.şöyle der:
seversen si...lirsin...
si...sen sevilirsin...

bu hayatta ne kadar çok verici ,fedakar olursan insanların gözünde çantada keklik görülürsün,insanlar nankör tepene binerler,iyi niyeti anlamaz su istimal ederler..ne kadar hoyrat, umursamaz davranırsan kıymete binersin..kaybetme korkusunu yaşatacaksın..heran ..tir olur giderim yada seni..tir ederim.sana eyvallah etmem dediğin an senden deeğrlisi olmaz..insanlar bundan anlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…